Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

חבר ביקש את עצתי, ואשמח להעביר את השרביט אליכם;

ברשותו אאודי S4 משנת 2009. הוא מבקש להחליף לרכב חדש בחודש הבא, כאשר ל-S4 ימלאו 3. למרות שהבחור כמעט ולא נוסע (כ-10 ק"מ ביום טוב), הוא מבקש להחליף לרכב שלא נופל מהאאודי בסעיפי הביצועים, איבזור, איכות ו'סטטוס'.

תצורת הרכב צריכה להיות סדאן. יצוין שלבחור משפחה ענפה, המתניידת בוואן, כך שאין גם צורך במכונית מרווחת במיוחד.

בסוגית המחיר, נשים 500,000 ש"ח כרף עליון.

חשבתי בכיוון של מרצדס C קלאס AMG, במוו M3, ואולי בכלל אינפיניטי M37??

כל הצעה תתקבל בתודה ובברכה.

שבוע טוב,

Barend

נ.ב. שאלה כללית יותר. הרכב הנוכחי נרכש בכ-440,000 ש"ח לפני 3 שנים. יד ראשונה, מצבו פנטסטי והקילומטראז' הרבה מתחת לממוצע. באיזה מחיר נראה הגיוני למכור את הרכב?

פורסם

משום מה איני מצליח לערוך את ההודעה.

נודע לי עכשיו שהרכב מומן בזמנו חלקית ע"י חברת מימון/ליסינג שמציעה לרכוש את הרכב חזרה ב-210,000 ש"ח.

האם התמורה הוגנת, בהתחשב במחיר מחירון של 275,000 ש"ח?

תודה!

פורסם

לגבי מחירון הרכב כעת,בשביל זה ישנו מחירון,רכבים שכאלו ד''א נסחרים מתחחת למחירון באחוזים גדולים.

רכב נוסף שיכלו להוות אלטרנטיבה הוא CTS-V קאדילאק,חזקה מאוד ,מתנהגת היטב ונותנת המון תמורה למחיר.

המרצדס יקרה מאוד - 740 אלף ש''ח לפני הנחה ,בהחלט חוצה את תקציבו(אולי בייבוא אישי יתאפשר הדבר).

בכלל אני חושב שבכאלו מחירים עדיף לבדוק את אופציית היבוא האישי שדרכה ניתן לחתוך הרבה "בשר" ולרכוש רכב במחיר טוב בהרבה מבארץ.

פורסם
לגבי מחירון הרכב כעת,בשביל זה ישנו מחירון,רכבים שכאלו ד''א נסחרים מתחחת למחירון באחוזים גדולים.

גם אם מצב הרכב והדגם נדירים? ביד2 יש אחת כזו למכירה בלבד (השניה מופיעה כ-S4, אך זו A4 רגילה). מהו אם כן מחיר הוגן לנ"ל? "אחוזים גדולים" לא אומר לי הרבה; 8% הפחתה? 15%?! 20%??

רכב נוסף שיכלו להוות אלטרנטיבה הוא CTS-V קאדילאק,חזקה מאוד ,מתנהגת היטב ונותנת המון תמורה למחיר.

הבחור בריטי.. לא הייתי מעז להציע לו קדילאק פאילו בצחוק! :wink:

בכלל אני חושב שבכאלו מחירים עדיף לבדוק את אופציית היבוא האישי שדרכה ניתן לחתוך הרבה "בשר" ולרכוש רכב במחיר טוב בהרבה מבארץ.

אם עושים הכל כמו שצריך (לא משחקים עם 'מחיר הרכב' וכל מיני שטיקים נפוצים אחרים ע"מ להוזיל את תשלום המכס), המחיר לא משנה הרבה לעומת רכישה מהיבואן בארץ, מניסיון אישי (ייבאתי טויוטה סיינה בשנה שעברה).

תודה!

פורסם
רכבים כאלה בד"כ נמכרים בעשרות אחוזים מתחת למחירון.

ככה ש 210 נראת לי הצעה סבירה למדי.

תודה.

פורסם

ב.מ.וו 1M אם אין לו בעיה עם הגודל והתיבה, ב.מ.וו 335 אם יש לו בעיה עם הגודל והתיבה, אודי S4 חדשה (המוצלחת במשפחה, כך אומרים), G37 אם הוא רוצה לחסוך כסף.

אם הוא רוצה משהו באמת אחר אז פורשה קיימן יד שניה, שנת 2010+ עם גיר PDK. זו חוויה ברמה שונה לחלוטין מכל בחינה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

האמת...חיפשתי רכב כזה בדיוק לפני כחודש אבל הקונה דיבר על 300000 ש"ח,לדעתי האישית רכב

מסוג זה ימכר ב 35000 -45000 מתחת למחירון לוי יצחק.אני יודע שהקונה מחפש רכב בתצורת סדן

אבל אחרי רכב שכזה נותר לי להציע לו במסגרת התקציב שציינת בהודעה.

BMW M1

BMW M3

AUDI S4

AUDI RS3 בייבוא אישי

או 911 קאררה

פורסם
M3 אם התקציב מאפשר אז לעלות לסדאנים היותר בכירים מגרמניה.

למה כוונתך? אם לבימר 5 או 7 / בנץ E רו S, אז לא. הוא רוצה סדאן קומפקטית יחסית.

מה לגבי האינפיניטי M37? האם איכויות הנהיגה/ביצועים נופלות מאלו של הגרמניות החזקות?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
הדבר האחרון שהייתי מצפה ;)

כנ"ל :-)

באופן מוזר, ראיתי היום מונית כזו... אולי מישהו שם כובע רק כדי לנסוע בנת"צ?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כנ"ל :-)

באופן מוזר, ראיתי היום מונית כזו... אולי מישהו שם כובע רק כדי לנסוע בנת"צ?

רעיון לא רע למונית! אמינות יפנית, צריכת דלק בחיים האמיתיים של כ-15 ק"מ/ל', במחיר של E קלאס ועם קמצוץ של סקס אפיל! :)

• תוכן חדש...