Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק לקישור של כבל איכותי וזול להתקנה של מערכת עם מגבר וקומפוננט באוטו

ראיתי מספר דגמים של כבלים ובארץ רוצים הרבה כסף בהשוואה לכבל שראיתי אפשר קישור לכבל טוב אני נותן קישור לכל רשימת הכבלים רק תבחרו ותגידו איזה הכי טוב מהרשימה להזמין:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=speaker+cable+car&_sacat=0&_odkw=speaker+cable&_ipg=200&_lncat=0&_sop=15&gbr=1&_fcid=100&_osacat=0&_from=R40&_clu=2

פורסם

אם אתה מתכוון לכבל דו גידי +ו- לרמקולים, אני לא יודע כמה תחסוך בהזמנה מהאיביי.

מאיזה איזור אתה אולי יוכלו לכוון אותך לחנויות טובות.

בכל מקרה תשים לך לקיצור ofc שיהיה על הכבל שלא יתחמצן לך תוך חצי שנה מהתנאים ברכב.

פורסם

מחיר של איביי אתה לא תמצא בארץ.

אבל תוסיף לזה דמי משלוח ואולי מכס ויכול להיות מאוד שזה יהיה יותר משתלם להביא כבלים מהארץ. המחירים פה לא כאלה גרועים אגב.

פורסם

לפי התשובה יש ריח שאתה חנות או איש מכירות או קשור למכירות הרבה התווכחו לפניך אבל המציאות עולה על כל דימיון אם אתה רוצה אתן לינקים למרות שבתחילת השירשור נתתי קישור לכבלים איכותים מאוד 12 מטר שעולה 11 דולר כולל משלוח ומיסים 45 שקלים בארץ סתם נכנסתי למתקין אחד ורצה על 5 מטר 100 שקלים כבל סטנדרתי.

סך הכל מה ששאלתי איזה כבל מומלץ להזמין מהרשימה שנתתי למעלה באיבי

פורסם

:lol: :lol: דיוויד ככה אתה פותח חנות ולא מספר לנו?

ועכשיו ברצינות, אין לי מושג איך את. מחשב משלוח ומיסים, תאמין לי שכל הפורום הזה מנוסה בענייני איביי ויודע מה טוב להזמין משם ומה כבר לא שווה את ההפרש, 5 שקל למטר זה מחיר סופר מצויין ואני לא מאמין שקיים לקבל טוב.

אם תצרף לינק ספציפי לקבל ספציפי שראית באיביי נוכל להגיד לך אם הוא איכותי, בינתיים נתת לינק לתוצאת חיפוש שמראה המון סוגים ואי אפשר לדעת לאיזה אתה מתכוון.

מה גם שלא תוכל לראות את עובי הצמה עצמה דרך האיביי ותזמין כבל שחשבת לאיכותי ובסוף תגלה ששפכת כסף על 2 מ״מ בידוד ורק חצי מ״מ עובי צמה.

אנחנו כאן לעזור לא להיפך.

פורסם

נו באמת אתה רציני עכשיו?

זה גליל של 10 מטר , לא מצויין מאיזה חומר, אין חברה, ובסוף סוף למטה מציינים בקטן שהעובי הוא בערך חצי מ״מ!!

שאני לא רוצה לחשוב כמה מתוך זה הוא בידוד..

פורסם

חוץ מזה אפשר להשתמש ב חוטים של מערכת ביתית? לא? ויש הרבה חנויות שמוכרות ציוד ברמה גבוהה.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

אולי יש דיוויד אחר שפתח חנות, בהחלט לא אני. כמה שאני אוהב את המציאות של איביי, חצי מזה זה חומר מסין.

פורסם
חוץ מזה אפשר להשתמש ב חוטים של מערכת ביתית? לא? ויש הרבה חנויות שמוכרות ציוד ברמה גבוהה.

ברכב הכבלים יהיו בתנאים שכבלים ביתיים לא צריכים לעמוד בפניהם כמו רטיבות.

ואם יש מלא חנויות שמוכרות ציוד ברמה גבוהה אז תשתף את הבחור איפה יש באיזור שלו.. להגיד יש הרבה זה נחמד.

אני באיזור הקריות ומפרץ חיפה מצאתי אולי 2 מקומות.

פורסם

אני מדבר על כבלים לבית.....

קניתי RCA רגילים של מערכת ביתית לרכב שלי.

dual-rca.jpg

b_987.jpg

ויש גם חוטים לרמקולים, רק שהם מאוד יקרים

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תוכן חדש...