Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש למישהו שאלות על הרכב, או אתם רוצים תמונות מזוויות מסוימות רק תבקשו.

רותם יש לך אימייל שאפשר לשלוח אליו שאלות? אני חדש כאן ואין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה לגבי מיגון?מה הציעו לך?

ההצעה שקיבלנו היא ללא צורך במיגון נוסף מלבד המיגון המקורי של הרכב.

מה אחוזי ירידת הערך שהציעו לך ?מה לגבי השתתפות עצמית?

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן, סחטיין על הארגון. שאלה:

הבנתי שאין דרישה לעלוקה. עכשיו אני לא באמת יודע מה זה, וזה עולה בסביבות 600 ש"ח אם אני לא טועה.

השאלה שלי היא מהנסיון שלכם, האם כדאי לבטל את העלוקה ולחסוך את הכמה מאות שקלים האלה, או להשאיר בתור אמצעי נוסף לעיכוב הגנבים? עד כמה העלוקה משמעותית אם הביטוח לא דורש אותה?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על היוזמה ! ...שאלה קטנה .. אני רק בדצמבר אהיה 24 ...

אז כמה יעלה לי הביטוח ? ( מקיף + חובה) ויש לי עלוקה וקודן ..

אין לי עבר בכלל ..

ו ... באיזה חברת ביטוח זה ?

תודה :)

פורסם

הנה הפרטים שקיבלתי מרותם לגבי התנאים בפוליסה:

1. חברת "הפניקס"
  2. כל נהג מעל גיל 24 בעל ותק של שנת רישיון.
  3. חדש תמורת ישן.
  4. השתתפות עצמית 900 ש"ח. על תביעות מעל 10,000 ש"ח אין השתתפות עצמית.
  5. היסטוריה ביטוחית : בשלוש השנים האחרונת עד תביעת ביטוח אחת (כולל).
  6. מי שלא היה ברשותו פוליסת ביטוח בשלוש שנים האחרונות זכאי להשתמש בהיסטוריה הביטוחית של הוריו בתנאי שהכתובת ברישיון נהיגה של ההורים ושל המבוטח זהה .
  7. מיגון: אמוביליזר מקורי של הרכב , כלומר אין צורך להתקין מיגון נוסף כגון קודנית , עלוקה וכו'.

עלות הפוליסה : 2740 ש"ח.

לנהגים מעל גיל 21 תנאי הפוליסה זהים ועלות הפוליסה היא 3740 ש"ח.

לסוכן קוראים איתן 050-2334337

חשוב לציין שאת/ה בקבוצת רכישה לסיאט איביזה שבמבצע.

פורסם

דיברתי עם הסוכן שפורסם כאן בשרשור.

אני מודה שקצת מוזר לי לבטח את הרכב דרך סוכן פרטי שאני לא מכיר. אני מפחד לרכוש חתול בשק.

מישהו ביטח באמצעותו ויכול לשתף פרטים על ההתנהלות?

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה .

דיברתי עם הסוכן שפרסמו את הטלפון שלו והוא לא יכול לתת מחיר מדויק אבל אומר שהביטוח עולה כ 3800 בפניקס.

אני מדבר על נהג בן 25 ללא עבר בחברת ביטוח.

מבדיקות שעשיתי בחברות אחרות הגעתי לסכומים של 6500 שקל. דרך ביטוחים ישירים ודרך סוכנים.

מישהו יודע על מה הפער ?

תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ביטוח ישיר באינטרנט (לאחר שמירת הצעה ומו"מ טלפוני)

2691 מקיף, 2 נהגים מעל שנה וותק עם העדר תביעות לשנתיים.

1591 חובה.

דרישת מיגון עלוקה עם ניתוק כפול RF (שארק של איתוראן) 530 ש"ח עם מכתב הפנייה שלהם.

לגבי הסוכן המדובר, אני "רדפתי אחריו" שבועיים, בסוף נתן לי הצעה למקיף של 4700 או משהו כזה.

בכל מקרה כנראה לא הייתי מבטח אצלו כיוון שבלשון המעטה לא היה נראה שהוא מעוניין למכור לי פוליסה, והתשובות לא היו רציניות.

פורסם
דיברתי עם הסוכן שפורסם כאן בשרשור.

אני מודה שקצת מוזר לי לבטח את הרכב דרך סוכן פרטי שאני לא מכיר. אני מפחד לרכוש חתול בשק.

מישהו ביטח באמצעותו ויכול לשתף פרטים על ההתנהלות?

אני עשיתי את הביטוח הנ"ל אצל הסוכן נ"ל

הובטח לי רכב חילופי במקרה של תאונה (שלצערי קרתה)

לא קיבלתי רכב חלופי למרות שהתקשרתי מליון פעם

הוא גם לא עונה ולא מחזיר טלפונים ואני ממש לא מהמטרידים

המוסך לקח לי 4000 שח מהמסגרת אשראי ביטחון , על מה ולמה ?!?!?

בקיצור אני מאוכזב , תתרחק כל עוד נפשך בך

פורסם
אני עשיתי את הביטוח הנ"ל אצל הסוכן נ"ל

הובטח לי רכב חילופי במקרה של תאונה (שלצערי קרתה)

לא קיבלתי רכב חלופי למרות שהתקשרתי מליון פעם

הוא גם לא עונה ולא מחזיר טלפונים ואני ממש לא מהמטרידים

המוסך לקח לי 4000 שח מהמסגרת אשראי ביטחון , על מה ולמה ?!?!?

בקיצור אני מאוכזב , תתרחק כל עוד נפשך בך

זה בסך הכל חברת ביטוח, והוא רק "מוכר" אותו לדעתי. למה לא תפנה לחברה עצמה? ולמה לא תראה מה כתוב בפוליסה המלאה שנשלחה אליך?

אני עומד לעשות את הביטוח הזה לאיביזה שאני אקבל בימים הקרובים, רק הדבר היחיד שהפריע טיפה זה שהוא העלה את המחיר ל2860 ש"ח וזאת משיחה שקיימתי איתו לפני מספר דקות. לטענתו המחיר התעדכן ב1.3.. חובה ניתן לעשות דרכו בכל החברות, תלוי מה יוצא לך הכי זול באתר ההשוואה של משרד התחבורה

פורסם

לכל הרוכשים הטריים - תתחדשו ותנהגו בזהירות...

אני מעוניין מאוד להצטרף לקבוצת הרכישה...האוטו עומד להגיע תוך יום יומיים,,אז כל הסיפור דחוף מאוד...SHLIMAK,,,בבקשה תיצור קשר כדי שאוכל למסור לך את הפרטים שלי...מייל שלי MUTHABOR@GMAIL או כאן בפורום...

נ.ב. כל הכבוד על היוזמה...אני קיבלתי הצעות בסביבות 4500 ש"ח למקיף בלבד...אין להם בושה...

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...