Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי בבוקר לפחחיה של המוסך לבקש לדעת איפה רשום קוד צבע הרכב, סיאט איביזה יד שניה, שרכשתי לפני כחודש.

ניגש אלי (כנראה מנהל הפחחיה, לצערי לא שאלתי לשמו או תפקידו) ופשוט סירב לעזור בטענה שקוד הצבע רשום בספר הרכב. לא עזרו הסברי שאין לי ספר רכב. פשוט לא רצה לעזור! :evil:

אני אישית לא אכנס למוסך זה, מוסך שלא לא רואה עצמו מחוייב לעזור למישהו שבהחלט יכול להיות לקוח שלהם. לא מכובד!

פורסם

צ'מע, יכול להיות שכל היום הוא צריך לסבול כל מיני אנשים שבאים אליו עם שאלות, ואתה נפלת עליו ברגע לחוץ.

עם כל הכבוד, אתה לא יכול לצפות מבנאדם עובד שיענה לך על שאלה כזו (כ-ו-ל-ה קוד צבע)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
צ'מע, יכול להיות שכל היום הוא צריך לסבול כל מיני אנשים שבאים אליו עם שאלות, ואתה נפלת עליו ברגע לחוץ.

עם כל הכבוד, אתה לא יכול לצפות מבנאדם עובד שיענה לך על שאלה כזו (כ-ו-ל-ה קוד צבע)

זה בדיוק ההבדל בין מוסך שמוכן לתת שרות ויחס נכון וגם לזכות בלקוחות מרוצים לבין מוסך שהיחס תלוי באיזה צד קמו האנשים. בכל מקרה, שכל אחד יסיק את המסקנה שלו.

פורסם

תראה, אני לא יודע מה היה שם. רק קח בחשבון שאולי הגעת בשעה עמוסה (ויכול להיות שלא) ומשום כך זכית בתגובה כזו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תן לי לשער :

מן הסתם הלכת לפחחיה כלשהי לתיקוני פחחות /צבע והיות שהם לא ידעו למצוא את קוד הצבע שלחו אותך למוסך המרכזי של צ'מפיון

לברר את קוד הצבע המדויק.

את העניין הזה ידע בדיוק מנהל הפחחיה בצ'מפיון , והיות ואינו רוצה לפרנס את המתחרים קבלת את התשובה ה"לבבית".

האם התנהגותו לשמירת "סודיות" קוד הצבע ראויה ? כל אחד יחליט בעצמו.

פורסם

זה ממש לא משנה לחץ שמלחץ,אני מאמין בשירות,אך ורק בשירות,אין לך זמן? אתה עמוס? לחוץ? אין בעיה תפנה בנימוס ללקוח שכרגע אין לך זמן ויחכה עד שיתפנה אליו ולא יפנה לו גב או יסרב לו.

ההגה הוא עגול!

פורסם

לדעתי זה לא משנה מתי הוא הגיע גם אם היה שיא הלחץ

בן אדם שעובד עם לקוחות ונותן שירות צריך לדעת לדבר ולהתנהג עם לקוחות

בטח ובטח אם הוא המנהל במקום.

פורסם

מדובר במוסך מרכזי שמייצג את היבואן.

אין זה משנה האם מדובר בשעת לחץ או האם הלקוח יהיה מעוניין לתקן את הרכב לבדו בבית.

חלק מהשירות של היבואן הוא למסור ללקוחות שלו את קוד הדגם המדוייק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

למען האמת, אני דווקא מאוד מצפה.

תשובה אדיבה ורצון לעזור, יכולים לגרום לבן אדם לוותר על מקום אחד ומעבר למקום אחר. (כשהייתי נציג שירות, זה קרה לי כמה פעמים...)

פורסם

כולי תקווה שמנהל הפחחיה מבין טוב יותר בתחום עיסוקו מאשר בשיווק - כי אם לא כך המצב קטסטרופלי.

