Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתקלתי בבעיה - יש לי שני מכשירים שזקוקים להגברה בכניסת ה AUX של הרדיו דיסק, וביחד, לא כל אחד לחוד.

1. נגן mp3 טלפון נוקיה 5130 xpress music.

2. תוכנת ה waze בסמסונג גאלאקסי אייס .

אני יודע מה תגידו, למה אתה לא מפעיל גם GPS וגם נגן MP3 בגאלאקסי, אז נכון ניסיתי את זה בהתחלה

אבל זה בלתי אפשרי מכיוון שבזמן שתוכנת WAZE פועלת בגאלאקסי אייס אי אפשר להפעיל שום דבר אחר המוסיקה מקוטעת

ולא ניתן להאזין לה במצב זה, ועוד בעיה היא איכות הקול של הסמסונג היא גרועה מאוד אפילו עם נגן הpoweramp

המצויין, תאמינו או לא הנוקיה 5130 הקטן הזה הוא מכשיר ה mp3 הכי טוב בשוק היום לפי דעתי ועם כרטיס 32 ג'יגה

אתה מנצל אותו עד הסוף.

אז ביררתי קצת באי ביי ובעוד אתרים לא מצאתי איזה מיקסר כזה שימזג לי שני ערוצי קול ברכב, אבל מצאתי מישהו

באתר אלקטרוניקה חובבנית שבנה מיקסר כזה לרכב שלו אז החלטתי לבנות גם, מה שהוא בנה שם הוא מעגל פשוט

מאוד של נגדי 1 קילו אום שמחוברים בטור ליציאת הקול של הנגן, כי כמו שחשבתי אי אפשר לחבר פשוט שני נגנים במקביל

זה יכול לגרום לעיוותים ואפילו לנזק למכשירים.

לינק לאתר האלקטרוניקה. באתר הוא בנה מיקסר 4 ערוצים, אני בניתי רק שני ערוצים כי זה מה שאני צריך.

http://www.instructables.com/id/Altoids-Tin-18-Stereo-Mixer/?ALLSTEPS

התמונות זה מהפרויקט שלי, זוהי קופסה של תרופות שקניתי ב 5 שקל מאחת מחנויות הדולר חתכתי ממנה מה שהייתי צריך,והתאמתי לה4 שקעי RCA ו4 נגדים 1K לפי הסכמה, איכות הקול לא השתנתה ומבחינתי זה עובד מצויין,

מי שרוצה לבנות את זה גם תיכנסו לאתר ותראו שם את כל השלבים שהמתכנן עשה.

01~1.jpg

02~1.jpg

03~1.jpg

04~1.jpg

05~1.jpg

06~1.jpg

07~1.jpg

08~1.jpg

פורסם

שאלה:

אם אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים קבוע ומוסתרים איפהשהוא ברכב, ואני רוצה לבחור כל פעם שרק אחד מהם ינגן, יש איזו דרך לבנות סוג של סוויץ שיבחר איזו יציאה תנגן??

פורסם

יפה!

אחלה פרוייקט DIY שיכול לעזור להרבה אנשים.

אפרופו - אם היית קופץ לבלצר אלקטרוניקה למשל בשדרות הר ציון בת"א היית מוצא מספיק מיקסרים שני ערוצים - יכול להיות שחלק מהם אפילו עובדים על 12V וגם אם לא, אפשר להתאים ספק.

אבל באמת - הפרוייקט הזה נראה מאוד פשוט - הארכה של אדמות וכוון התנגדות כמו שאני מבין מהתמונות.

אפרופו - אם היית מרים את הT של יום שלישי בתמונה ומוריד את הW של יום רביעי היה כתוב לך WTF :-P:-P:-P

עוד טיפ קטן - דרמל או מולטי טול עם דיסק חיתוך קטן ואתה היית מוריד את המחיצה בין שתי הקופסאות בשניות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יפה מאוד.

אני דווקא בעד לבנות דברים כאלה לבד, ברגע של חולשה כשהייתי צריך מיקסר הזמנתי את זה.

