Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחרי שגנבו לי את הגטס 1400 שלי ומכיוון שהמשפחה הרחבה (זוג פלוס 1 ) אני מעוניין ברכב קומפקטי\משפחתי

מכיוון שהתקציב שלי הוא כ45-50 זה מאפשר בעיקר לנסר או אקסנט ויש לי אופציה לאקסנט 1600 ליסינג 87 אלף ק"מ (לאחר טיפול 90) ב48 אלף אבל ראיתי מזדה 3 יפהפה עם 67 אלף ק"מ מהשכרה ב60 אלף.

מצד אחד זה 12 אלף הבדל וזה הרבה בשבילי, מצד שני זה רכב עם עשרים אלף פחות ק"מ וברמה יותר גבוהה ?

מה ההבדל באמת בין אקסנט 1600 למזדה 3 1600 ?

ראיתי שהמזדה קצת יותר אוכלת דלק (בקצת) , הופתעתי שאקסנט קצת יותר חזקה כ"ס (112) מול 107 של מזדה , הבנתי ששתיהן אמינות.

האם באמת שווה לדעתכם לשלם עוד 12 אלף למזדה ?

פורסם

דעתי האישית על אקסנט - רכב לא נוח (במיוחד המושבים) וקופצני.

מתאים למי שלא מחפש מעבר לאמינות ומחיר זול.

מזדה 3 עדיפה בהרבה, האם אפשר למדוד זאת ב 12 אלף ש"ח? אני לא יודע מה להגיד לך.

האמת, גם לנסר עדיפה על אקסנט כרכב, ואל תסתכל על כוחות סוס. אם יש לך אפשרות לקבל לנסר במחיר של אקסנט או קרוב לזה - תקנה לנסר.

אני גם לא חושב שמזדה 3 מהשכרה תשמור על המחיר יותר טוב מאחרות, אולי פרטית כן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...