Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הגעת לזה בטיסטה לא הבנתי מאיפה הבאת את היציאה הזאתי שאני יעלים לו את הרכב

ביום יום אני עוסק בזה

hu:pioneer 5250sd,amp:gto 1004,rear:jbl p953,comp-FOCAL 165V1,SUB-Radioactive GZRB 10XBT

פורסם

2008- זאת לדעתי הצורה הקודמת, אז יש לך מקום ל 6.5. בכל אופן גם אם זאת הצורה החדשה אז המידה היא 6.5. לדעתי אם אתה לא מתכוון להתקין מגבר החלפת רמקולים לא תיתן הרבה.

אם בכל אופן אתה רוצה להחליף אז כנראה שאת התמורה הכי טובה למחיר תקבל ממורל טמפו. אין לדעתי טעם שתשקיע יותר מזה כי ללא מגבר לא ינוצלו.

אתה יכול להסתכל גם בשירשור שהעלתי של איביזה 2008 , תראה שם בדיוק איזה רמקול נכנס ומה יש במקור.

פורסם

קודם כל תיקון קטן, מסתבר שיש לי רדיו-דיסק (פיוניר) לא כזה רע כמו שחשבתי ומוציא 50X4 לא יודע למה חשבתי שזה 45X4.

שי תודה רבה על ההמלצה ששלחת לי אך לא היה במלאי ולא היה לי סבלנות לחכות לאחרי החגים, בגלל חוסר זמן, ניצלתי את היום הזה לסידור העניין הזה ותודה גם לך The Corpse.

בכל אופן רכשתי את המורל טמפו, ציפיתי קצת להתאכזב אך אני לא מאוכזב בכלל, אהבתי מאוד את רמת הפירוט בסאונד, לא מייפה את הצליל יותר מדיי, משאיר אותו חי ונושם ונהניתי מאוד להאזין למוסיקה.

אמנם רק 2 מקדימה לא מספיקים אבל המצב הרבה יותר טוב ממה שהיה לי עד עכשיו.

אכן הרכב הוא הצורה הקודמת (שלטעמי הרבה יותר יפה מהחדשה).

בלי שום קשר אצטרך להוסיף גם 2 רמקולים אחוריים ומגבר, לגבי המערכת מולטימדיה, האמת אני לא חושב שיש צורך, אמנם מייפה את הצורה של הרכב מבפנים אך לטעמי לא שווה את ההשקעה כרגע, אולי בעתיד.

על אילו רמקולים + מגבר אני צריך לפזול כרגע או בעתיד?

חשוב לי שהסאונד ישמע טוב כמובן אבל אני לא שואף ל-"הכי הכי". לגבי תקציב זה משתנה אני מניח, אני פשוט מחפש משהו טוב מבחינת יחס עלות תועלת, לא רוצה משהו יקר.

תודה רבה חברים!

• תוכן חדש...