Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן, לא התבלבלתי, זה מה היה בחדשות ערוץ 10 היום בערב בטלביזיה.

מסכנים שם בחברת חשמל, המשכורות נמוכות, אין חשמל בבית לעובדי החברה...

אז אם אנחנו חוסכים קצת (כדי לשלם פחות, ואולי גם מכל מיני סיבות "ירוקות") - זה גם לא בסדר.

alfa 156 2.5.

פורסם

הקדמת אותי.:roll:

מצד אחד מעלים את מחירי הדלק כדי שנצרוך פחות ומצד שני אם כבר חוסכים אז מעלים את המחיר...

פורסם

ברור לי שהכותרת היא "קצת" פופוליסטית / בומבסטית.

אבל זו חברה שלא מוכנה לתרום את חלקה (אולי מישהו עובד שם ויוכיח לי אחרת) להקל קצת על הנטל הכספי של משפחות עובדות בישראל (החשמל עלה רק לאחרונה, נדמה לי).

ההעלאה הזו עדיין לא אושרה. זה פשוט מה שח"ח ביקשו.

alfa 156 2.5.

פורסם

הכותרת מצויינת. היא מצטטת מילה במילה את מה שאמרו אנשי חברת החשמל.

הרווח ירד כי לא השתמשו הרבה בחשמל.

פורסם

אם נשים לב, לאחרונה רואים את זה באופן בולט - בערך כל תחום בחיים בארץ ישראל הולך ולאט לאט מתמוטט. זה מתחיל עם הקוטג' ומוצרים של חברת תנובה, ממשיך עם דלק, מחאות על מחירי הדירות, חברת חשמל. פשוט מדינה נפלאה שמתנהלת כמו שצריך!

פורסם

אם כבר מדברים על התנאים של עובדי חברת החשמל, ממקור ראשון אני יודע שלא כל הנוצץ זהב.

סיפורי האלף לילה ולילה על התנאים המופלגים והחשמל חינם נכונים - אבל אך ורק עבור העובדים הותיקים.

עובד חדש הוא זמני למשך תקופה של 10 שנים, אא"כ יש לו תואר אקדמי ואז הוא זמני למשך 5 שנים "בלבד".

כמובן שבמשך התקופה הזאת הוא לא זוכה לקבל אפילו קמצוץ מההטבות שהעובדים בעלי הקביעות מקבלים, וגם המשכורת די מחורבנת.

אם הוא צלח את תקופת היותו עובד זמני והצליח לקבל קביעות, כמובן שאז הוא מקבל את התנאים המפליגים, כולל זיכוי רטרואקטיבי על כל חשבונות החשמל ששילם מיום תחילת עבודתו בחברה, אבל כאמור כבר אין הרבה עובדים כאלה.

כמו כל חברה גדולה במשק הישראלי, מי שבאמת נהנה מהתנאים המופלגים הם העובדים הוותיקים, כאשר הצעירים כמנהגם בקודש ממשיכים לטחון ולעבוד בשכר מעליב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אם כבר מדברים על התנאים של עובדי חברת החשמל, ממקור ראשון אני יודע שלא כל הנוצץ זהב.

סיפורי האלף לילה ולילה על התנאים המופלגים והחשמל חינם נכונים - אבל אך ורק עבור העובדים הותיקים.

עובד חדש הוא זמני למשך תקופה של 10 שנים, אא"כ יש לו תואר אקדמי ואז הוא זמני למשך 5 שנים "בלבד".

כמובן שבמשך התקופה הזאת הוא לא זוכה לקבל אפילו קמצוץ מההטבות שהעובדים בעלי הקביעות מקבלים, וגם המשכורת די מחורבנת.

אם הוא צלח את תקופת היותו עובד זמני והצליח לקבל קביעות, כמובן שאז הוא מקבל את התנאים המפליגים, כולל זיכוי רטרואקטיבי על כל חשבונות החשמל ששילם מיום תחילת עבודתו בחברה, אבל כאמור כבר אין הרבה עובדים כאלה.

כמו כל חברה גדולה במשק הישראלי, מי שבאמת נהנה מהתנאים המופלגים הם העובדים הוותיקים, כאשר הצעירים כמנהגם בקודש ממשיכים לטחון ולעבוד בשכר מעליב.

מידע אישי של הבת שלי.

