Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב, קולולולולו....

נועם קצב (הבן של...) מתחתן.

אז מלבד ברכות לחתן ולכלה המאושרים, מה עוד נותר?

אה... כן, נותרו כמה פרטים לברר:

משה קצב, AKA "אנסי", עוד לא ריצה שליש מתקופת מאסרו, איך זה שהוא קיבל חופשה? (אסיר "מן המניין" לא זכאי לחופשה בטרם ריצה לפחות שליש מתקופת מאסרו).

מר "אנסי" טרם הביע חרטה על מעשיו - עוד דרישת חובה על מנת לקבל חופשה מהכלא.

בנו של מר "אנסי" מתחתן בגן ארועים, שאין לו רשיון עסק, הפועל באופן לא חוקי על אדמה חקלאית.

מזל שאין פרוטקציות במדינה, אחרת איפה היינו היום, הא?....

cc958de536874cf78665363.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

בנו של מר "אנסי" מתחתן בגן ארועים, שאין לו רשיון עסק, הפועל באופן לא חוקי על אדמה חקלאית.

משפט מיותר.

חצי מהמתחתנים בגני ארועים עושים זאת בגן ללא רישוי, רובם לא יודעים זאת, חלק ניסו לברר כשאין להם ממש כלים לעשות זאת. שלא לדבר על זה שכאשר סוגרים את הגן כולם מאוד אמפטים לזוגות שנשארו בלי מקום לארוע כי מי שלמעשה עובר על החוק הוא בעלי הגן.

אז לא שיש לי חיבה לקצב או שמובן לי למה הוא מקבל יחס מיוחד מהשב"ס, אבל לנסות לקשור לזה בכח איזה ליקוי לכאורה שנוגע למיקום החתונה זה זילות של המעשים הנאלחים שקצב הורשע בהם. טוב שלא העלת תמונות של אשתו חוצה שלא במעבר חציה.

פורסם

דווקא פה זה לא עניין של פרוטקציות.

השב"ס לא צד בחוקיותו של גן האירועים וגם המתחתן לא מבקש רשיון עסק. החרא ביקש בקשה חריגה לצאת לחתונת בנו והשב"ס בדק את רמת המסוכנות שלו כמו שהוא בודק לגבי כל אסיר אחר. הוא לא הראשון שיוצא כך וגם לא האחרון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא בעדו, וגם לא נגדו....

אני לא נכנס לדיון הזה בכלל...

אבל, לא הייתי ממהר לפתוח עיניים.

לא על החופשה,

לא על האולם,

ולא על הבעת החרטה.

החופשה? יש אישים פוליטיים שזכו להנחות גדולות בהרבה ממערכת הענישה \ הכליאה.

מה גם, שכמו שנהג לילה אמר - ייתכן שזו פשוט הערכה של חשיבות האירוע מול מסוכנות האסיר לציבור,

ואין קשר לכך שהוא אושיה פוליטית (לשעבר אני משער).

האולם? גם גרעינים במציאות של ישראל 2012, זה שמדובר בבן של משה קצב לא נותן לזה נופח מיוחד,

לפחות בעיני.

הבעת החרטה? מצטער על צורת ההתבטאות הילדותית, אבל חחחחח.

כאילו האקט הבירוקרטי פורמלי הזה של לגרום לאסיר לדקלם את מנטרת החינוך מחדש שברצוננו להעביר אותו,

באמת מביע איזו שהיא אינדיקציה על מידת החרטה של האסיר.

ומעולם, לא היו אסירים ש"שיקרו" בפני אותו גורם כשאמרו שהם מלאי חרטה כשהם שדדו תיק \ אנסו ילדה קטנה \ רצחו אב ובעל שירד לבקש שינמיכו את הרעש.

קצב נשפט, וקיבל את עונשו.

להתעסק לו בציציות מעבר לכך זה מיותר,

לפחות כשיש חברי כנסת שמתחמקים מכתבי דין על ימין ועל שמאל,

בעזרת כל מיני שטיקים משפטיים וסיוע של גורמים כאלו ואחרים בתוך מערכת הממשל \ המשפט.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בגלל שהוא ״אישיות״ אז מחפשים כל דבר קטן לכתוב.

שלא תחשבו שאני בעדו.

פשוט אם אסיר אחד היה מתחתן, אף אחד לא היה בודק איפה/מתי ומה מגישים בחתונת בנו.

עדיף שנתמקד ב:למה אסירי ביטחון מקבלים לימודים אקדמאים ושלל הטבות.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

+1 לGaBi_88

לשלם כספי מיסים למי שניסה ורוצה לרצוח אותנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...