במקום למנף את המפגש עם הלקוח ולעשות ממנו מכירה - הוא יצר אצלו תסכול וכעס עד כדי החרמת הפחחיה והמוסך המרכזי כולו.

אדיוט.

פורסם
מדובר במוסך מרכזי שמייצג את היבואן.

אין זה משנה האם מדובר בשעת לחץ או האם הלקוח יהיה מעוניין לתקן את הרכב לבדו בבית.

חלק מהשירות של היבואן הוא למסור ללקוחות שלו את קוד הדגם המדוייק.

עידן

+1000

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
נכנסתי בבוקר לפחחיה של המוסך לבקש לדעת איפה רשום קוד צבע הרכב, סיאט איביזה יד שניה, שרכשתי לפני כחודש.

ניגש אלי (כנראה מנהל הפחחיה, לצערי לא שאלתי לשמו או תפקידו) ופשוט סירב לעזור בטענה שקוד הצבע רשום בספר הרכב. לא עזרו הסברי שאין לי ספר רכב. פשוט לא רצה לעזור! :evil:

אני אישית לא אכנס למוסך זה, מוסך שלא לא רואה עצמו מחוייב לעזור למישהו שבהחלט יכול להיות לקוח שלהם. לא מכובד!

תלונה אופיינית .

ראה בכחול אולי מדובר בעובד הנקיון.

לשאר אני מסכים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למען האמת כל פעם שהייתי צריך לברר משהו לגבי רכב כלשהו שלי או של חברים (מידות צמיגים חלופיות, שגרת טיפולים, קוד צבע, היסטוריות וכו') פשוט הרמתי טלפון למוסך המורשה הכי קרוב ותמיד עזרו לי דרך הטלפון ביעילות בלי שום בעיה, למה בכלל להגיע לשם?

מעבר לזה, בכל מוסך מרכזי\מורשה יש מספר אנשים, לא רק "כנראה המנהל" אחד.

יש יועצי שירות, יש את המזכירות שגם להן יש גישה לאותן המערכות שיכולות לתת לך את המידע (אלו שענו לי לטלפון, מן הסתם) ואין שום סיבה לשלול את המוסך בגלל יחס של עובד אחד ממורמר.

אני לא מצדיק את דרך ההתנהלות שלו, במיוחד לאור העבודה שלא ברור בכלל מה תפקידו בכוח, אבל תבין שיש עוד עשרות אנשים שכן יכלו לעזור לך עם המידע (ואפילו היו נותנים לך ספר רכב שאין לך) אם רק היית פונה אליהם.

בין היתר - יש את השירות הטלפוני בצ'מפיון שמתגלים כמאוד יעילים לאחרונה.

בכל אופן, אם עדיין המידע לא ברשותך, תנסה את הגישה שלי. פשוט תרים טלפון - תראה שזה עובד :-D

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קייסר, אני רואה הרבה פעמים אנשים ששוכחים כמה כסף הם שמו על רכב.

המספר הדמיוני של מאה אלף ש"ח (וצפונה) הוא כבר מעבר למספרים הסטנדרטיים שאנחנו רגילים לראות מידי יום ואפילו בפיקים של הוצאות, אנחנו רואים כמה אלפים (מחשב\טלוויזיה וכו'). זו הסיבה שאנחנו לא מתייחסים כמו שצריך לסכום כי הוא פשוט לא ריאלי לחיי היום היום.

כשאני מוציא על טלוויזיה 7 אלף ש"ח אני מצפה לשירות ברמה הטובה ביותר.

כשאני מוציא על אובייקט מסוים 100,000 ש"ח (המחשה טובה: תאר לך שאתה הולך לכספומט 100 (!) פעמים ומוציא בכל פעם 1,000 ש"ח) אני מצפה לשירות מעל ומעבר למצופה.

אפילו יונדאי, כשיש לי תקלה עם הi20 (בורג השתחרר מהכיסא) הם הגיעו תוך שעתיים למקום העבודה, אספו את הרכב והחזירו אותו כמו חדש.

