Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

אני לא כ"כ מבין בכל מה שקשור לציוד אודיו ברכב , אני מחפש רמקולים טובים ואיכותיים ומערכת מולטימדיה (למרות שיש לי כרגע מערכת של פיוניר 45X4 שמגיעה STOCK ברכב אז אני לא יודע אם העניין שווה החלפה)

אני מפיק מוסיקאלי לכן הסאונד מאוד חשוב לי.

הרכב הוא 3 דל' מאחורה אין לי רמקולים בכלל יש לי רק 2 רמקולים מקדימה.

הייתי אצל מישהו שהציע שאשים גם 2 רמקולים מאחור וגם קומפוננט מקדימה..אני אגיד את האמת, אני לא בטוח שהדבר נכון מבחינת סאונד לחלק ככה "תפקידים" אבל יכול מאוד להיות שאני טועה מכיוון שאין לי שמץ של מושג מה אומר בדיוק רמקול "קומפוננט" ומה התפקיד שלו..

אני לא מעוניין בסאב, אני לא אוהב לשמוע ככה מוסיקה..מעדיף שהרמקולים יעשו את העבודה של הבאס בעדינות.

אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי עם חברות איכותיות של רמקולים ודגמים 8)

כנ"ל לגבי מערכת מולטימדיה..האם ההשפעה במערכת מולטימדיה על הסאונד תהיה איכותית יותר? והאם כדאי לי להשאר עם הפיוניר שלי?

התקציב שלי לא מאוד גדול, סה"כ אני מחפש לשמוע באיכות בלי ווליום גבוה ומפוצץ אבל שיספיק לי להנות מהמוסיקה בווליום סביר+ מבלי להחנק..

תודה רבה :)

פורסם

דבר ראשון שהייתי מציע לך להיסגר על תקציב שאתה מוכן להשקיע

כי מן הסתם אתה אמור להבין שעל איכות משלמים

hu:pioneer 5250sd,amp:gto 1004,rear:jbl p953,comp-FOCAL 165V1,SUB-Radioactive GZRB 10XBT

פורסם

עד 1000 ש"ח לרמקולים, כמה שפחות יותר טוב מעבר לזה אשמח לשמוע המלצה למערכת מולטימדיה, מקסימום נתחיל לחסוך, השאלה היא אם בינתיים אוכל להשאר עם הרדיו דיסק שלי של פיוניר מבלי איזשהו "צוואר בקבוק" (במידה ואקנה רמקולים עם הספק גבוה יותר וכד')

פורסם

האמת שאין לי שמץ של מושג :S

אלה הרמקולים שהגיעו ב-STOCK עם הרכב..אני יכול להניח שהם 6.5 אבל אני לא בטוח בכלל..

פורסם

מאיפה אתה?

הייתי רואה את הרכב וככה הייתי אומר לך מה הגודל שלהם?

איזה מוזיקה אתה רואה בכללי?

hu:pioneer 5250sd,amp:gto 1004,rear:jbl p953,comp-FOCAL 165V1,SUB-Radioactive GZRB 10XBT

פורסם

אתה מוזמן, אני מראשון

ואני מניח שאפשר לחפש בגוגל לגבי הרמקולים, אנסה למצוא

ואני שומע כל מיני האמת, מטראנס למוסיקה שקטה (אינסטרומנטאלית) וכו'.

פורסם

לא היו לי FOCAL....הרמקולים שנמצאים שם הם הרמקולים שהגיעו עם הרכב ואין לי מושג מה הדגם שלהם

פורסם

חחח אל תראה לו!! נראה לי הוא רוצה להעלים לך את הרכב D: חח :wink:

אני יכול להמליץ על קומפוננט - Morel טמפו.

גם לי יש ברכב 2 אחוריים וקומפוננט מקדימה ושומעים מעולה!

• תוכן חדש...