Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל על העצבים. אזרחי ישראל מפונקים ולא רוצים לשנות כלום זה רק קומץ קטן שזה באמת מפריע לו והוא אוכל אותה.

קרוב לבית שלי יש כמה תחנות דלק.

2 מהן של סונול מאוד יקרות אחת מהן 7.98 לליטר 95.

תחנת דלק של דלק קצת זולה יותר ותחנת דלק טן ממש ממול ב 7.19 לליטר.

תתפלא, אבל דווקא בגלל שתחנת סונול הכי חדשה וגדולה יש לה תורים לפעמים שזה מגוחך.

וטן תחנה קטנה יותר ומשום מה עדיין אנשים פחות רוצים לתדלק בה, למרות ששים לב על הפרש המחירים.

בקיצור, כבר ממזמן המגמה של עם ישראל נהייתה פינוק ברמה של אייפון לכל ילד בן 10 ומעלה לא משנה אם יש כסף או לא.

אי אפשר להתלונן ואין יותר מידי מה לעשות כי זה רק הולך וניהיה גרוע יותר, בתוספת ממשלה מושחתת ורשויות מושחתות.

קח דוגמא לאיך מתנהלים דברים במדינה שלנו:

לפני כמה ימים משפט שנערך בין סבתא שלי ועוד 16 אנשים בעלי חלקות בכפר סבא נגד העיריה הסתיים.

חוץ מזה שהעיריה עברה על חוק מסויים, והשופטת במחוזי החליטה לא להתייחס לזה והערעור בעליון לא יכל לדון בזה כיוון שהשופטת לא התייחסה לזה במחוזי, קרה מצב שסבתא שלי חייבת עכשיו לעיריה בחוסר צדק 800 אלף שח שאין לה מאיפה להביא והיא צריכה למכור את הבית ולגור בשכירות.

בנוסף לכל זה, העיריה רוצה לפנות אותה מהשטח שהיא שוכרת לה בשביל לדרוש מחיר פי 4 ממישהו אחר, אחרי שסבתא שלי תשלם את הכסף. לפחות פה השופטת אמרה רגע ועכשיו סבתא שלי צריכה לפנות לשר אלי ישי שיבטל את הגזרה הזאת.

אחלה מדינה לחיות בה.

2017 Citroen C3 Shine

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ושוב קמים בבוקר לגזירה חדשה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מסכים עם פותח השרשור. פשוט נמאס מכל מה שקורה פה ואני מבין עד מאוד את הרצון שלו לעזוב למקום טוב וקל יותר.

פורסם

רוצים לשנות משהו בלי להזיז את התחת מהבית?

תפציצו את משרד התחבורה בפקסים/מיילים/מכתבים.

ככה עשינו לפני שניסו להכניס את גזירת עמלת החבילות בדואר, והפלא ופלא, שינו אותה תוך שבוע וחצי שרק חבילות מעל 2 קילו יחויבו בעמלה, ומה שמתחת יחשב כ "צרור" ולא יחויב.

ולפני שמישהו יגיד שהציבור הישראלי לא הבין את הניסוח של מה העמלה אמורה לכלול וסתם העיר מהומה- זה ממש לא המקרה, הנוסח של התנאים השתנה גם בהצעה וגם באתר של הדואר אחרי שהתעורר הבלאגן והגיע גם לחדשות.

אז מה עושים-

מכינים מכתב מנוסח יפה עם התייחסות להצעת מס הגודש והעובדה שאין פתרון חלופי בגלל המצב האומלל של התחבורה הציבורית בישראל, חותמים בשמם של כל בני המשפחה בעלי הרשיון ומעל גיל 18 בבית, ושולחים.

בפקס, במייל, במכתבים ממשיים. 5000 מכתבים כאלו שיציפו את משרד התחבורה אפקטיביים יותר מ 50 אלף איש ברחוב.

פורסם

בכל העולם לממשלה יש תירוץ כשהם מכניסים מס גודש. הם רוצים להפחית את זיהום האוויר ולהגביר את השימוש בתח"צ (מבורך).

בישראל, התח"צ היא בדיחה מארץ הבדיחות. אף שר\ח"כ\בכיר לא יעז אפילו להעלות בדעתו להגיע בתח"צ למקום עבודתו. לכן כאן הסיבה היחידה למס הגודש היא ניפוח קופת המדינה, לא מעבר לזה. הם יודעים מצוין שאף אחד לא יעבור לתח"צ בגלל המס.

היום, סטודנטים משלמים 40 ש"ח ומעלה (!) על מנת להגיע למקום הלימודים ואני מכיר אף כאלו שמשלמים 60+ מחוסר ברירה.

פורסם

קצת פרופרוציה, יש המון דברים לא הוגנים במדינה, מכאן ועד להגיד שלא טוב פה, זה אבסורד.

אל תשכחו שלפני בערך 70 שנה שרפו אותנו ביבשת הנאורה והמתקדמת כל כך שקוראים לה אירופה.

