Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני מחפש מקום באיזור חיפה והקריות שאני אוכל לקנות בו מצבר לסיטרואן AX 1.1 שלי, האוטו הוא שנת 96 ומשתמש כרגע במצבר 45A אאל"ט.

אני צריך מצבר באיכות סבירה ומעלה, ומחיר הכי זול שאפשר כמובן.

ועוד שאלה:

המצבר הולך להיות בשימוש שבועיים, שלאחריהם אני אעמיד את האוטו לשלושה חודשים עקב נסיעה לחו"ל.

האם מומלץ לנתק את המצבר החדש במשך התקופה הזאת, או שמא להשאיר אותו מחובר?

תודה, ארז.

פורסם
ערב טוב,

אני מחפש מקום באיזור חיפה והקריות שאני אוכל לקנות בו מצבר לסיטרואן AX 1.1 שלי, האוטו הוא שנת 96 ומשתמש כרגע במצבר 45A אאל"ט.

אני צריך מצבר באיכות סבירה ומעלה, ומחיר הכי זול שאפשר כמובן.

ועוד שאלה:

המצבר הולך להיות בשימוש שבועיים, שלאחריהם אני אעמיד את האוטו לשלושה חודשים עקב נסיעה לחו"ל.

האם מומלץ לנתק את המצבר החדש במשך התקופה הזאת, או שמא להשאיר אותו מחובר?

תודה, ארז.

הי ארז

המצבר המתאים לרכב שלך הוא 50אמפאר בשנפ הוא מק"ט 63 ,ההחלטה על המחיר היא פונקציה של כמה משתנים כמו המותג , תקופת האחריות ומי היצרן/ יבואן שעומד מאחורי המוצר שיכול לתת שירות במקרה של בעיית אחריות ,ופריסה ארצית .

לגבי התקופה שהרכב יעמוד לא מומלץ לנתק את המינוס מהמצבר אך אם אין ברירה (אין מי שיניע את הרכב ואין אפשרות לחבר למטען )תוודא שברכב שלך אין בעייה של אובדן זיכרונות או מערכות אזעקה לביטוח .

זו תהיה הדרך לשמור על המצבר, שאתה חוזר ארצה מומלץ לבדוק את המצבר ובמידת הצורך להטעינו ( למצבר יש פריקה עצמית ).

בהצלחה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם

אם זה רק לשבועיים.

אין אפשרות שתסחוט את המצבר שלך שבועיים ואחרי שתחזור מחול תרכוש אחד וזהו?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
ממליץ לך לקרוא שוב את התגובה של VARTA אליך בשרשור מצברים - הוא המליץ לך על מ.אחראי. גם אני הייתי מאוד מרוצה מהם וגם המלצתי עליהם בעבר באותו שרשור.

האמת שהתגובה שלי ואלה שאחריה נעלמו שם. מי זה "מ.אחראי"? איפה הוא נמצא?

אם זה רק לשבועיים.

אין אפשרות שתסחוט את המצבר שלך שבועיים ואחרי שתחזור מחול תרכוש אחד וזהו?

ניסו להניע לי את האוטו, ואחרי שהאוטו דלק ועבד 20 דקות אחרי ההנעה, הוא לא הצליח להניע שוב. אני מפחד שבמהלך השבועיים האלה אני אתקע איתו. יש אולי איזו שיטה לסחוט אותו קצת יותר בשביל שבועיים?

פורסם

לבצע טעינה איטית של המצבר.

אם אין לך מטען, בקש מחשמלאי רכב שיטען לך אותו תמורת תשלום סמלי.

באותה הזדמנות בדוק את מתח הטעינה ברכב.

מכיוון שהרכב יעמוד למשך 3 חודשים, אין טעם לקנות כעת מצבר.

פורסם

קומנדר,

למען האמת יש לי מטען ואני אנסה את מה שאמרת. האם זה יכול לשפר את פעולת המצבר יותר מאשר להניע את האוטו עם כבלים ולטעון אותו בנסיעה?

פורסם
האמת שהתגובה שלי ואלה שאחריה נעלמו שם. מי זה "מ.אחראי"? איפה הוא נמצא?

זו חנות חלקי חילוף, וגם ייבוא מנועים וגירים אאל"ט. הם נמצאים בדיוק מול ביג ק.אתא, לפני תחנת "דלק" לבאים מצפון.

מחזק לגבי הטעינה, או לעשות נסיעה ארוכה באור יום (בלי אורות ובלי צרכני חשמל מיותרים), ולשמור על סל"ד לא נמוך מ3000~.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

שלום רב !

נסה כאן:

http://www.hamatzber.com/

גלוי נאות:

אני חייב לציין שאין לי קשר למקום, ואינני מודע לאמינות של המקום בצע תחקיר בנושא.

נתקלתי בשרשור בפורום אחר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
קומנדר,

למען האמת יש לי מטען ואני אנסה את מה שאמרת. האם זה יכול לשפר את פעולת המצבר יותר מאשר להניע את האוטו עם כבלים ולטעון אותו בנסיעה?

טעינה איטית עדיפה וגם יותר חסכונית.

אם יש אפשרות למלא במצבר מים, בדוק והשלם מים מזוקקים. יש מצברים בהם הפקקים רק מכוסים במדבקה.

פורסם

להפתעתי, את הדיל הכי משתלם מצאתי בסופו של דבר בהום סנטר.

יש להם מבצע 25% הנחה על מצברי וולטה. רכשתי שם מצבר 50AH ב-397 ש"ח עם אחריות לשנה.

פורסם

לא עשיתי מחקר מעמיק עד כדי כך, אבל באוטו דיפו הציעו לי מצבר של חברת שקר כלשהיא (היי אנרג'י אאל"ט) ב-450 ש"ח, וכל המצברים בזאפ היו יקרים יותר מ-450 ש"ח.

• תוכן חדש...