Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתקעתי בבעיה ולא מצאתי תשובה באינטרנט לכן נרשמתי לפורום וחשבתי אולי תוכלו לעזור...

אז ככה, פניתי להכשרה לביטוח על מנת לעשות ביטוח חובה לשנה הקרובה, אבל הפתיעו אותי

ואמרו לי שיצא איזה "חוק" חדש האומר שמי שיש לו יותר מ2 שלילות לא יכול לעשות ביטוח, רק בפול.

היתה לי שלילה אחת על נקודות ועוד שלילה מנהלתית בגלל הוצל"פ.

התקשרתי לפול כדי לבדוק מה העניין ואמרו לי שזה לא מעניין אותם איזה שלילה מנהלתית או לא 2 שלילות וזהו.

יש משהו שאני יכול לעשות בנידון? ממש לא רוצה לשלם ביטוח חובה 3500!! על פיאט פונטו ישנה...:evil:

פורסם

לא ברור לי מה זה שלילה מינהלית בגלל הוצל"פ

ועוד פחות ברור לי למה לא רוצים לבטח אותך

ראה בלינק המצורף פרופיל של נהג עם 3 שלילות ו 3 תאונות ועדיין ניתן לבטחו שלא בפול.

http://ozar.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כנס לאתר שצירפתי

תכניס את נתוניך ותראה מי מוכן לבטח.

מי שמוכן לבטח ברשימה ויש כ 7-8 חברות שכן , ביניהם דרך אגב הכשרת הישוב ,ולא מוכן לבטח בפועל תגיש תלונה למפקח על הביטוח.

לא מכיר חוק חדש כזה שאמרו לך , תבקש מהם פרטים מלאים במה מדובר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

פותח השרשור - יש לי הפתעה בשבילך:

לצרכי תמחור ביטוח חובה יש לך 0 (אפס) שלילות.

איך זה ייתכן אתה שואל?

הפרמטר שנבדק בביטוח חובה אינו שלילות.

הוא מוגדר כ"מספר ההרשעות ב-3 השנים האחרונות שהביאו בזכות עצמן לשלילת רישיון (אלא אם כן ביטל בית המשפט שלילה זו)."

http://car.mof.gov.il/ChooseParameters.aspx

כלומר שלילה שלא בעקבות הרשעה, כמו שתי אלו שציינת (ניקוד והוצל"פ) לא נספרת.

כך שכאשר אתה נשאל כמה שלילות עליך לענות "מספר ההרשעות ב3 שנים אחרונות שהביאו בזכות עצמן לשלילת רשיון הינו אפס".

מכאן ברור שאם חברת ביטוח כלשהי תבטח אותך עליה לתמחר את הביטוח לפי אפס שלילות.

אם יתמחרו אחרת פנה למפקח על הביטוח, יהיה מעניין.

בנוסף:

1. לא יצא שום "חוק" כפי שתיארת, והמרכאות שלך היו בהחלט במקום.

2. עם זאת - חברות הביטוח לא חייבות בכלל לבטח אותך ולא חייבות הסבר בכלל.

"ביטוח ישיר" ו"AIG" סירבו לבטח אותי באופן עקבי (נהג מבוגר, הרבה וותק, אפס שלילות, אפס תביעות) אך ורק כי הם "לא מבטחים רכבי ספורט".

פניתי למפקח על הביטוח ונעניתי שזכותה של חברת ביטוח לא לבטח אותי ולא חייבים לי הסברים.

אם אכן כל חברות הביטוח יסרבו לבטח אותך (הם יכולים להחליט ש"לא מבטחים מי שהיה לו עניין עם הוצל"פ" או "לא מבטחים את מי שהשם שלו מתחיל בע' ". זכותם.) אז הברירה היחידה שלך היא הפול. הפול מעצם הגדרתו חייב לבטח אותך גם אם היו לך 30 שלילות 100 הרשעות ו200 תאונות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נתקלתי בכך בעבר.

הסוכנת ההוגנת טרחה לעדכן אותי כי מי שאחראי לכפל העונש הלא ברור הזה, הוא המפקח על הביטוח, וכי היא מקווה שמישהו יגיש בג"צ על כך.

ואצלי זה היה אבסורד מארץ האבסורדים.

על אותה עבירה בה קיבלתי שלילה מנהלתית, ולאחר המשפט, 60 יום בניכוי אותם 30 ימים, נחשב כלפי האידיוטים כ2 הרשעות.

