Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

הרכב המדובר אלינור - מאזדה 3 מודל 2007 דגם ספיריט הפנסים האחוריים החיצוניים לא אלה שיושבים על הבגאז' נשרפו בפנים וכל הפנס במקום שיהיה האור ברקס אדום הוא לבן.

כנראה שזה בלאי של הפנס כי המנורות רגילות ולא גרמו לשרפה של הפנס.

אני גר באזור המרכז - חולון , צריך המלצה למקום לקניית פנסים משומשים או חדשים.

יום טוב

פורסם

עצה שלי מניסיון אישי -

גם לי היה את אותו המצב עם הפנסים, רק שאצלי זה היה בהתחלה, בשני הצדדים וגם אני לא החלפתי נורות עד לפני כן.

לידיעתך - זה פגם בייצור.

יצא לי לראות עוד כמה מאזדות עם בקליות שהפלסטיק האדום נמס בהם מבפנים.

מה שעשיתי זה הלכתי למוסך מורשה, סיפרתי על הבעיה ולמרות שהרכב שלי כבר היה מחוץ לאחריות, עשו לי מחווה של "רצון טוב",

צילמו את הבקליות, שלחו בקשה ליבואן, היא אושרה, הזמינו והחליפו לי בקליות חדשות על חשבונם,

בנוסף מנהל העבודה אמר לי שאכן יש בקליות "משופרות".

נ.ב.

כל בקליה היא כ-400 ש"ח לפני מע"מ רק החלק עצמו.

למרות שפירוק והרכבה שלהם יחסית קל.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

מבירור אישי שבדקתי 500 ש"ח לזוג בקליות חדשות כולל מע"מ.

ועכשיו ללכת למוסך מורשה להתווכח איתו שישלח יצא לי המיץ, אני יעדיף לשלם את הסכום ולהיפטר מזה במקום.

• תוכן חדש...