Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראינו איביזה 1.6 שנת 2000 עם K81ק"מ יד 3. האוטו נראה במצב סביר, עבר טיפול לא מזמן, לטענת המוכר הוחלף מצבר, קלאץ', מזגן וטיימינג. כמו כן יש 4 צמיגי פירילי שנראים במצב טוב וטסט לכמעט שנה.

הבעיה שהוא מבקש 16.5K ולא מוכן להתגמש, השאלה אם שווה להוסיף את הכסף ולרדת בשנתון או להמשיך לחפש ספייס.

אז מה אתם אומרים? לקחת לבדיקה? איך האמינות ועלויות אחזקה של האיביזה? יש צורך לשים דגש על משהו מסויים בבדיקה ?

20120212_154359.jpg

20120212_154443.jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מוסך המכון זה אחד המוסכים הכי מגעילים בקריות. אני מהמר גם שאין הרבה סיכוי שהק"מ אמיתי.

רכב בן 12 עם 81K? אתה באמת מאמין שהרכב נסע 6500 ק"מ בשנה בערך?

או שאולי הוא נסע 2000 ק"מ בשנה ב-6-7 שנים הראשונות ורק אח"כ התחילו לנסוע בו...?

בקיצור - אני מאמין לכזה ק"מ רק אחרי שאני רואה היסטוריית טיפולים מסודרת מהמוסך שמתעדת את הכל, אחרת זה בחזקת זיוף.

פורסם

את המוסך אני לא מכיר, אבל במה הם מגעילים? מבחינת יחסים ללקוחות או מבחינה מקצועית?

גם אני הרמתי גבה כשראיתי את הק"מ של האוטו, הקונה קנה אותו לפני קצת יותר משנה עם 66K ק"מ ומאז הוא נסע 15K ק"מ שזה כבר הגיוני (הנתונים לפי מה שמופיע הרשיון רכב).

ז"א שאם יש איזשהו זיוף בק"מ אז זה בידיים הקודמות ואת זה כבר הרבה יותר קשה לבדוק.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

זה מוסך קטן ודוחה שאוהב לחפף ומשתמש בחלקים סיניים זולים ובשמנים הכי גרועים.

מה שכן, הוא גם מכוון פרונטים ואת זה הוא עושה בצורה מעולה ובמחיר מצוין - ולכן אני נחשף אליו אחת לכמה זמן.

פורסם

אם יש פה אנשים שגם מחפשים מכוניות בתקציב הנ"ל ועוקבים אחרי התרד הזה, אז כל פעם שאני אבדוק רכב אני אעדכן פה:

היום ראיתי יונדאי אקסנט 2001, מפורסמת ביד 2 בלי תמונה, איזור חיפה, יד ראשונה ו 115K ק"מ.

התקשרתי למוכר לפני כמה ימים, אימת לי שהק"מ אכן 115K, טען שיש ספר טיפולים מלא, שאלתי אותו אם האוטו על השם שלו והוא ענה בחיוב.

אחרי שניסיתי לקבוע איתו כמה פעמים ללכת לראות את האוטו ("דבר איתי עוד שעתיים, תבוא רק בשעות הבוקר, רק מחר אני יכול...")

היום סוף סוף מצא לי זמן פנוי.

מבחוץ האוטו נראה במצב טוב, בצד אחד יש קצת שפשושים, מבפנים גם נראה די שמור.

אחרי שבדקתי את רישיון הרכב מתברר שהמוכר הוא לא הבעלים ("גיסי"), אחרי התנעה של האוטו אני גם שם לב שהק"מ הוא 141,000 ולא 115,000. כמובן שספר הטיפולים לא איתו("בבית").

מאוד לא התרשמתי מהמוכר, וגם שמתי לב שלאוטו אין ABS (פה אני מודה, אשמה שלי שלא עשיתי שיעורי בית מספיק טוב) אז החלטתי לעבור הלאה והמשיך חיפושים.

20120215_125723 (Medium).jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...