Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אז אחרי שהשלמתי עם אובדן הרכב הקודם (טוטל לוס :cry: ) והתחלתי לחפש רכב אחר, סוף סוף הגיע הרגע הזה... מצאתי רכב שמצדיק בדיקה במכון.

בעל הרכב גר בבת-ים והוא מוכן להגיע לאן שצריך, בטווח הסביר כמובן (נגיד מרחובות עד תל אביב).

עשיתי חיפוש אך ראיתי שרוב ההמלצות לא עדכניות ולכן אני מבקש מכם להמליץ לי על מכון בדיקת רכב לפני קנייה באזור זה.

תודה מראש.

פורסם

קומפיוטסט באיזור תעשייה הישן ראשון לציון :

http://www.d.co.il/2761880/28290/

אני עושה טסט במכון הזה ובדקתי את הרכב הנוכחי שלי לפני הקנייה.

ממליץ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המכון הזה עדיין קיים?

באתר של רשת קומפיוטסט לא מופיע סניף בראשון לציון.

בנוסף, ניסיתי להתקשר למספר הטלפון שמופיע בדפי זהב ושמעתי הודעה של "המספר שחייגתם הוחלף או אינו מחובר".

פורסם

ללכת למוסך שבו הייתי מטפל זה קצת בעיה. טיפלתי באותו בעצמי ורק פעם אחת פניתי למוסך, אבל הוא רחוק מדי.

פורסם

"המעבדה לרכב" בחולון. המכון הכי מקצועי שנתקלתי בו ולחברי פורום יש יחס מועדף :wink:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• ספונסר פורום
פורסם
המעבדה לרכב נמצאים לא רחוק והם אכן מאוד מומלצים. מבצעים בדיקות יסודיות ובעבר אף נתנו הנחה יפה לחברי הפורום (נדמה לי שהיא עדיין בתוקף, כדאי לברר איתם טלפונית).
  • תוכן חדש...