Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיקנטו תיהיה אחלה אופציה,השרות שלשתי הקוראניות מצויין הרכב מגיע מאוד מאובזר,מנוע טוב ,אחזקה זולה ובונוס של 7 שנות אחריות! לגבי ירידת הערך אז הכל קשור לביקוש ולפיקנטו בהחלט יש ביקוש.

פורסם

גרסאת ה-EX עולה 76 א"ש, מישהו יודע אם ניתן להתמקח על המחיר הבסיסי? נראה לי יקר לעומת המתחרות האחרות בסגמנט הנ"ל, במיוחד אם צריך להמתין חודש-חודשיים לרכב.

מדוע הפיקאנטו נחשבת לעדיפה על המתחרות?

פורסם

מאובזרת יותר ומנוע יותר חזק,1.25 עם 85 כ"ס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לאחרונה גיליתי עד כמה חזק נפל המחירון של רנו קליאו. אחת משנת 2008 עולה פחות מ-40K, לרכב אוטומטי יוצא ליסינג.

במקומך, עם נסיעות כ"כ קצרות, לא הייתי משקיע על רכב חדש בכלל.

גם אם תמכור את הקליאו הזו עוד שנה וחצי, לא תפסיד 20K כי הרכב לא יאבד כ"כ הרבה מערכו (הוא כבר ספג את הפיצוץ העיקרי).

+3

Or_s, רכב חדש שנמכר כעבור שנה וחצי, גם אם זה רכב סחיר ביותר, מחירו כמשומש יספוג פיצוץ רציני. המכה הראשונה היא לוי יצחק, שמוריד (בצדק) אחוז ניכר ממחיר הרכב כי הוא רק בן שנה. המכה השנייה תגיע מהשוק עצמו; אם במצב השוק כיום יש משהו כדי לרמוז על עוד שנה וחצי, אז מרבית הסיכויים שגם מחירון לא תקבל. מהסיבה הזו ולאור הדרישות שלך (למכור כעבור שנה וחצי, הגעה מ-א' ל-ב' כפרמטר עיקרי) רכב משומש בן 3-5 שנים, ידני, יהיה אחלה פתרון לטעמי.

לגבי תיבת הילוכים ידנית, אלא אם כן יש לך איזושהי מגבלה רפואית, ככל הנראה שחששותייך אינם מוצדקים. אירופה נוסעת על ידני, אז כמה קשה זה כבר יכול להיות?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לרכבים משומשים קשה מאוד לחזור עם עוד יד לשוק, הם נקרעים במחיר, לא תמיד אמינים ואם כבר מביאים משהו מהחברה, עדיף שזו תהיה מיני טובה.

פיקאנטו ממש מושכת אותי (שחורה עם ג'אנט מגנזיום), בגרסאת ה-EX היא נמכרת במחיר קצת שערורייתי (76,900 בבסיס) שזה מחיר של סופר מיני, ממה שאני רואה ביד 2 אנשים מוכרים ב77-78, אתם יודעים אם הם גמישים בסוכנות?

אני מאמין שלא תהיה נפילה רצינית מדי לפיקאנטו, אני תוהה כמה אני באמת אהנה ממנה, כי אני בכל זאת מחפש להנות מהרכב.

ידני כרגע לא בא בחשבון כי אני פשוט נהנה יותר עם אוטו' ומשהו אומר לי שלמכור ידני אח"כ ביד-2 זה קצת יותר קשה מלמכור אוטו'.

פורסם
לרכבים משומשים קשה מאוד לחזור עם עוד יד לשוק, הם נקרעים במחיר, לא תמיד אמינים ואם כבר מביאים משהו מהחברה, עדיף שזו תהיה מיני טובה.

פיקאנטו ממש מושכת אותי (שחורה עם ג'אנט מגנזיום), בגרסאת ה-EX היא נמכרת במחיר קצת שערורייתי (76,900 בבסיס) שזה מחיר של סופר מיני, ממה שאני רואה ביד 2 אנשים מוכרים ב77-78, אתם יודעים אם הם גמישים בסוכנות?

אני מאמין שלא תהיה נפילה רצינית מדי לפיקאנטו, אני תוהה כמה אני באמת אהנה ממנה, כי אני בכל זאת מחפש להנות מהרכב.

ידני כרגע לא בא בחשבון כי אני פשוט נהנה יותר עם אוטו' ומשהו אומר לי שלמכור ידני אח"כ ביד-2 זה קצת יותר קשה מלמכור אוטו'.

לא בושה להגיד שידני יותר נח לך. אבל להגיד שאוט' יותר מהנה מידני זה עוד לא שמעתי:shock:

פורסם
לא בושה להגיד שידני יותר נח לך. אבל להגיד שאוט' יותר מהנה מידני זה עוד לא שמעתי:shock:

ידני שונה לי, זה לחלוטין משהו שצריך להתרגל אליו, אני בטוח שאחרי שאני אתרגל זו תהיה חוויה מעניינת ומהנה, העניין הוא שאני לא בטוח ב-65K בכך שאני ארצה להשאר עם ידני 8)

זה כרגע פחות משנה, אני רוצה אוטו'..

פורסם

הפיקנטו מכונית מצויינת אבל השירות שלהם פשוט לא קיים - לאחר שזוגתי וההורים שלי קנו כאלה וקיבלו אותן עם בעיות

מנוע והיגוי על ההתחלה שלא נפתרו עד היום - אני בקיה לא נוגע.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...