מבלי להכנס יותר מידי לאלקטרוניקה, הפיתרון של חיבור של נגד 1K טורי אמנם עובד, אבל לא אידאלי כי הוא מוריד את עצמת השמע של כל כניסה ולכן גם אי אפשר לחבר אוזניות למוצא (וגם מוסבר ב-STEP 15).

פורסם
שאלה:

אם אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים קבוע ומוסתרים איפה שהוא ברכב, ואני רוצה לבחור כל פעם שרק אחד מהם ינגן, יש איזו דרך לבנות סוג של סוויץ שיבחר איזו יציאה תנגן??

אני יוסיף לך סכמה , מה שאתה צריך לעשות הוא לקנות מפסק 6 רגליים ולחבר אותו כמו בסכמה שציירתי לך.

6 legs~1.jpg

2012-04-10 10.31.46~1.jpg

פורסם

אפשר לדעתי גם להוסיף שלט ווליום של אזניות לערוץ שרוצים לשלוט בווליום שלו, פוטנציומטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יפה!

אחלה פרוייקט DIY שיכול לעזור להרבה אנשים.

אפרופו - אם היית קופץ לבלצר אלקטרוניקה למשל בשדרות הר ציון בת"א היית מוצא מספיק מיקסרים שני ערוצים - יכול להיות שחלק מהם אפילו עובדים על 12V וגם אם לא, אפשר להתאים ספק.

אבל באמת - הפרוייקט הזה נראה מאוד פשוט - הארכה של אדמות וכוון התנגדות כמו שאני מבין מהתמונות.

אפרופו - אם היית מרים את הT של יום שלישי בתמונה ומוריד את הW של יום רביעי היה כתוב לך WTF

:-P:-P:-P

עוד טיפ קטן - דרמל או מולטי טול עם דיסק חיתוך קטן ואתה היית מוריד את המחיצה בין שתי הקופסאות בשניות.

אהבתי את ה WTF :lol:

ברגע שאתה מכניס ספק לנגן תוך כדי חיבור באוקס הוא מכניס רעשים, המעגל הזה הוא ללא מתח הפעלה בכלל.

אין לי דרמל, הכל נחתך עם סכין יפנית , ונקדח בבמקדחה /מברגה ,

אבל בכל זאת רציתי להשאיר את האמצע כדי שיחזק את הקופסה.

יפה מאוד.

אני דווקא בעד לבנות דברים כאלה לבד, ברגע של חולשה כשהייתי צריך מיקסר הזמנתי את זה.

מבלי להכנס יותר מידי לאלקטרוניקה, הפיתרון של חיבור של נגד 1K טורי אמנם עובד, אבל לא אידאלי כי הוא מוריד את עצמת השמע של כל כניסה ולכן גם אי אפשר לחבר אוזניות למוצא (וגם מוסבר ב-STEP 15).

נכון הוא מוריד במעט מעט את הווליום אבל זה לא מורגש כל כך, ובאמת אי אפשר לחבר אוזניות ליציאה כי אז צריך

להוסיף מגבר.

פורסם

קודם כל תודה :-)

שאלה אחת:

ב-R ו-L שמתחברים למגבר, איזה חיבורים אלו? לא כל כך ברור לי מה הולך למגבר ומה הולך להארקה?

פורסם

RCA Cable Stripping

בלינק הזה יש תמונה של חוט הRCA אחרי גילוף, יש חוט אדום וחוט לבן צבע לכל צד של הרמקול, הנחושת

האפורה זאת הארקה (מינוס).

כבל אחד כמו בתמונה זה מכשיר אחד (לדוגמה MP3 1 ) אתה מחבר את המינוסים ביחד ואת הצבעים כמו בסכמה,

המגעים האמצעים של המפסק הם היציאה לתקעי הRCA

פורסם

פרוייקט מדהים! אלקטרוניקה פשוטה שעושה את החיים קלים יותר,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...