Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחצי שנה, ראש מנוע ברכב הנ"ל נהרס עקב התחממות יתר מרדיאטור שהיה סתום ומלוכלך.

הרדיאטור פורק מהרכב ונלקח לניקוי מחדש במוסך כמובן.

ראש מנוע הוחלף.

השאלה העיקרית שלי, האם עדיף להחליף את הרדיאטור לחדש, או שהרדיאטור שהיה מלוכלך יכול להמשיך לתפקד?

אני קצת חושש עקב החימום יתר שהיה במנוע, ולדעתי הרדיאטור הוא מקורי של הרכב.

אגב, אני מסתכל לפני כל נסיעה לראות שהאוטו לא "שורף" מים ירוקים וכי המפלס תקין.

עד עכשיו המפלס תקין, אך שמתי לב שהיה מעין לכלוך קטן (אני אעלה בתמונה לאתר) בצבע חום בתוך הרדיאטור שמסתכלים דרך פתח המילוי.

מה היא עצתכם?

ומה המחיר לדעתכם?

תודה רבה!

Opel Adam S 2017

פורסם

אם אתה משתמש בנוזל קירור ולא במים המצב צריך להיות תקין,אם הרכב לא מתחמם,אין טעם להחליף רדיאטור,מה שאתה רואה כניראה נוסע מצינורות שאולי היו מלוכלים מבפנים עקב שימוש במים למשל ולכם המערכת לא נקייה ב 100%.לדעתי כול עוד הרכב לא מתחמם אין טעם להחליף רדיאטור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עלות רדיאטור חדש היום איננה גבוהה, מה גם שאם הרכב אוטומטי, הרבה פעמים כשל בגיר נוצר עקב רדיאטור סתום. ממליץ לך בחום להרכיב רדיאטור חדש (אם רדיאטור לידני זול יותר - קנה אותו) ולהפריד את הצינון של הגיר לקולר חיצוני.

פורסם

הרכב הינו אוטומט, וידוע לי שגם דרוש קולר לגיר ברכב, הרכב הנ"ל עבר 165K לכן חשבתי להוסיף גם קולר לגיר, בנוסף לרדיאטור.

ידוע לכם כמה בערך אמור לעלות סה"כ החלקים הנ"ל, ואיפה מומלץ להגיע להתקין?

תודה!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...