Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב לרגע את ההתקטננות בנוגע לחוק מסוים.

מי שמעסיק יהודים בשבת מסתכן בקנס!

עכשיו תגיד לי שיש פה זכות בחירה.

(לא, אין פה זכות בחירה, כי אין הפרדה בין דת למדינה. עדיין. יש עוד סיכוי.)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כל מיני הלכות מוזרות (כמו עובדיה יוסף שפסק שאסור לחטט באף בשבת כי עלולות להיתלש שערות) והן מחייבות רק את חסידי הרב שפסק אותן.

מה שעצוב זה שאנשים עם ראש על הכתפיים מתעסקים בשטויות האלה וצריכים מישהו שיפסוק להם דברים כאלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עזוב לרגע את ההתקטננות בנוגע לחוק מסוים.

מי שמעסיק יהודים בשבת מסתכן בקנס!

עכשיו תגיד לי שיש פה זכות בחירה.

(לא, אין פה זכות בחירה, כי אין הפרדה בין דת למדינה. עדיין. יש עוד סיכוי.)

מסתבר שבאמת אין. כנראה שכתבות בYNET לא מספקות את כמות השנאה הנדרשת, צריך גם חוקים וקנסות ממשיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני בטוח שYNET לא פרסמו את ההלכות האלה כדי להפיץ אותן לאנשים הרלוונטיים שכן מתעניינים בלהחמיר על עצמם, אלא כדי ליצור את הלעג והאנטי לדת כמו שרואים פה בחלק מהתגובות.

וויטני מתה, מייקל ג'קסון כבר נאכל לגמרי ע"י תולעים, אז תמיד אפשר להסתלבט על היהדות, עד שיבוא נושא אחר,

חבל שלא מנסים להראות את הצדדים החיוביים בהלכה, שיש כל כך הרבה,

אבל התקשורת מעדיפה להתייחס לטפל ולא בעיקר, ואנשים שקוראים בYNET באמת "אוכלים" את זה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בזה אתה צודק, אבל YNET מתייחסים ככה לכל מגזר,

לא רק לחובשי כיפות - תמיד צהוב, ותמיד דם רע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני מודה לכם רבותי, השירוש הזה סוף סוף גרם לי להפרד מהקליאו בסמלון והיווה השראה לסמלון חדש.

http://www.youtube.com/watch?v=MN1KiqEhNSQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

0:50

:-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני לא חושב שצריך לזלזל בתרומת ה"שנה מהחיים", לדעתי זו הזדמנות עסקית נהדרת.

אנא מכם, הפיצו את השמוע שישנו אדם באזור השרון, בריא ולא מעשן בשנות ה20 לחייו שמוכן למכור שנים מהזמן שהוקצב לו תמורת 1000 ש"ח לשנה.

לרוכשים מעל 10 שנים, שנה אחת מתנה, ניתן לשלם בפייפאל ולהעביר באופן רוחני מבלי להגיע למקום.

זיכויים תוך 30 יום מלבד מבצעי סוף עונה.

ניתן לפנות בהודעה פרטית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שלג מטריד אתכם? רחמנא לצלן.

אבל אם בשבת יש שלג בהרי ירושלים או בגליל - ספרו לחברה.

ידעתם שאסור להשתמש במטריה בשבת אפילו כדי שהצדיק יוכל להגן על הכובע מפני השלג?

ps1.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
וויטני מתה, מייקל ג'קסון כבר נאכל לגמרי ע"י תולעים, אז תמיד אפשר להסתלבט על היהדות, עד שיבוא נושא אחר,

חבל שלא מנסים להראות את הצדדים החיוביים בהלכה, שיש כל כך הרבה,

אבל התקשורת מעדיפה להתייחס לטפל ולא בעיקר, ואנשים שקוראים בYNET באמת "אוכלים" את זה,

כל מילה בסלע.

חבל שהעם שלנו אוכל אחד את השני.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...