Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה מאד, זה כך: בין המשקוף של דלת הנהג והגג נמצאת מסילה, מצופת כרום כמובן, וידית המסוגלת לנוע עליה מקצה לקצה. אל הידית מחובר חוט משיכה. מערך של ווים מוביל מהמסילה לחלון האחורי, והחוט הנ"ל עובר דרכם (ולכן "יכול לקחת את הסיבוב"). הוילון עצמו כרוך על ציר דרוך קפיץ, הנמצא מתחת לחלון האחורי. כשהקפיץ משוחרר, הוילון כרוך סביב הציר. משיכה בחוט דורכת את הקפיץ, ומעלה את הוילון כך שהוא מכסה את החלון.

ואת הדבר הזה, גם לאחר ההקלות האחרונות, ניתן לשחרר מהמכס רק באישור משרד התחבורה...

הסבר מפורט יותר מלווה בתמונות כמובן יתפרסם בבוא העת ב"26-453 חוזרת מן המתים":

http://lulisml.wordpress.com/2011/10/08/26-453-%D7%97%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%A8%D7%A7-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F/

ובינתיים רק תמונות אחדות:

vilon2.jpg

india10.jpg

P1020769.jpg

P1020771.jpg

P1030069.jpg

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הטעות היא בכתובת

משרד התחבורה לא הכתובת וכך גם הדואר

כל נושא הקלות ופרוצדורות חייב לעבור דרך ועדת הכלכלה של הכנסת

רק הם רשאים לעסוק בהקלות. מסמך שלהם לרשומות מחייב את כל הצדדים אחת ולתמיד.

יש לאסוף את כל המכאובים ולהגיש לועדה במרוכז ומסודר.

והשאר יהיה הסטוריה

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם

נכון. לשם שינוי אני מסכים עם בני זהר. אלא ש...נסיתי לפנות אל יו"ר הוועדה ואפילו לא נעניתי.

רק היום היתבשרתי כי עלי לשלם על חבילה שעלתה 45 יורו 400 שקל. עדיין לא קיבלתי את החבילה אבל המיספרים הם כאלה

א- מאחר והחבילה מכילה חלקי רכב היא מעוכבת בלוד

ב-החבילה מכילה סט אטמים למשאבת בילום מרכזית

ג-חל על החבילה שיחרור מהיר

ד-פדקס גובה על "השיחרור " 200 ש"ח

ה- מע"מ, מס קניה, אגרת מחשב...

בקיצור, יותר מידי גורמים גוזרים קופון על החבילה המיסכנה שלי, אז למה שהם יוותרו?

ואילו אני...איזו ברירה יש לי?? אין סיכוי שאמצא אטמים כאלה בארץ, ובינתיים הרכב עומד.

אריה

פורסם
נכון. לשם שינוי אני מסכים עם בני זהר. אלא ש...נסיתי לפנות אל יו"ר הוועדה ואפילו לא נעניתי.

רק היום היתבשרתי כי עלי לשלם על חבילה שעלתה 45 יורו 400 שקל. עדיין לא קיבלתי את החבילה אבל המיספרים הם כאלה

א- מאחר והחבילה מכילה חלקי רכב היא מעוכבת בלוד

ב-החבילה מכילה סט אטמים למשאבת בילום מרכזית

ג-חל על החבילה שיחרור מהיר

ד-פדקס גובה על "השיחרור " 200 ש"ח

ה- מע"מ, מס קניה, אגרת מחשב...

בקיצור, יותר מידי גורמים גוזרים קופון על החבילה המיסכנה שלי, אז למה שהם יוותרו?

ואילו אני...איזו ברירה יש לי?? אין סיכוי שאמצא אטמים כאלה בארץ, ובינתיים הרכב עומד.

אריה

אריה,

יוסטון מחכה לך! אגב, חונה מולי כעת דודג' צ'רג'ר RT 1968 על פלטפורמת הובלה, אלוהים כנראה גר באמריקה!

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים,

בהמשך לדיונים המתקיימים עם משרד התחבורה להלן עדכון נוסף בנושא ייבוא חלקי חילוף, שנחתם ב-4.9.12 ע"י ראש תחום ייצור, סחר ויבוא, משה ימיני.

יש עדכונים ברשימות החלקים לשחרור מהיר. לעיונכם.