אז מה הבעיה של המוסכניק הזה להגיד לו את הקוד של הצבע? איך אפשר להאשים את זה ב"יום רע" או בשטות כזו או אחרת? המוסכניק הזה מקבל את הכסף שלו מהלקוחות והלקוח במקרה זה הבחור הנחמד שהגיע בסה"כ לקבל פיסת מידע קטנטונת על אובייקט שעליו שילם 100,000 ש"ח.

בכלל, לא שיש לי משהו ספציפי נגד צ'מפיון אבל כמות התלונות ביחס לכמות הרכבים בכביש היא פשוט עצומה. חבר עם לאון מ2009 (רכש חדשה מהחנות) ועד היום חרטטו לו את המוח בשקרים - היה כמעט 20 פעם במוסך - עדין יש לו תקלה (רעידות). חבר עם גולף 2010 שנתנו לו רכב עם מזגן שלא עובד (מהחנות), לקח להם שבועיים של רדיפות (!) כדי לתקן את התקלה הזו. חבר עם סיאט איביזה 2010 ואותו חבר עם לאון 2009 מגיעים עם נורת "פנס שרוף" דולקת לסירוגין מעל 2 ביקורים למוסך צ'מפיון ואין להם מושג למה הנורה דולקת. אין להם הסברים. החשמלאי ה"מורשה" טען שנורה "עומדת להישרף" ולכן האזהרה דולקת (אם אני לא טועה, אין שום דרך לגלות מתי נורה עומדת להישרף בטח לא במערך חשמלי מסובך כמו רכב). 10 דקות לקח לי להבין איפה התקלה ב2 המכוניות ואני ממש לא חשמלאי.

כשהם שמעו על הביקור בזק של יונדאי (איסוף רכב מהעבודה והחזרתו מתוקן בחינם תוך כמה שעות) הם היו עצבניים ובהלם.

פרופורציות!

פורסם
קייסר, אני רואה הרבה פעמים אנשים ששוכחים כמה כסף הם שמו על רכב.

המספר הדמיוני של מאה אלף ש"ח (וצפונה) הוא כבר מעבר למספרים הסטנדרטיים שאנחנו רגילים לראות מידי יום ואפילו בפיקים של הוצאות, אנחנו רואים כמה אלפים (מחשב\טלוויזיה וכו'). זו הסיבה שאנחנו לא מתייחסים כמו שצריך לסכום כי הוא פשוט לא ריאלי לחיי היום היום.

כשאני מוציא על טלוויזיה 7 אלף ש"ח אני מצפה לשירות ברמה הטובה ביותר.

כשאני מוציא על אובייקט מסוים 100,000 ש"ח (המחשה טובה: תאר לך שאתה הולך לכספומט 100 (!) פעמים ומוציא בכל פעם 1,000 ש"ח) אני מצפה לשירות מעל ומעבר למצופה.

אפילו יונדאי, כשיש לי תקלה עם הi20 (בורג השתחרר מהכיסא) הם הגיעו תוך שעתיים למקום העבודה, אספו את הרכב והחזירו אותו כמו חדש.

אז מה הבעיה של המוסכניק הזה להגיד לו את הקוד של הצבע? איך אפשר להאשים את זה ב"יום רע" או בשטות כזו או אחרת? המוסכניק הזה מקבל את הכסף שלו מהלקוחות והלקוח במקרה זה הבחור הנחמד שהגיע בסה"כ לקבל פיסת מידע קטנטונת על אובייקט שעליו שילם 100,000 ש"ח.

פרופורציות!

ואללה צודק

בכל מקרה , לך תדע מי זה הפחח הזה , אני היתי פונה למנהל המוסך או ליועצי שירות ומבקש עזרה .

הם האנשים הרשמיים האמורים מתוקף תפקידם להיות רשמיים ולתת שירות , ואם הם יענו לך אחרת מהמצופה

זה כבר יהיה לא בסדר .

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

• תוכן חדש...