Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי רכב טויוטה קורולה Runx 2003, לפני כמה זמן התחילה לי בעיה שנורת השמן שלי נדלקת רק כשאני עוזב את הגז וכשאני לוחץ היא נכבית, בנוסף כשאני לוחץ על הגז יש רעשים מוזרים כמו של גלגלי שניים שלא מותאמים, כבר כמה פעמים בדקתי שמן ויש כמו שצריך והשמן הוא יחסית חדש (טיפול 10 לפני בערך 4000), האוטו עבר 152K בערך, משהו שמדאיג אותי זה שיכול להיות שיש לי את בעיית הבוצה הידועה בקורולות 03,04.

בנוסף אם מישהו שיכול להמליץ לי על מוסך טוב באזור אשדוד.

פורסם

כמו שאמרו קודם אל תניע את המנוע, גרור אותו למוסך לפירוק אגן השמן ומכסה השסתומים לבדיקת בוצה, אני כמעט בטוח שהמנוע מלא בבוצה, אם תמשיך ליסוע כך ברכב תזדקק להחליף מנוע בקרוב מאוד.

פורסם
כמו שאמרו קודם אל תניע את המנוע, גרור אותו למוסך לפירוק אגן השמן ומכסה השסתומים לבדיקת בוצה, אני כמעט בטוח שהמנוע מלא בבוצה, אם תמשיך ליסוע כך ברכב תזדקק להחליף מנוע בקרוב מאוד.

בוקר טוב

נורת לחץ שמן דולקת מעידה על לחץ שמן נמוך מדי ,ולא אם חסר שמן. כשאתה נותן גז סיבובי המנוע עולים ויחד איתם משאבת השמן

מסתובבת מהר יותר, לחץ השמן עולה ולכן הנורה כובה. בגלל הבעיות הידועות של הצטברות בוצה קרוב לודאי שהמסננת המורכבת

על המשאבה נסתמה. מה שמטריד בסיפור שלך זה הרעשים שנשמעים ואני מקוה שלא נגרם נזק בלתי הפיך למנוע. לכן בצדק אמרו לך קודמי לגרור מיד את הרכב למוסך. זכור תמיד , נורת לחץ שמן וחום מנוע לא תקינים - אל תסע ברכב, גרור מיד למוסך.

בברכת הנותן מקבל

• תוכן חדש...