משכורות הצעירים הם בממוצע בשכר הממוצע במשק , לא משהו שצריך להתבייש בו , הבושה כמובן במשכורות הקבועים וקל וחומר במשכורות של הוותיקים.

ביזיון שעל פי הסכם עבודה עובדים נחשבים כזמניים לתקופה של 5-10 שנים ואח"כ לא מקבלים קביעות ועפים לרחוב.

ובתי הדין לעבודה מאשרים זאת פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה שעשו עם תנובה, אפשר לעשות חלקית אולי גם עם החשמל (לצמצם עוד יותר צריכה, לכבות תאורה בצורה מרוכזת ויזומה, לעבור לשימוש בנרות :wink:...).

alfa 156 2.5.

פורסם

ישה, אדם בעל השכלה אקדמאית שמשתכר כ-5,000 ש"ח בחודש במשרה מלאה זה לדעתי שכר מעליב, וזה עוד מבלי להזכיר את העובדה שאם אינך מקורב לצלחת, מרבית הסיכויים הם שאחרי 5 שנים אתה תמצא את עצמך ללא עבודה.

מצד שני, חברת חשמל פועלת כמו הרבה חברות אחרות: ידידה שלי שעבדה עד לא מזמן בבנק דיסקונט סיפרה לי שגם שם מקבלים קביעות, בהנחה שאכן מקבלים אותה, רק אחרי 5 שנים.

יש בנקים שגם בכלל לא קולטים עובדים חדשים, אלא מעסיקים רק דרך חברות כ.א.. יש איזו אישה אחת, מאמינה גדולה במעשים טובים ונדבנות, שיש לה בנק כזה. כנראה שאם העובדים שלה ירויחו טוב, היא לא תוכל לחלק להם נדבות, מה שידפוק לה את כל האג'נדה. בעסה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם כ-ו-ל-ם יכבו את רוב מכשירי החשמל בבית בפעם אחת, נניח הכל חוץ מהמקרר, חברת חשמל קורסת פיזית

אין מנגנון שיכול לרסן כל כך מהר את הספייק בעודף יצור שכזה לפי מה שאני יודע.

ונניח ונעשה את זה ונגרום להם נזק, מי אתה חושב ישלם עליו בסוף?! הא כן, שוב אנחנו :-(

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
מה שעשו עם תנובה, אפשר לעשות חלקית אולי גם עם החשמל (לצמצם עוד יותר צריכה, לכבות תאורה בצורה מרוכזת ויזומה, לעבור לשימוש בנרות :wink:...).

עדיף כבר לעבור לשימוש בנרות אופטלגין או נרות אופיום. :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ישה, אדם בעל השכלה אקדמאית שמשתכר כ-5,000 ש"ח בחודש במשרה מלאה זה לדעתי שכר מעליב, וזה עוד מבלי להזכיר את העובדה שאם אינך מקורב לצלחת, מרבית הסיכויים הם שאחרי 5 שנים אתה תמצא את עצמך ללא עבודה.

מצד שני, חברת חשמל פועלת כמו הרבה חברות אחרות: ידידה שלי שעבדה עד לא מזמן בבנק דיסקונט סיפרה לי שגם שם מקבלים קביעות, בהנחה שאכן מקבלים אותה, רק אחרי 5 שנים.

יש בנקים שגם בכלל לא קולטים עובדים חדשים, אלא מעסיקים רק דרך חברות כ.א.. יש איזו אישה אחת, מאמינה גדולה במעשים טובים ונדבנות, שיש לה בנק כזה. כנראה שאם העובדים שלה ירויחו טוב, היא לא תוכל לחלק להם נדבות, מה שידפוק לה את כל האג'נדה. בעסה.

אתה מודע לעובדה שהכל תלוי בתפקיד?

במקרה יש לי שתי ידידות שהחליפו עבודות לא מזמן. אחת הלכה לעבוד בחברת החשמל (תחנת רידינג) ואילו השניה בבנק הפועלים (איזה מדור פלצני בהנהלה ראשית). לא יודע לגבי קביעות אבל בטוח שלא בתור עובדי קבלן.

זאת בחברת חשמל עברה לשם מטבע שזאת גם חתיכת אינפוזיה. כי רצו אותה והיו מוכנים לתת לה שכר ושעות עבודה יותר טובות.

זאת שבבנק בטוח נכנסה כעובדת בנק עם כל המשעויות.

• תוכן חדש...