Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, הסיבה שאין כרגע סופרב (או אוקטביה 1.8TSI) עם DSG7 היא חוסר מלאי וביקוש באירופה (מתברר שגם האירופאים החלו להיות עצלנים :lol:).

בכל מקרה, סופרב עם DSG7 (יגיעו רק לקראת סוף שנה, עם התחדשות המלאי והגברת יצור עולמית) - זריזה, חסכונית (ופחות "מזהמת") ונעימה משמעותית.

היתרון היחידי של התיבה הותיקה נוגע לאמינות ועמידות מוכחת - מה שקצת קשה לומר על DSG7, הסובלת (או סבלה?) מקלאצ'ים אשר הלכו לעולמם בטרם עת ולעיתים גם "מכהטרוניק'ים" שגססו גם הם מוקדם מהצפוי...

אני אישית הייתי בוחר בכזאת עם DSG7 (בעלת הקלאצ'ים החדשים). זה כנראה סיכון מסויים מבחינת האמינות / עמידות הגיר, אך ביום יום היא פשוט נעימה ויעילה יותר בניצול המנוע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לגבי הגיר, לפי היצרן, הדגמים של 2012 כבר מגיעים עם הDSG המשודרג שבו לא צפויות בעיות אחרי שעלו על הבעיה שהיתה בגירים הישנים ופתרו אותה. לכשעצמו הגיר פנטסטי כשהוא תקין ואם יש אחריות של 5 שנים אז מה אכפת לך?!

באופן אישי אני יותר אוהב את הסופרב בגלל הביצועים אבל לפאסאט יש יותר שיק אלגנטי אבל לא רוצה להחליט בשבילך ותאמין לי שסופרב, או פאסאט, משתיהן אתה תהנה אבל לשקול להמיר את זה בקיה ספורטז'????

יש לך טעות הסופרב לא מגיע כבר ב DSG 7 הילוכים רק גיר אוטמט 6 הילוכים הייתי רוצה תשובה האם זה טוב הגיר הזה ..
פורסם

אם מה שחשוב לך ברכב זה בעיקר כח, תעשה נסיעת מבחן על מונדאו + אינסינגיה וסופרב.

קח בחשבון שבעזרת ציפ בעלות של 2-3K ככה אתה מוריד עוד שנייה במיאוץ ל 100 ומקבל הספקים מוגדלים..

אתה יכול לברר בפורום שיפורים, פתחו כבר כמה נושאים על שיפורים למכוניות הללו

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
אם מה שחשוב לך ברכב זה בעיקר כח, תעשה נסיעת מבחן על מונדאו + אינסינגיה וסופרב.

קח בחשבון שבעזרת ציפ בעלות של 2-3K ככה אתה מוריד עוד שנייה במיאוץ ל 100 ומקבל הספקים מוגדלים..

אתה יכול לברר בפורום שיפורים, פתחו כבר כמה נושאים על שיפורים למכוניות הללו

מונדאו לא בא בחשבון כי זה רכב ליסינג שלא מוצא חן בעיני

אלא אינסטגיה שהיא עולה מעל 180++

המחשבה שלי בעצם האם הגיר האוטמטי 6 הילוכים זה בעצם פשרה שאני עושה בגלל חוסר מלאי

או שזה גיר מצויין לחלוטין ?

עכשיו בסוכנות אומרים לי שבאלגנס יש להם את הגיר DSG 7 הילוכים

עכשיו עם אני צריך לקחת את האלגנס אז אני יחשוב גם על האינסטגיה

פורסם

אינסינגיה הגרסא הרגילה אתה יכול להביא אותה סביב ה 160, אולי קצת יותר לא זוכר את המספר במדויק..

האינסינגיה המפוארת אולי עולה כמו שציינת, אבל זה מחיר מחירון, לדעתי תוכל להשיג עם היבואן הזה גם מחיר פחות מ 180.

הסופרב גם בחירה מצויינת, האמינות של ה DSG7 מוטלת בספק(לא עבר מספיק זמן והזמן שעבר לא מוכיח אמינות גבוה במיוחד), ה DSG6 דווקא עושה רושם של אמינות ממשתמשי הפורום.. ואם אני זוכר נכון אז ה2 ליטר באה עם DSG6.

