Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

עד לפני שבועיים מרימי השמשות המותקנים ברכבי עבדו ללא רבב, מאז שהלך המצבר והחלפתי מצבר למצבר של שנפ אם זה משנה, מרימי השמשות סוגרים רק את חלון הגג באוטו, ובאם החלונות של הרכב למטה, הוא לא מרים אותם וצריך להרים אותם ידנית בעצמי לפני כיבוי הרכב.

בנוסף שמתי לב למשהו שולי לאחרונה כפתורים מסוימים בקונסולה של הרכב האור שלהם נכבה ולא עובד, הכפתורים עדיין מתפקדים אבל נגיד למשל פעם היה אור שמעיר כל אות ליד ידית ההילוכים עכשיו האור לא קיים,כנ''ל לגבי מספר כפתורים.

אם למישהו יש הצעה איך לטפל בבעיות הנ''ל שצצו, אשמח לעזרה, בתודה מראש =).

אגב מדובר בהונדה סיויק 1.8 שנת 2006.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

היי אבי.

אצלי באוטו רק החלון שליד הנהג עולה בלחיצה אחת ואכן נשאר כך, שאר החלונות עולים בלחיצה ארוכה, אני מתכוון למרימי השמשות בעת סגירה של הרכב, נגיד והשארת חלון פתוח אז עד עכשיו שהייתי נועל את האוטו הם היו מרימים את עצמם והחלון גג היה נסגר גם מעצמו, המצב כיום הוא שהחלונות נשארים פתוחים והחלון גג נסגר...

זה קרה מאז שהחלפתי מצבר.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מניסיוני ברכבים אחרים (לא הונדה) צריך ללמד את החלונות ז"א ללחוץ על מתג החלון ולהוריד עד למטה ולהמשיך להחזיק את המתג לחוץ כ-5 שניות ואז להעלות את החלון למעלה עד הסוף ושוב להחזיק כ- 5 שניות. ככה לעבור חלון חלון- כמובן כל חלון במתג שלו ולא בדלת הנהג.

פורסם
אולי פיוז(ים) שהתקצרו במעבר בין המצברים מאיזושהי סיבה? עניין האורות בכפתורים גורם לי לחשוב על הכיוון הזה.

איך אני מגיע לפיוזים האלה כדי לבדוק? והאם זה משהו שאפשר להחליף בעצמי או שצריך להעזר בחשמלאי רכב?

נ.ב

ווילי תודה לך,אנסה את זה מחר בבוקר ונבדוק אם זה עובד =).

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...