Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וככה זה כשמתעסקים עם אוטובוסי אספנות.

נתחיל מהלא מדומם: ביום ששי שעבר הגיע אורח יקר מבריטניה, אספן שיש לו ליילנד פנתר והוא בא במיוחד לראות את הפנתר במוזיאון אגד. אז כמה חברים ומיצובישי לנסר אחת שינעו אותו למוזיאון לא לפני שנח סלוצקי ואיל עובדיה הכינו את הרכב. הבחור נהנה, נסע גם על טייגר ואז לקחנו אותו לאחיסמך לראות את הצהוב שלנו.

איל רכניץ עשה לו הדגמה יפה אבל כשניסה לדומם, הילדה לא כבתה...

עוד נסיון, ועוד נסיון וכל מיני להטים עם הבלמנוע..נאדא. האוטובוס המשיך לגרגר להנאתו. צביקה (אבו איל) ואני נסענו עם האורח לשדה התעופה ושילחנו אותו לאנגליה וכשחזרנו האוטובוס כבר ישן חזק והסתבר שיש תקלה בידית ההילוכים והאויר בורח... נו שויין.

עכשיו נמשיך עם הלא מניע: הכחול דווקא התנהג יפה בשבועות האחרונים. כששמע שהוא חוזר לבית היולדות שלו (הארגז ת"א) הוא גרגר בעליזות ונסע כמו גדול. אבל ביום שני היה עליו לחזור הביתה, לאחיסמך. אוהו, זה כבר סיפור אחר והוא ילל "לארוצה לארוצה" ופשוט לא הניע. גמרנו כמעט את כל המצברים בהארגז רק כדי לדעת שהסטרטר נהדר אבל המזרקים...אין הסנפה לעורקים...

בקיצור היום שכרנו את הגרר של דן שהביא את הכחול לאחיסמך.

מה נאמר? "זה שעולה וזה שיורד"

בתמונות, הצהוב ממש ברגעים שהוא סרב לדומם

הכחול ממש ברגעים שהוא סרב להניע...

IMG_0522.JPG

IMG_0525.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני נסעתי עם הגרר היום לצערי לא צלמתי ווהגרריסיט שכח את הפלא במשרד . הנסיעה עברה חלק ,בינו גרריסט מעולה לצאת מהארגז ברברס לא פשוט.

.

פורסם

תודה!!!!

היום הנוגעים בדבר לא הצליחו להתגבר על התקלה אז נזדקק... אני שלח לי מס' טלפון בה"פ

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מה, אין אחריות מהיצרן??? האוטובוסים נראים כאילו עדיין בתקופת האחריות...:wink:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

בני, סומך עליך, בהצלחה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...