Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי מיצובישי לנסר 92 שהתכוונתי לגרוט ב-2012 ואתמול התחילה לעשות צרות, רגע לפני הטסט. הזמנתי כבר קיה פיקנטו חדשה שתחליף אותה ואמורה להגיע באפריל, אבל אני צריך רכב עד אפריל.

חוק מרפי כמובן הגיע, ואתמול התחילו רעשי בכי דקים מהמנוע (נשמע כמו מכונת כביסה שסוחטת) ואז גיליתי שהיא לא מחליפה הילוכים. בהתחלה התחלתי לנסוע משלישי, והיא בקושי זזה. העברתי אותה ידנית להילוך ראשון והיא עברה, אבל כשהחזרתי לדרייב היא לא עברה לשני ולשלישי אלא נשארה בראשון. אם ממש סחטתי את הגז אז היא עברה לשני בטורים גבוהים מאוד.

היום נתתי אותה למוסך הקבוע שלי - היה חסר ליטר שמן גיר, אבל גם אחרי שהוא הוסיף היא לא עברה הילוכים ונשארה בראשון. המוסכניק אמר ששיפוץ גיר זה לפחות 3.5K, וזה לא שווה לרכב כזה - מה גם שיש לי עוד לעשות טסט השבוע שעולה 1000 ש"ח אגרת רישוי עוד לפני התיקונים.

על הנייר - כמובן שאני מסכים איתו. זה להשקיע סכום מאוד גדול בסוס מת. מצד שני, אני חייב רכב עד אפריל... בדקתי אופציה של השכרה אבל זה מתחיל מ-2300 ש"ח בחודש, ובסופו של דבר יעלה לי הרבה יותר מלתקן את הגיר.

אני ממש במלכוד. כל פתרון פה הוא גרוע:

א. לתקן את הגיר בעלות התחלתית של 3.5K, לשלם רישוי 1K ולהעביר טסט.

ב. לשכור רכב עד אפריל, 2300 ש"ח לחודש.

מה דעתכם?

האם יש איזשהו פתרון אלטרנטיבי שיכול להיות זול יותר וייתן לי אורך נשימה לכמה חודשים? למשל החלפת הגיר במקום שיפוץ?

אשמח לשמוע רעיונות נוספים...

פורסם

תקנה לנסר אחרת במצב נסיעה עם טסט מאותו שנתון, לא אמור לעלות לך יותר מ2500-3000 ש"ח

ואז יש לך את הלנסר שלך לחלקים, זה לפחות מה שאני הייתי עושה במצב שלך.

פורסם

אם אתה חזק בתחום 500 שקל גיר מפירוק , אם פחות 700 שקלים , בכל מקרה פירוק והרכב אם קצת מאמץ 500 שקלים וזה יקר לי :-D

אגב מתוך סקרנות כמה קילומטר הרכב עשה ? , יש כזו לחבר של אמא שלי גם 92 אוטומט עשתה 290 אלף ועדיין נוסעת כל יום ,גיר מקורי . אך מטופלת באופן הדוק במשך כל השנים . מכונת עבודה .

פורסם

יש לי לנסר 92 עם טסט עד סוף החודש + חור בדוד של האגזוז לכן אני לא מתכוון לתקן אותה ולהעביר טסט

אתה מוזמן לקנות אותה במחיר מצחיק

פורסם
אם אתה חזק בתחום 500 שקל גיר מפירוק , אם פחות 700 שקלים , בכל מקרה פירוק והרכב אם קצת מאמץ 500 שקלים וזה יקר לי :-D

אגב מתוך סקרנות כמה קילומטר הרכב עשה ? , יש כזו לחבר של אמא שלי גם 92 אוטומט עשתה 290 אלף ועדיין נוסעת כל יום ,גיר מקורי . אך מטופלת באופן הדוק במשך כל השנים . מכונת עבודה .

איפה אפשר למצוא את המחירים האלה? דיברתי עם המסוכניק שלי (שתמיד היה מאוד הוגן איתי במחירים) והוא אמר לי שגיר מפירוק עולה בין 1500 שקל ל-2000, ואתה לא יודע איזה גיר אתה מקבל. פעמיים היה לו ניסיון רע שאחרי פירוק והרכבה הגיר מפירוק לא היה תקין... אגב, על פירוק והרכבה הוא רוצה 800 ש"ח. אשמח אם תגיד לי איפה מוצאים את המחירים שאתה מדבר עליהם.

יש לי לנסר 92 עם טסט עד סוף החודש + חור בדוד של האגזוז לכן אני לא מתכוון לתקן אותה ולהעביר טסט. אתה מוזמן לקנות אותה במחיר מצחיק

כמה ומאיזה איזור בארץ?

פורסם

תבדוק שמן גיר בניוטרל כשהמנוע עובד, ולא ב P.

חוץ מזה תבדוק את הכבל של הגיר. כשהמנוע כבוי, שמישהו יחזיק "פול גז" - לכבל צריך להישאר עוד 2-3 ממ של מהלך חופשי.

אולי תוכל לסחוט ממנו עוד שלושה-ארבעה חודשים.

פורסם
איפה אפשר למצוא את המחירים האלה? דיברתי עם המסוכניק שלי (שתמיד היה מאוד הוגן איתי במחירים) והוא אמר לי שגיר מפירוק עולה בין 1500 שקל ל-2000, ואתה לא יודע איזה גיר אתה מקבל. פעמיים היה לו ניסיון רע שאחרי פירוק והרכבה הגיר מפירוק לא היה תקין... אגב, על פירוק והרכבה הוא רוצה 800 ש"ח. אשמח אם תגיד לי איפה מוצאים את המחירים שאתה מדבר עליהם.

גיר מפירוק 2000 ש"ח ????

כל האוטו נמכר בפחות

• תוכן חדש...