Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית הפוני הפופולרית של פורד זוכה לחיים חדשים: תימכר במרכב חשוף לאספנים תמורת 15,000 דולר.

פורד נכנסת לשוק מכוניות האספנות, ובגדול: יצרנית הרכב האמריקנית תציע מרכבים חדשים לאספני פורד מוסטנג המקורית, מכונית הפוני הקלאסית שזוכה לפופולאריות אדירה בארה"ב ובמדינות רבות נוספות, כולל בישראל. המוסטנג הוצגה ב-1964, ולא פחות מ-55 שנים מאוחר יותר ניתן יהיה שוב לרכוש מרכב חדש עבורה. המרכב יתאים לכל גרסאות הדור הראשון של המוסטנג (עד 1966 כולל). בכך הופכת פורד לאחת היצרניות הבודדות שמספקות חלפים חדשים בהיקף גדול לבעלי מכוניות אספנות.

פורד תציע את המרכב ללא אבזור או ריפודים, וכל אספן יוכל להרכיב איזה מנוע ואבזור שירצה. המטרה היא לאפשר לבעלי מוסטנג עם מרכב פגום או חלוד, לשדרג למרכב חדש שיוצר בשיטות מודרניות ואיכותיות מבמקור. זה אולי לא יקנה לו תעודת מקוריות בקרב מועדוני אספנות נחשבים, אבל בשביל חווית המוסטנג של פעם בשיפוץ קל, זה יותר ממספיק. מחיר המרכב עומד על החל מ-15,000 דולר (כ-54,000 שקל).

4eae986767002d43.jpg

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה לדעתכם אמור לעלות יבוא של זה? אם זה רק בודי בלי כלום אז זה לא ממש נחשב רכב..

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

ואם זה לא ממש נחשב לרכב- אז אתה גם לא יכול בכלל לייבא את זה לכאן, וגם לא יכול להרכיב על זה כלום כאן- אז מה זה שווה?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא מדוייק ,עדיין אפשר לייבא בדיוק כמו דלתות גג דפנות וחלקי פח אחרים .

הרי אין שלדה/מס שלדה אין מנוע/מספר מנוע אז אין צורך ברישום במשרד הרישוי.

רק הנהלים הרגילים -כאב ראש ,מיסים נהלים קיימים ונהלים שבטח עוד ימציאו לנו "לעודד" ייבוא מרכב זה.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

זה מרכב - לא שלדה ולכן זה נחשב חלקים ולא רכב. ( וכמובן שאין VIN)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למוסטנג האלו יש בכלל שילדה ?

היא לא אינטגרלית עם המרכב ?

לדעתי ...אחד המרכבים הכי נחותים טכנולוגית ומבנית .

פורסם

היות שלמוסטנג יש שלדה אחודה ולא נפרדת , לא ניתן לייבא.

הפתרון היחידי הוא לקנות בארה"ב להדביק לו vin number ואז לשלוח לארץ כרכב אספנות....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
למוסטנג האלו יש בכלל שילדה ?

היא לא אינטגרלית עם המרכב ?

לדעתי ...אחד המרכבים הכי נחותים טכנולוגית ומבנית .

מה שהופך אותו לנהדר לתחזוקה ושיפוץ.

ולגופו של עניין, אני מבין מכאן שפורד מייצרים גם את החלקים הנלווים לבודי הערום כמו דלתות, מכסים וכו'...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מה שהופך אותו לנהדר לתחזוקה ושיפוץ.

ולגופו של עניין, אני מבין מכאן שפורד מייצרים גם את החלקים הנלווים לבודי הערום כמו דלתות, מכסים וכו'...

כמי שכבר היה בסרטון המוסטנגים הישנות הרבה מזמן ,לא הייתי מכנה את הרכב הזה נהדר .

אולי קלאסי ונחשק ,אבל נהדר מעולם לא !

פורסם
כמי שכבר היה בסרטון המוסטנגים הישנות הרבה מזמן ,לא הייתי מכנה את הרכב הזה נהדר .

אולי קלאסי ונחשק ,אבל נהדר מעולם לא !

אתה אולי בסרטון אבל אני כבר בסרט ארוך ארוך...

לא אמרתי שהרכב הזה נהדר. אנא קרא שוב את מה שכתבתי...

אבל גם הרכב הזה נהדר, נחשק ולא סתם מייצרים את הבודי מחדש...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אנחנו מבינים היטב האחד את השני .