שנה טובה

רון פז

דובר מועדון החמש

הוראת נוהל מס 20 - רישוי חלקי חילוף ביבוא אישי לצריכה עצמי….pdf

בקשה לרישוי יבוא אישי-אישור מותנה 799-3005 - 05477512.pdf

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

במקום לכתוב מה אסור כותבים מה מותר - מדינה מפגרת בהתגלמותה!

(יסוד החוק של דמוקרטיה הוא: מה שלא אסור - מותר, ולא ההיפך)

פורסם
מישהו יכול לפרוט בקצרה מה החידוש בנהלים המעודכנים לגבי 'שחרור מהיר'?

מה התחדש בנושא?

סעיף 6.2 - שחרור מהיר יכול להעשות ע"י נציג המכס כשאין נציג משרד התחבורה

לדוגמה, דואר/מכס שקמונה בחיפה שתמיד היו מחכים לנציג משרד התחבורה שבא אחת ל...

רענן

פורסם

אחת מהבעיות הגדולות שנוצרו עקב המדיניות הקשוחה של משרד התחבורה, ואני ניתקל בזה דיי הרבה לאחרונה, היא החלטה של מוכרים רבים לא לשלוח יותר לישראל, פשוט נימאס להם שהחלקים מעוכבים זמן רב אנחנו מתלוננים ובסוף החלקים חוזרים חזרה

והם נאלצים לשלם אל המשלוח פעם נוספת,לדעתי צריך לנסות לשכנע אותם, שהמצב משתפר כל אחד שקונה מול המוכר כפרט,

וזה במקביל למאמצים שנעשים ע"י חברי הוועד של מועדון החמש מול נציגי משרד התחבורה .

מריו.

ראו דוגמא אחת שקיבלתי לאחרונה

Dear classic.wheels,

why you dont sell to ISRAEL ?

thank you mario.

והתשובה !

Dear yx200,

Hi Mario

Sorry, we do not ship to Israel anymore, about the law there. It´s not allowed to import any carpart, which is not original part produced directly from the car company, wherefor it fits. So you would need a hornbutton produced from Matra for your car. We had a lot of problems, when your import costoms sent our goods back. Please belive me it´s not again Israelan people, but your law is crazy.

Best regards

Richard

- classic.wheels

- yx200

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם
השיטה עקומה באופן נוסף

הנוהל הזה עובד רק בדואר ת"א

לא בדואר חיפה ולא בנתב"ג ולא בנמלים.

כך שמי שלא גר במרכז עדיין חייב למלא בקשת יבוא כמו פעם גם לבורג

למה את זה לא מעלים בפגישות עם משרד התחבורה אני יכול רק לנחש, אני בטוח שאם הנוהל היה עובד רק בחיפה מייד היתה קמה צעקה גדולה.

בסך הכל צריך שיום אחד בשבוע יבוא הממין של משרד התחבורה לדואר חיפה למיין את החבילות ה"חשודות" שהצטברו, אבל כנראה צריך דרכון כדי לנסוע לחיפה ולממין אין דרכון עדיין.

:mm_yeah:

פורסם

מדינת היהודים :-)

ושמשהו במשרד התחבורה יאמר שעושים למען האזרח .

חחחחחחחחחחח

שילכו ל............

נמאס ....

~~~~~~~~~~~~~~~~

אחת מהבעיות הגדולות שנוצרו עקב המדיניות הקשוחה של משרד התחבורה, ואני ניתקל בזה דיי הרבה לאחרונה, היא החלטה של מוכרים רבים לא לשלוח יותר לישראל, פשוט נימאס להם שהחלקים מעוכבים זמן רב אנחנו מתלוננים ובסוף החלקים חוזרים חזרה

והם נאלצים לשלם אל המשלוח פעם נוספת,לדעתי צריך לנסות לשכנע אותם, שהמצב משתפר כל אחד שקונה מול המוכר כפרט,

וזה במקביל למאמצים שנעשים ע"י חברי הוועד של מועדון החמש מול נציגי משרד התחבורה .

מריו.

ראו דוגמא אחת שקיבלתי לאחרונה

Dear classic.wheels,

why you dont sell to ISRAEL ?

thank you mario.

והתשובה !

Dear yx200,

Hi Mario

Sorry, we do not ship to Israel anymore, about the law there. It´s not allowed to import any carpart, which is not original part produced directly from the car company, wherefor it fits. So you would need a hornbutton produced from Matra for your car. We had a lot of problems, when your import costoms sent our goods back. Please belive me it´s not again Israelan people, but your law is crazy.

Best regards

Richard

- classic.wheels

- yx200

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...