Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב ומועדים לשימחה

רציתי לשאול האם מושבים קידמיים של חיפושית ישנה יתאימו בקלות לפורד פיאסטה MK3 (יוטה) והאם הכיסאות מיתקפלים כמו ברכב שתי דלתות בשביל שיהיה ניתן לעבור למושב מאחור?

תודה.

פורסם

אני צריך מושבים מיתקפלים לרכב 2 דלתות והכי זול להסיג בטח יהיה של חיפושית או פורד פיאסטה משנות ה80

אני יודע שהמושבים של החיפושית הם מנופחים ושמנים ומאוד נוחים אז זאת היתה העדיפות הראשונה .

פורסם

המושבים המקוריים של חיפושית מתקפלים בצורה מוגבלת מאוד, רק המשענת זזה קדימה, בסיס הכסא נשאר קבוע.

במושבים המקוריים של חיפושית כיוון מרחק הכסא הוא מאוד מוגבל, כולל רק 3 או 4 מצבים קבועים וזהו.

במושבים המקוריים של חיפושית אין משענות ראש

בהרבה מאוד חיפושיות הוחלפו מושבים למשבים מודרניים ונוחים יותר, ואני לא רואה כל הידיון בהרכבת מושבים של חיפושית ברכב אחר.

פורסם

שלום

תודה על התשובה העינינית.

האם תוכל להמליץ על מושבים מיתקפלים, זמינים, נוחים (נוחות של חיפושית יספיק) וזולים שניתן להסיג ?

כמובן צריך שזה יתאים לפיאסטה MK3.

תודה

פורסם

מה קרב למושבים שלך? אולי הפתרון הזול וההגיוני יהיה לפנות לרפד שירפד אותם מחדש.

זה עדיף על לקמבן מושבים מרכב אחר.

פורסם
מה קרב למושבים שלך? אולי הפתרון הזול וההגיוני יהיה לפנות לרפד שירפד אותם מחדש.

זה עדיף על לקמבן מושבים מרכב אחר.

אין מושבים

פורסם

קח המלצה טובה!

אני חיפשתי לפני חצי שנה מושבים לחיפושית ,נסעתי לטייבה ראיתי הונדה סיוויק 98 ותמורת 400 שקל לקחתי זוג כסאות במצב טוב, ונסעתי לפחח להרכבה והתאמה.

יש הבדל שמים וארץ -הכיסא הקודם היה של סובארו DL היום של סיויק ,היום ניתן לנסוע נתניה-חיפה בלי לצאת עם כאבי גב ,כמעט ולא מרגישים את הישיבה.(ומי שישב בכיסא לא נוח מכיר את ההרגשה )

בנוסף הכיסא מתכוונן למעלה למטה קדימה אחורה ושמתי אותו גבוה למרות שאני מטר שמונים וככה גם השדה ראיה גדל משמעותית.

בקיצור לך לפרוקיה חפש כיסא מתקפל קדימה -לא מצאת תגיד לו סיויק כל המושבים של הסיוויק טובים למטרה שלך.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני פשוט העפתי את המסילות הקודמות שהיו בקומבינה והפחח ריתך לי תושבות חדשות.

המושב בא עם המסילות שלו -הוא מתפרק עם 3 או 4 ברגי 17 ממ או 13 ממ.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני שתלתי כיסאות של איביזה קופרה בפיאט 127. הוחלפו יחד עם המסילות שלהם. איכות נסיעה שעוברת את הדימיון, מתקפלים מעולה, התאמה קלילה. ארבעה ברגים ארוכים בכל כיסא עם פלטות ברזל כדי להגדיל שטח לחיצה של האום - וזה יותר חזק מהחיבור המקורי. שעתיים עבודה מקסימום על כל כסא.

• תוכן חדש...