פורסם

אתה רוצה להכנס לתל אביב עם האוטו הפרטי בשעה שיש גודש בכבישים הווי אומר בוקר ואחה"צ תשלם יותר. חוצפה אמיתית היות ואין תחבורה ציבורית.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

UOUO

אתה מדבר שטויות,

אנחנו בעצם אמורים להתנחם בזה שיש לנו מדינה כי שרפו אותנו לפני 70 שנה?

אני לא רוצה להתנחם, אני רוצה שיהיה פה הוגן נקודה, למה שאני אצטרך להתנחם בזה שיש לי מקום לחיות בו??

אם כבר אנחנו חיים פה ויש גוף שלטוני,דמוקרטיה למרות שלדעתי זה כבר הופך לדמוקטטורה,הכל אמור להיות מתוקתק כמו שצריך דווקא בגלל שהגענו מאיפה שהגענו ומהתנאים שהגענו למצב שאנחנו נמצאים בו כיום,אנחנו מדינה חזקה ואנחנו ממש לא במצב כמו שהיינו לפני 70 שנה,אז למה שנתנחם בזה ונאכל את כל החרא שמאכילים אותנו רק בגלל שיש לנו מקום לגור בו?

השתגעת תגיד לי???

פורסם
UOUO

אתה מדבר שטויות,

אנחנו בעצם אמורים להתנחם בזה שיש לנו מדינה כי שרפו אותנו לפני 70 שנה?

אני לא רוצה להתנחם, אני רוצה שיהיה פה הוגן נקודה, למה שאני אצטרך להתנחם בזה שיש לי מקום לחיות בו??

אם כבר אנחנו חיים פה ויש גוף שלטוני,דמוקרטיה למרות שלדעתי זה כבר הופך לדמוקטטורה,הכל אמור להיות מתוקתק כמו שצריך דווקא בגלל שהגענו מאיפה שהגענו ומהתנאים שהגענו למצב שאנחנו נמצאים בו כיום,אנחנו מדינה חזקה ואנחנו ממש לא במצב כמו שהיינו לפני 70 שנה,אז למה שנתנחם בזה ונאכל את כל החרא שמאכילים אותנו רק בגלל שיש לנו מקום לגור בו?

השתגעת תגיד לי???

לא אמרתי אחרת,אמרתי שצריך לשים דברים בפרופורציות, גם אתה תגלה שהחיים באירופה לא כאלה ורודים, וגם לי יש אזרחות אירופאית ומשפחה בשבדיה, רק שיש יתרונות וחסרונות להכל, ואולי בשבדיה מרוויחים טוב יותר, אבל אי אפשר להסתובב עם מגן דויד ברחוב.

פורסם

הנתיב המהיר לתל אביב הוא גם סוג של מס גודש. ראו שישראלים מוכנים לשלם אמרו יאללה עכשיו נעלה לכולם. ב19 שנות נהיגה לא עליתי על כביש שיחייב אותי בכסף ליסוע עליו, שיחפשו להם פראייר אחר.

fiat x1/9

פורסם

אני חושב שהשלב ההגיוני הבא יהיה מס "מ3י3ות".

אתם רוצים ממני עוד כסף?! תמ33ו לי!

אחח, קשה, קשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברמת העקרון אגרת גודש זה רעיון טוב. הייתי שמח לראות את נפח התנועה בת״א ובי-ם מצטמצם ושיותר אנשים יסעו במערכת תח״צ יעילה שכוללת אוטובוסים מדויקים ובתדירות גבוהה, רכבת שעובדת תמיד ועפ״י הלו״ז, ורכבות קלות שעובדות ביעילות.

זה יכול להיות נפלא.

ועכשיו נחזור למציאות. :?

לא הבנתי מה אמורה להיות האלטרנטיבה לבנאדם שירצה לוותר על הרכב ולסוע בתח״צ.

לבזבז פי 3 זמן באוטובוסים? להמר על הרכבת? (אצלנו עובדים יום כן יום לא,היום לא) אופניים?

V5

פורסם
אבל אי אפשר להסתובב עם מגן דויד ברחוב.

אתה ערס או משהו? :lol:

לא הבנתי מה אמורה להיות האלטרנטיבה לבנאדם שירצה לוותר על הרכב ולסוע בתח״צ.

בוא'נה, יא חתיכת חצוף, אתה אשכרה חושב שהמדינה צריכה לארגן לך אלטרנטיבה?! הרי זה יעלה כסף, שהמדינה מרוויחה ממיסים. ומישהו יצטרך לשלם את העלויות האלה ממיסים.

אז יתנו עוד מיסים, לממן את עלות המיסים, שמממנים המיסים.

images?q=tbn:ANd9GcTt2lRje-l1FPpwsBUS2nTTP6baHEUkln47oG7oHmGbZymB-zMi

one_billion_dollars2.jpg

images?q=tbn:ANd9GcQWP46bNH0xwNJNN4c0U2f7Aa-WcuK4wNrqjf-8Kfz-CoJf2rIA

בבקשה לא להיעלב, הייתי ציני לחלוטין. תודה על ההבנה.)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...