Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להפתעתי, את הדיל הכי משתלם מצאתי בסופו של דבר בהום סנטר.

יש להם מבצע 25% הנחה על מצברי וולטה. רכשתי שם מצבר 50AH ב-397 ש"ח עם אחריות לשנה.

שלום רב !

המחיר סביר בהחלט, למרות האחריות שלך שנה, אני מאמין שהוא יחזיק לך יותר משנתים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• ספונסר פורום
פורסם
לא עשיתי מחקר מעמיק עד כדי כך, אבל באוטו דיפו הציעו לי מצבר של חברת שקר כלשהיא (היי אנרג'י אאל"ט) ב-450 ש"ח, וכל המצברים בזאפ היו יקרים יותר מ-450 ש"ח.

הי אנרג'י הינו מותג של אוטודיפו על בסיס מצבר וולתא שעקרונית אמור להיות זהה למה שקנית בהום סנטר. ניראה לי שההשוואה שלך לא היתה מדויקת, אוטודיפו לרוב זול יותר מהום סנטר

בכל מקרה תתחדש

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

הכי טוב בשבילך זה שתסע לרחוב חלוצי התעשייה ליד רמי לוי . תסע איזה 300 מטר לכיוון הים ואז מצד שמאל יש רחבה גדולה. כנס לרחבה עד הסוף מצד שמאל יש חשמליית רכב בשם מצברי איכות, תוכל לקחת ממנו מצבר משומש עם אחריות ב150 ש"ח

או לקנות מצבר חדש בסביבות ה300 ש"ח עם אחריות לשנה , ומנסיון אני אומר לך שהמצברים שלו מחזיקים הרבה יותר משנה

אל תהייה כמו כל אלה שמחפשים מותגים ותשלם יותר

מצבר 60A שקניתי לפני שנתיים ב320ש"ח עדיין מחזיק(MEGAWATT) לעומת גיסי שקנה שנפ ושילם 980ש"ח החזיק לו שנה וחצי

היה לי טנדר מאזדה שהיה בו מצבר בשם TOYU ? שנקנה שם והוא החזיק 3 שנים ומכרתי את הרכב אז אני לא יודע עוד כמה החזיק

פורסם

לשני המגיבים האחרונים שלום רב !

תגובתכם הגיעה מעט באיחור, והיא כבר לא אקטואלית, פותח השרשור קנה כבר מצבר חדש במחיר סביר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...