Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק אני לא מבין את מה העבודה כורכת? כורח, לא כורך

תודה על התיקון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה על התיקון.

הולבנת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אני אולבן עוד קצת, יש חשש שאהפך שקוף. :lol:

פורסם

פרספקס או פוליקרבונט

איזה פרוייקט ההוא עושה שם?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נשמע כמו החלפת חלון במעבורת חלל (או צוללת).

פורסם

אז החומר הוא פרספקט בטוח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה הכל תלוי במיקום, גם בפרברים יש עסקים שפתוחים עד מאוחר או אפילו 24 שעות.

וכך גם במקומות הומים, בהוליווד, על סאנסט בולוורד יש חנויות שסוגרות מוקדם יחסית ויש את אלה שסוגרות מוקדם יחסית בבוקר.

haters will hate

פורסם

אכן משעשע, הקטע הזה של להישאר עד מאוחר.

בירושלים זה בכלל מדהים, לדעתי:

אתה יכול למצוא ב-23:30 (במילים: אחת עשרה וחצי בלילה)

משפחות שלמות של חרדים, ממבוגרים עד תינוקות,

מסתובבות באזורי מסחר הומי אדם.

מילא שהחנויות פתוחות בשעות האלה, אבל למה לסחוב זאטוטים בשעות כאלה בחוץ? :shock:

רחמנות.

נתקלתי בזה הרבה יותר מפעם אחת, זאת ממש תופעה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
זה הכל תלוי במיקום, גם בפרברים יש עסקים שפתוחים עד מאוחר או אפילו 24 שעות.

וכך גם במקומות הומים, בהוליווד, על סאנסט בולוורד יש חנויות שסוגרות מוקדם יחסית ויש את אלה שסוגרות מוקדם יחסית בבוקר.

רק הבעיה היחידה, 2 בלילה, אין אלכוהול יותר.

פעם אחרונה שהייתי באבי'ס, סביבות ספטמבר, ב12 התפזרה האוכלוסיה לביתה. פה אצלנו בתל אביב, ב12 מתחילה החגיגה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

ישבתי עם זוגתי במסעדה בברצלונה, כהרגלנו אנחנו אוכלים מאוחר, הגענו למסעדה ב 22:00 והמקום ריק, אין אפילו חתולה! :shock:

כל הארוחה דיברנו על למה המליצו לנו עליה, המקום שומם, אולי האנשים לא באים יותר ורק אנחנו לא יודעים למה ושאר מחשבות אובדניות.

ב 23:30 המקום היה מפוצץ באנשים עם תור גדול בחוץ :lol:

פורסם

ברצלונה ידועה בארוחות הערב המאוחרות, כולל ילדים צעירים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כמה נקודות:

1. סאן פרנסיסקו תמיד הזכירה לי את חיפה מכמה בחינות, לרבות הטופוגרפיה והאוכלוסיה בעלת הנטיה הפוליטית לשמאל.

2. היא גדולה מחיפה בערך פי שלוש. לא כזה הבדל ענקי.

3. רחוב מרקט הוא בדאונטאון, שבסן פרנסיסקו הוא רובע שמוקדש בעיקר לעסקים ופחות לבילוי. אזורים כמו Civic Center או קסטרו (לחובבי הז'אנר) ועוד הומים בהרבה במהלך כל היום והלילה.

4. ישראלים מסיימים לעבוד הרבה יותר מאוחר בממוצע. ברוב מדינות המערב הבארים הומים כבר בחמש וחצי. כשמסיימים לעבוד בשעה נורמלית, אפשר לבלות ולהגיע הביתה לפני השעות הקטנות של הלילה.

5. באופן כללי תהליך הפרבור שארה"ב עברה לאחר מלחמת העולם השניה הרג את הערים הגדולות שלה. המגמה הזו מתהפכת בעשור האחרון ויש פריחה מחדש של הערים, אבל הדרך עוד ארוכה למרכזי ערים שוקקים במהלך כל היום והלילה.

רק אעיר ברשותך לגבי השמאל הרדיקלי שגר בסאן פרן. הם כאלה שמאלנים שם שהם סירבו בזמנו לתת למארינס לצלם פירסומת לגיוס שלהם בסאן פרנסיסקו. זה כמו שעיר מסויימת בארץ תסרב לתת לצה"ל לצלם פרסומת לשירותרום או משהו כזה. כאלה אנשים לא שווים יריקה.

לגבי השאר, סליחה שלא הייתי כאן כמה ימים. מדהים שהשירשור תפס תאוצה. תעשו טובה ותשכחו מבנצי. הוא לא מהווה מדד. בלי לפגוע בכבודו כאדם הוא עובד כמנהל עבודה בחברה ומרוויח יפה. בטח שהחיים יאירו לו פנים שם. בנצי, ספר לי איפה הבתי חולים האלה שמטפלים באנשים בחינם כי שאני חתכתי את האצבעות של כאשר עבדתי על פרוייקט בבית לקחו לי 1500 דולר על 3 שעות בבית החולים ועל 3 תפרים בשני אצבעות. אולי תספר של 15 אחוזים מהאמריקאים אין ביטוח בריאות? 45 מיליון איש מתוך 300 זה נשמע לא מעט.

בקיצר אני אסכם את זה כך, אם אתה מהנדס בכיר, רופא מנתח לב או אפילו רופא שמתעסק בניתוחים פלסטיים אתה תגיע רחוק. לבן אדם ממוצע שלא עוסק במקצעות הנ"ל אין ממש מה לחפש בארה"ב. שם הכל עלייך. אין ביטוח לאומי, אין קופת חולים, אין שום דבר הכל פרטי. מה שהכי כואב בכל הסיפורהוא שגם לאמריקאים יש אוכלי חינם פרזיטים שמקבלים הכל בחינם. אמריקה היא לא ממש לגמרי קפיטליסטית. יש את הלוזרים שרק מביאים ילדים לעולם, משתכרים ועושים סמים. אחר כך הם רצים למדינה שלהם ובוכים שבולי המזון לא מספיקים. הם מקבלים ביטוח בריאות בחינם ואפילו דיור בחינם. למשל בעיר שגרתי בה הייתה בנייה ענפה של קנדומיניום.נוצר מצב שהמדינה שילמה ללוזרים שכר דירה ושיכנה אותם בבתים בזמן שאנשים נורמטיבים שעובדים קשה בקושי יכולים לשלם שכירות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...