Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1

זו התשובה הנכונה ביותר.

צריכת דלק מצויינת בהתחשב באופי הנסיעות, והייתי מאוד מופתע, אם היית מקבל צריכה טובה יותר.

10 דקות ב"כללי" זה אומר, שביום אתה עושה 2-3 נסיעת, 3 דקות כל אחת, והצריכה שאתה מקבל מעולה. מכוניות אחרות בתנאים הנ"ל יכולות להגיע ל 1 ל 8 וגם גרוע מכך, וזה עדיין נחשב סביר.

הרכב שלך תקין.

פורסם

מחזק את שתי התגובות מעלי וממליץ לך בחום להתייחס למה שכתב שגיא

.... כל הנתונים על צריכת הדלק לרכב מתייחסים למנוע שהגיע לטמפרטורת עבודה, ואילו במקרה שלך כשהמנוע קר צריכת הדלק בדקות הראשונות היא גבוהה מאוד..

אל תיתן לשבוע האחרון לבלבל אותך. התקופה האחרונה היא.. חורף

בחורף, המנוע עובד בסל"ד גבוה {לעיתים גבוה יותר} למשך יותר זמן עד להגעתו קרוב לטמפ' עבודה. ומה לעשות, גם מתקרר מהר יותר.

גם ברכב שלי יש עליה בצריכת הדלק בחורף בדיוק מסיבה זו, זה תקין בעיקרון ולא מעיד על בעיה/תקלה ברכב בהכרח

פורסם

אני לרב נוסע בעיר ביום כ 18-20 ק"מ(הלוך חזור מהעבודה),לגבי הנסיעה שהמנוע עדיין קר זה קורה לי עקב לחץ של זמן להספיק לעבודה.

אני אשתדל מאוד הפעם לרדת כמה דק' לפני ולתת למנוע להתחמם קצת,אני מקווה שבזה רק מדובר :-D

תודה לכם.

Scan Speak

פורסם

אני חושש שלא הבנת את הנקודה.

בין אם תרד 5 דקות קודם או 2 דקות מאוחר יותר, זה לא ישנה את טמפ' נוזל הקירור במנוע. המנוע יהיה עדיין קר ועדיין יפעל בסל"ד גבוה עד להתחממות לטמפ' עבודה.

סע רגוע במיוחד כשהמנוע קר וזהו. אין לדעתי דבר נוסף שתוכל לעשות

פורסם

מצטער על ההקפצה.

אמרו לי לתדלק 98 חצי טנק ולנסוע יחסית על גז שזה מנקה את המערכת,כמה נכון יש בדבר?

לא רוצה לבזבז סתם כסף לאוויר.

Scan Speak

פורסם
+1

זו התשובה הנכונה ביותר.

צריכת דלק מצויינת בהתחשב באופי הנסיעות, והייתי מאוד מופתע, אם היית מקבל צריכה טובה יותר.

10 דקות ב"כללי" זה אומר, שביום אתה עושה 2-3 נסיעת, 3 דקות כל אחת, והצריכה שאתה מקבל מעולה. מכוניות אחרות בתנאים הנ"ל יכולות להגיע ל 1 ל 8 וגם גרוע מכך, וזה עדיין נחשב סביר.

הרכב שלך תקין.

מחזק ובגדול אני בעל הונדה 1.6 שנת 2000,האוטו שלי אוכל 1 ל 8 ונהיגה שלי היא כמוך 5-10 דקות לפה ולשם

הייתי במוסך מורשה שסירב לעשות בדיקה לאחר שהוסבר המצב ושמע את המנויע עובד ואמר לדעתו אין בעיה ושלח לחבר שלו שיעשה בדיקה מקיפה,מחשב מנוע+גיר,4 גזים הכל תקין לפני זה אפילו הוחלף למדא ודבר לא פתר את הבעיה הכל בסופו של דבר תלוי במרחק הנסיעה ולא רק בך כי גם אני נוהג רגוע ואני מחמם את המנוע לפני כל התחלת נסיעה,מנועי הונדה חזקים מאוד ובכל התחלת נסיעה דורשים הרבה מאוד וזאת עקב כך הצריכה אז אל תיבהל ואל תרוץ להחליף דברים שאולי תקינים

• תוכן חדש...