Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הינה חלפה לה שנה, ויש לציין שאני ממש נהנה מהרכב. האמת חשבתי לעשות ביקורת אבל יש הרבה חוות דעת פה

על הרכב מה שזה נראה לי קצת מיותר. בכל מקרה, אני אציין שממש נוח לי עם הרכב, המערכת מולטימדיה של קנווד

ממש מדהימה וזה משתדרג את כל הפנים של הרכב.

הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר מוסך באזור עפולה, כמובן מורשה כי הרכב באחריות. מחפש מוסך עם שם טוב ומחיר נורמלי ( כמה כבר יכול להיות שונה המחיר ממוסך מורשה אחד למוסך מורשה אחר :?::roll: ) ...

לא פוסל הצעות על נצרת עלית כמובן.

ועוד משהו, היה לי פתק כזה של 50 אחוז הנחה על הטיפול הראשון, אבל הוא אבד לי עם המעבר דירה. הבנתי שאנשים שהגיעו פשוט דרשו את ההנחה וקיבלו, האם יש אמת בדבר ? או שיש צורך בפתק הקדוש ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם
שלום רב,

הינה חלפה לה שנה, ויש לציין שאני ממש נהנה מהרכב. האמת חשבתי לעשות ביקורת אבל יש הרבה חוות דעת פה

על הרכב מה שזה נראה לי קצת מיותר. בכל מקרה, אני אציין שממש נוח לי עם הרכב, המערכת מולטימדיה של קנווד

ממש מדהימה וזה משתדרג את כל הפנים של הרכב.

הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר מוסך באזור עפולה, כמובן מורשה כי הרכב באחריות. מחפש מוסך עם שם טוב ומחיר נורמלי ( כמה כבר יכול להיות שונה המחיר ממוסך מורשה אחד למוסך מורשה אחר :?::roll: ) ...

לא פוסל הצעות על נצרת עלית כמובן.

ועוד משהו, היה לי פתק כזה של 50 אחוז הנחה על הטיפול הראשון, אבל הוא אבד לי עם המעבר דירה. הבנתי שאנשים שהגיעו פשוט דרשו את ההנחה וקיבלו, האם יש אמת בדבר ? או שיש צורך בפתק הקדוש ?

אצלי ביקשתי ונתנו.

פורסם

בעפולה יש את סוכנות ומוסך משארקה.

מכיר אותם כבר כמה שנים.

מנהל את המוסך כרגע בחור בשם מוסא, מקצוען וחביב.

בהתאם למוסך מורשה , הם לא זולים אבל השירות והשקט הנפשי שווים זאת והמוסכים המורשים האחרים לא זולים יותר. הם גם משתדלים לתת הנחה אם מבקשים וניתן.

אני מחיפה ונוסע עד לעפולה אליהם לטפל.

הם יושבים במרכז עפולה. אם אינני טועה ברח' קהילת ציון 46.

מומלץ בחום.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...