ועוד משהו שבכלל לא התייחסנו אליו, זה המראה של הסופרב.. המתמודדות שלה עדיפות

האחורה שלה על הפנים, הקדימה יפה אבל האחורה ממש לא יפה לדעתי

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
מונדאו לא בא בחשבון כי זה רכב ליסינג שלא מוצא חן בעיני

אלא אינסטגיה שהיא עולה מעל 180++

המחשבה שלי בעצם האם הגיר האוטמטי 6 הילוכים זה בעצם פשרה שאני עושה בגלל חוסר מלאי

או שזה גיר מצויין לחלוטין ?

עכשיו בסוכנות אומרים לי שבאלגנס יש להם את הגיר DSG 7 הילוכים

עכשיו עם אני צריך לקחת את האלגנס אז אני יחשוב גם על האינסטגיה

דווקא את המונדיאו אחרי מתיחת הפנים לא רואים הרבה, והיא מאוד חזקה ככה ששווה לך לבדוק.

לעומת זאת את הסופרב רואים הרבה. (יוצא לי לראות הרבה יותר סופרב מאשר את המונדיאו אחרי מתיחת הפנים)

בנוסף אתה יכול לבדוק גם את הC5 ואת ה508. (הביצועים בערך כמו הסופרב 6 הילוכים אבל העיצוב הרבה יותר טוב וגם האבזור מצויין)

פורסם

הסופארב באמת בחירה מצויינת, למרות שגם אני הייתי מתאכזב לקבל גיר מיושן יותר על אף האמינות.

אם יש לך ספקות, תבדוק באופל על האינסגניה, אוטו איכותי מאד, למרות ההספק הגבוה יותר של המנוע, הרכב עדיין דיי כבד, והוא לא יהיה מהיר יותר מהסופארב(לפחות לא משמעותית).

מה שכן, לדעתי המחיר של האינסגניה יהיה מתחת ל-180K הם דיי לחוצים למכור, ונראה לי שהם מאד גמישים באופל מבחינת הנחות. ואני אומר את זה לאחר משא ומתן שניהלתי שמה.

פורסם

בגלל שאתה לא סגור על עצמך, בגלל כל השאלות האלה, ובגלל שאתה לא יודע עוד מה אתה רוצה, תעשה נסיעת מבחן ותגמור סיפור.

אני מאמין שכל מי שרוצה ומתעניין ורציני, עם 180K שח בכיס, יקבל נסיעת מבחן עם על רכבים הרבה יותר יקרים..

הסופרב והפאסאט שונות זו מזו, תלוי מה אתה מחפש.

להתלבט בין איכות גרמנית (אירופאית), לג'יפ קוריאני, מראה שאתה לא סגור על עצמך בכלל, כמו ילד קטן שקיבל כסף מאבא.

תישן לילה, תעשה חושבים, תעשה נסיעות מבחן על כל רכב שרק אפשר, תישן עוד לילה, תסגור החלטה ולך תשלם.

המלצה קטנה שלי, אם אתה מחפש ביצועים, המנוע 1.8TSI של הגרמנים זה חיה רעה!

הוא יספק לך ביצועים מעולים!

לגבי שאר היצרנים, אין לי ניסיון על המנועים שלהם, אבל אני מאמין שיש גם טובים מVW.

פורסם

כתלות בתקציב שלך, ההצעה של winner מעניינת. לסופרב יש גרסה 2.0T, עם המנוע של ה- GTI. פעם היו מגיעות גם גרסאות של הפאסאט עם זה. כח אתה מבקש? לא יחסר לך בכל שלב. הרכב גם מגיע עם ה- DSG6 שמוכיחה אמינות מופתית אצלי כבר בשני רכבים. ואגב, הגרסאות החדשות של ה- DSG7 בשתי פאסאט שאני מכיר ונוסעות עשרות אלפי ק"מ בשנה - נראות גם הן אמינות.

אתה כן חייב לעצמך שלושה דברים: נסיעת מבחן על הסופרב 2.0T כדי להבין במה מדובר (אם אתה מסוגל להתבונן בה, לי זה קצת קשה), נסיעת מבחן על האינסיגניה 2.0T (שהיא אולי בזבזנית יותר בדלק אבל נראית הרבה יותר טוב), ונסיעת מבחן על ה- C5, שאמנם איטית יותר, אך נראית מעולה והולכת בכלל על אסטרטגיה שונה, של נוחות. רק אחרי זה תוכל להחליט כיאות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...