Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב שבת ה 31 ביולי מתוכנן טיול שבילים , לקצת יותר מנוסים, לאזור הגלבוע .

הטיול לאופנועי דו"ש אבל כאלה שמיועדים באמת לקפץ מעט , לא כביש - דורו. המבחן, האם יש לגלגלים חישורים/ שפיצים/ סילקים הכל לפי המינוח המקומי.

מאחר שקבוצה קטנה כמו זאת המתגבשת לטיול תתקשה לממן מחלץ מקצועי כמלווה אני פונה בזה לקוראי הודעה זאת בבקשה :

להתנדב עם טנדר פתוח 4X4 למשך יום הטיול . כמובן שעלויות הדלק תכוסינה.

אם יש כאן נשמה טובה שמוכנה לסייע - תבוא עליה הברכה.

אני מוכן לכל שאלה וברור דרך הדואל ואם צריך גם בטלפון 052-3436630 .

שבת שלום

טיפוס על קיר.jpg

שבילאות פעילה זה העניין

טיולי השבילים של מועדון האופנועים כל שבת שניה בחודש עדכונים באתר המועדון

פורסם

צור קשר עם א.א. חילוצים - אבי אדמסקי .

יש לו גם רכב 4X4 והוא מלווה טיולים פרטיים .

אני בטוח שכל רוכב יכול לשלם סכום סימלי כלשהו תמורת ביטוח מלא וגרירה חזרה , בכל מקרה שהוא , ובשטח יש הרבה כאלה .

טל - 735410 - 050

תגיד שאתה מגיע מפורום FULLGAZ , הוא ישמח לעזור .

ותהנו . :):):)

מי שלא רוכב , יותר טוב שלא ידבר

פורסם

מהתמונה המצורפת ניתן להבין שהאופנוע (כמה זה? 250 ק"ג רטוב?) עדיין שוכב על הקרקע, הרוכב עדיין מניף ידיים אל על בתחינה נואשת, והוא ימתין שם עד למציאת רכב ה-4X4 שייחלץ אותו...

:D:lol:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

כולל טיולי שבילים. הבעיה מתעוררת בטיול בו מספר משתתפים מועט. עלות הליווי לאזור הגלבוע אמורה להיות 800 ש"ח. ההערכה שלי היא שיגיעו כ 10 משתתפים , קשה בשלב זה לדעת. כאשר ההרשמה המוקדמת נמוכה מתעוררת בעיה של ממש, הנובעת גם מכך שנקודת המפגש היא בכניסה לשבילים, ליד צומת התענכ"ים , כי מגיעים רוכבים מאזורים צפוניים מתל אביב.

אני אישית יוצא לטיול כביש באותו זמן כשהמלווה הוא : אדמסקי !

להתראות

שבילאות פעילה זה העניין

טיולי השבילים של מועדון האופנועים כל שבת שניה בחודש עדכונים באתר המועדון

• תוכן חדש...