Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי קליאו ספורט דור שני.

הרכב מגיע עם עיטור דקורטיבי בדאשבורד:

*מדובר בפס הניקל שבצד שמאל להגה: (התמונה להמחשה)

dsc00077mf.jpg

לצערי, הבעלים הקודמים הרסו אותו בכך שהתקינו לתוכו את צג חיישני הרוורס.

חשבתי שיהיה קל למצוא את החלק באיביי, ואכן - באנגליה יש אנספור שכאלה למכירה.

ואולם, לאחר בדיקה מעמיקה - גיליתי שעקב כך שבאנגליה הרכבים עם הגה ימני, החלק בנוי בצורה שונה, ועל כן הוא לא מתאים.

לא הצלחתי למצוא אותו באיביי צרפת \ גרמניה \ ספרד \ רוסיה \ הולנד וכ'ו.

בארץ אין קליאו ספורט דור שני בפירוקיות, או לפחות לא כאלה שאני מכיר.

בקרסו לא מבינים בכלל על מה אני מדבר (המקט שרשום על החלק לא מופיע להם במחשבים).

אשמח להצעות, מה ניתן לעשות?

פורסם

כמובן, גם באיביי ארה"ב ניסיתי.

חיפשתי בכל הפירוקיות שרק ניתן לחשוב עליהם, וגם במערכות אינטרנטיות כמו זאת של "גלגלים" שמפורסמת בפורום.

פורסם

סרגיי, תודה לך - מצאתי עוד עשרות כאלה באיביי UK.

הם כולם הפוכים ולא מתאימים (שייכים לרכב עם הגה ימני) - שים לב לכיוון שהניקל "מצביע" עליו בתמונה שאני העלתי, ובתמונה שיש בקישור שצירפת.

פורסם
סרגיי, תודה לך - מצאתי עוד עשרות כאלה באיביי UK.

הם כולם הפוכים ולא מתאימים (שייכים לרכב עם הגה ימני) - שים לב לכיוון שהניקל "מצביע" עליו בתמונה שאני העלתי, ובתמונה שיש בקישור שצירפת.

צודק, רק עכשיו שמתי לב.

צריך לנסות לחפש חנויות חלפים בגרמניה או בבלגיה.

Hyundai IONIQ

פורסם

חיפשתי בעזרת התרגום (הלא בדיוק הכי מדוייק בעולם) של גוגל בכל אירופה.

בדיוק בגלל זה אני מבקש את עזרת הפורום.

פורסם

החלק המקורי קיים - פעם סביב הצג של חיישני הרווס היה יושב מן מכסה או כיסוי, עם השנים הוא נעלם, מה שיצר את הבעיה האסתטית:

attachment.php?attachmentid=271976&stc=1&d=1326469815

חשבתי כבר על האפשרות של למלא את החלל של חיישני הרוורס בחומר כלשהו, ולהדביק מעל מדבקה כזאת או אחרת,

העניין הוא שאם אני מדביק את המדבקה, אני יוצר קרקס של צבעים ברכב :roll:

DSCF19861.jpg

פורסם

זה יכול להיות רעיון מצויין - אך אני לא מאמין שניתן להשיג צבע במרקם של קרבון - כסוף? (כפי שניתן להתרשם בתמונה).

פורסם

מה שתוכל לעשות זה או לצבוע את שני החלקים לצבע כסוף רגיל (שלדעתי נראה יותר יפה) או למצוא מדבקת קרבון בגוון הזה ולהדביק על גם על הפס הימני.

פורסם

שלום לך מר AINO.

מציע לך לשאול בפורום אודיו אם מישהו מכיר את מערכת חיישני הרוורס שלך ולהשיג את הפלסטיק שאמור להיות מעל התצוגה ככה תוכל להגיע הן לתוצאה אסטתית והן להנות מתצוגת חיישני הרוורס.

• תוכן חדש...