ואת אלוהי הבירוקרטיה, לך תמצא בחוף הים

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

פשוט נאמר לי שאני חסום אצל המפקח, זה הגיוני? והיה לי ביטוח בהכשרה השנה. בעצם עד עכשיו אני מבוטח אצלם ולחדש אני לא יכול זה הזוי לחלוטין

פורסם

אני לא מבין מה אתה כותב

פעם איזה חוק חדש פעם חסום אצל המפקח

או שמוכרים לך לוקשים או שאתה לא מבין מה אומרים לך או שניהם גם יחד.

לך תחליף סוכן לפתיחה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אכן נשמע מופרח ביותר,אני באותו מצב כמוך בערך וחידשתי את הביטוח שלי בדיוק לפני 16 יום,ועכשיו יקפצו האלה ויגידי שבגלל שחידשתי אותו אצל החברה שלי אז לא ממש היה משנה להם,אז יש לכם טעות אם על זה חשבתם.

צלצלתי להמון חברות על מנת לקבל הצעת מחיר לביטוח ואולי ב 30 -40 אחוז מהטלפונים שעשיתי קיבלתי תשובה שאי אפשר לבטח אותי ושאני אפנה לפול,אבל גם הרבה חברות/סוכנים אחרים כן יכלו לבטח אותי,בסופו של דבר ביטחתי את עצמי אצל חברת הביטוח שלי בסכום של 2700 שקל,נהג בן 23 רכב סיאט לאון קופרה.

והשלילות שלי גם היו על חארטות,שלילה אחת על צבירת נקודות והשלילה השניה הייתה לפני שנה ו9 חודשים שקיבלתי בצבא עקב זה שנסעתי בבסיס צריפין 8 קמ"ש מעל המותר שתבין,שלחו אותי לבית משפט צבאי ביפו ושם השופט נתן לי 15 ימי שלילה והמניאק גם אמר לי שהשלילה תופסת לאזרחות.

שתבין איזה 2 שלילות חרטה קיבלתי,למדינה הזאת אין גבול,כולם מנסים להרוויח על שטויות.

פורסם
והשלילות שלי גם היו על חארטות,שלילה אחת על צבירת נקודות והשלילה השניה הייתה לפני שנה ו9 חודשים שקיבלתי בצבא עקב זה שנסעתי בבסיס צריפין 8 קמ"ש מעל המותר שתבין,שלחו אותי לבית משפט צבאי ביפו ושם השופט נתן לי 15 ימי שלילה והמניאק גם אמר לי שהשלילה תופסת לאזרחות.

שתבין איזה 2 שלילות חרטה קיבלתי,למדינה הזאת אין גבול,כולם מנסים להרוויח על שטויות.

שלילה אחת על צבירת נקודות מרמז שתה נהג עבריין .

ועל מהירות נמוכה של 8 קמ"ש מעל המותר זה באמת לא הוגן , והשופט הוא באמת מנייאק ( אולי הסתכל על גליון העבירות שלך והחליט קצת לקרר אותך )

מה הקשר של זה למדינה ?

אולי תתבגר ותיקח קצת אחריות על מעשיך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לפי הנשמע הדבר נכון,אכן מי שקיבל שלילה על צבירת נק' הוא נחשב עבריין מכיוון שמן הסתם הוא ביצע עבירות "פה ושם".

אבל, אם היית רואה את הגליון שעליו קיבלתי את ההרשעה אפילו אתה היית צוחק כי אני בטוח שאתה מודע לחוק המטומטמם במדינת ישראל ואיך יעצרו אותך על התדרדרות בתמרור עצור במהירות של 1 ק"מש,אבל לא ניכנס לזה,מעולם לא עברתי באדום והדוחות מהירות שקיבלתי היו:

8 ק"מש מעל המותר בבסיס צריפין.

נסיעה ב 84 קמ"ש במקום 70 קמ"ש בשעה 1 וחצי בלילה, וה84 זה לפני ההורדת מהירות שבדרך כלל מורידים,וכמובן שקיבלתי רק קנס על עבירה זו בגובה של 750 או 1000 שקל,אני לא ממש זוכר זה היה מזמן.

מעולם לא עברתי באדום,עקפתי בקו הפרדה רצוף או טסתי בתמרור עצור ודברים מהסוג הזה.

אם לזה תקרא עבריין תנועה אז מצבנו רע.

• תוכן חדש...