Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו התנסה במקרה כזה, שהרכב (מה לעשות) אספנות ואין לו עדיין טסט , אבל נמצא בשיפוץ, ומשרד התחבורה בפרוצדורה שלו רוצה צילום ת.ז, רישיון רכב בתוקף!, וכו' וכו'

האם עושים בעיות עם הסיפור הזה או במקרה של רכב אספנות יש הקלות ?

אני כבר מצליח לדמיין (דיי בקלות האמת) קבלת מ כתב שבו נאמר שאין תוקף לרישיון הרכב ואז כבר אין דרך מוצא.

עצות?

חג שמח !

פורסם

אלוהים אדירים....איזה חוכמולוגים יושבים שם.

כבר היה כאן אחד שביקש ליבא פנס אחורי שלא ניתן למצא בארץ, ובילעדיו לא מעבירים אותו טסט. אם כך, הרשיון שךו לא בתוקף.

ואיך יהיה אם לא נותנים לו רשיון יבוא לפנס שבילעדיו אי אפשר לעבור טסט??

אריה

פורסם

ברישיון כתוב "בתוקף עד" והוא צריך להיות בתוקף, זה לא אומר שצריך לשלם את האגרה או לעשות טסט.

מניסיון אישי אין עם זה שום בעיה.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

כשהתחלתי בהחזרה לחיים של הקמפר, נתקלתי בבעיה הזו. אז היתה קבלת קהל שהיום אין.

נתבקשתי לציין על צילום רשיון הרכב כי הרכב הוא רכב אספנות אשר עובר שיפוץ ולשם כך מיועדים החלקים ולכן הרשיון לא בתוקף.

אסף.

פורסם
כשהתחלתי בהחזרה לחיים של הקמפר, נתקלתי בבעיה הזו. אז היתה קבלת קהל שהיום אין.

נתבקשתי לציין על צילום רשיון הרכב כי הרכב הוא רכב אספנות אשר עובר שיפוץ ולשם כך מיועדים החלקים ולכן הרשיון לא בתוקף.

אסף.

וזה עזר ?

פורסם

אני הבאתי פנסים מחו"ל, משרד התחבורה ביקש רישיון רכב בתוקף.

כתבתי מכתב שבו מצויין שרישיון הרכב לא יכול להיות בתוקף כי לרכב חסרים החלקים האלו, וצירפתי לכל המסמכים שדרשו

וקיבלתי אישור.

בהצלחה גיא.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

גם אני ייבאתי כבר כמה חלקים לרובר שבשיפוץ , צילום רשיון רכב על שמי עזר ,

לא בקשו יותר מכך .

נו - רכב בשיפוץ :-) איך יהיה בתוקף ? נשמע לי מוזר .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...