Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני יודע שאין קשר ישיר בין 2 הרכבים האלו.

אני מחפש רכב טוב, אמין, עדיף שיהיה חזק ומהנה ושיהיה לי שקט ממנו לכמה שיותר זמן.

מה שלא יהיה, אני לא מעוניין בפיאט.

התקציב שלי הוא עד 14K (פלוס מינוס) אז אם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע...

ד"א: איך המגאן מבחינת תחזוקה וטיפולים?

----------------------------------------

145 כ"ס לא מספיקים....

פורסם

תבדוק גם סיטרואן קסארה, יש גם בנזין וגם כמה דגמים של דיזל, לא יודע להמליץ לך איזה דגם הכי מומלץ.

הפורד פיאסטה הוא רכב מאוד פשוט מכנית ונחשב לאמין.

פורסם

תתרחק מרכבי דיזל בתקציב שלך.

פיאסטה ידנית זאת אחלה אופציה, רק תמצא שמורה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פיאסטות בשנתון הזה לרוב הן מבעלות קודמת של השכרה,

בדוק את ההיסטוריה ואת המצב שלהן היטב.

מצד שני מגאן דיזל, זה רכב שנועד לנסוע הרבה,

וחלק מהן סביר להניח שירתו מורי נהיגה, נהגי מוניות, את הצבא ועוד גופים שהיו זקוקים לנסוע הרבה.

למצוא אחת שמורה זה כמו לזכות בלוטו, רכב דיזל קונים כדי לנסוע הרבה.

לעומת זאת, יש מגאן 1.4 (בנזין) של 95 כ"ס, עם גיר ידני, עסקה לא רעה בכלל.

גם ה1.6 בנזין ידנית יכולה להיות טובה.

תמצא אחת שמורה (ועם קצת סבלנות אפשר למצוא) ותהנה ממנה.

גם קסארה אפשר למצוא ידנית, אבל המנוע 1.4 שם הוא של 75 כ"ס, משמעותית חלש מזה של המגאן, והמגאן גם עדיפה בתחום הבטיחותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אולי באמת תסביר למה דווקא מגאן דיזל?

על המגאן בנזין אני ממליץ בהחלט. עד לאחרונה הייתה בבעלותי מגאן 2002 ידנית 1.6 ליטר. רכב מצויין, מפנק ובטיחותי יחסית לרכבים מהשנתון שלו, די חסכוני (ליטר לכ-14 ק"מ). האמינות שלו תלויה לחלוטין באופן הטיפול בו (אין מה לעשות הצרפתיות רגישות להזנחה), כך שחשוב למצוא אחת שמורה. עלות הטיפולים כמו בכל רכב אחר, פרט לטיימינג שקצת יקר (תתרחק ממוסכי היבואן, הם יקרים נורא).

פורסם

אם כבר רנו, למה מגאן ולא קליאו 1.4 ידנית בנזין?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...