אתה בטח יודע כיצד מורכב המרכב ומה איכותו ,כך גם לגבי שאר המבנאות של הרכב ,גם אני יודע .

אכן מכונית קלאסית ונחשקת וממש לא משהו עם טכנולוגיה מבריקה .

יש מספיק דוגמאות לרכבים מאוד מושקעים במקביל לשנים ההם .

פורסם

גל,

איני בעל מוסטנג, אך לדעתי בני צודק לחלוטין. כאספני רכב ישן, אנו רואים את הרכב שלנו בפרופורציה מתאימה לתקופה ולסיבה שייוצר ובהחלט לא לרכב מודרני.

בבעלותי ג'יפ משנת ייצור 1942, 60 כ"ס, אשר מתאמץ מאד לעבור מכשולים שרנגלר חדש, 200 כ"ס, עובר בהילוך סרק.

ההבדל המהותי בין שניהם, שבתקופת הייצור של הג'יפ שלי ומהסיבה שייצרו אותו מלכתחילה, אלו היו הנתונים הכי טובים ומתאימים ולהזכירך, עם הג'יפ הזה נצחו מלחמה מאד מאד גדולה וארוכה, ועוד כמה מלחמות אחריה.

אני בטוח שאם רק תשאל, בני יספר לך ברצון את הסיבה לייצור המוסטנג בתקופה ובמפרט הנהדר והנחשק.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אני טוען (בדיוק כמו פורד) שהמרכב הזה הינו אוסף של חלקים לשיפוץ רכב ואינו כולל את חלקים מהותיים היכולים להפוך את המרכב הזה לרכב בפני עצמו. אם המרכב כולל חלקים עליהם במקור יש הטבעה של ה-VIN אזי בעל הרכב יצטרך לדאוג להעביר את ההטבעה בעת השיפוץ.

היות שלמוסטנג יש שלדה אחודה ולא נפרדת , לא ניתן לייבא.

הפתרון היחידי הוא לקנות בארה"ב להדביק לו vin number ואז לשלוח לארץ כרכב אספנות....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
גל,

איני בעל מוסטנג, אך לדעתי בני צודק לחלוטין. כאספני רכב ישן, אנו רואים את הרכב שלנו בפרופורציה מתאימה לתקופה ולסיבה שייוצר ובהחלט לא לרכב מודרני.

בבעלותי ג'יפ משנת ייצור 1942, 60 כ"ס, אשר מתאמץ מאד לעבור מכשולים שרנגלר חדש, 200 כ"ס, עובר בהילוך סרק.

ההבדל המהותי בין שניהם, שבתקופת הייצור של הג'יפ שלי ומהסיבה שייצרו אותו מלכתחילה, אלו היו הנתונים הכי טובים ומתאימים ולהזכירך, עם הג'יפ הזה נצחו מלחמה מאד מאד גדולה וארוכה, ועוד כמה מלחמות אחריה.

אני בטוח שאם רק תשאל, בני יספר לך ברצון את הסיבה לייצור המוסטנג בתקופה ובמפרט הנהדר והנחשק.

בשנות הייצור של המותג מוסטנג היו בעולם וגם בארהב רכבים שהיריעה כאן קצרה מלתאר את הייחודיות שלהן הן בביצועים והן במורכבות החשיבה בהשקעה ובתכנון מדהים .

תתקרב בהזדמנות למוסטנגים האלו ןתעמיק קצת או תחטט ותגלה משאית קטנה ופשוטה שהנמיכו אותה ,ללא טכנוגית מיתלים ,ללא יציבות ,עם קפיצי מתלה אחורי מהמאה הקודמת בתחילתה .

אני מאוד מעריך את דעותיו של בני ,עבורי מוסטנג משנות השישים היה סרטון קצר ומשעמם וממש לא ארוך ,כי הרכב הזה רחוק היה כשהחזקתי אותו מרכבים אחרים מקבילים לתקופה ,הן אירופאי ואף אמריקאי .

על המרכב המוצע כעת איני מוען אפילו להרחיב את הדיבור ,בין היתר בשל היותו נחות כבר ביום הולדתו .

ותאמין לי ,איני כותב מתוקף היותי "חובב רכב" ...אלא כאחד שהחזיק לא מעט עגלות כאלו ,לדעתי הרבה לפני המהדורות של בני .

• תוכן חדש...