Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, כרגע הצמיגים עדיין במצב טוב, הרכב בן קצת יותר משנה ולא נראה לי שאני אצטרך להחליף בקרוב אבל שתי שאלות:

1. האם אחרי כמה זמן מומלץ להחליף בין צמיגי הסרנים, ז"א את הקדמיים להעביר לאחורה ולהפך? פשוט אני שם לב שעל הקדמיים מתחילים יותר סימני שחיקה מהאחוריים.

2. הרכב נועל צמיגים מסוג http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=1&r=15&a=65&s=185&m=18&CarType=1 (88H), ולמקרה שנצטרך להחליף, האם יש דגם +- באותה רמה של חברה אחרת אבל זול יותר? כי אבא שלי לא מאמין ששווה לשלם את הפרש המחיר לעומת סתם צמיגים סיניים.

תודה מראש.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
ראשית, כרגע הצמיגים עדיין במצב טוב, הרכב בן קצת יותר משנה ולא נראה לי שאני אצטרך להחליף בקרוב אבל שתי שאלות:

1. האם אחרי כמה זמן מומלץ להחליף בין צמיגי הסרנים, ז"א את הקדמיים להעביר לאחורה ולהפך? פשוט אני שם לב שעל הקדמיים מתחילים יותר סימני שחיקה מהאחוריים.

2. הרכב נועל צמיגים מסוג http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=1&r=15&a=65&s=185&m=18&CarType=1 (88H), ולמקרה שנצטרך להחליף, האם יש דגם +- באותה רמה של חברה אחרת אבל זול יותר? כי אבא שלי לא מאמין ששווה לשלם את הפרש המחיר לעומת סתם צמיגים סיניים.

תודה מראש.

אם איני טועה כל 20,000 יש לעשות הצלבה...

אם אתה מחפש צמיגים לא ביוקר, אבל להתפשר עם KLEBER, YOKOHAMA, PIRELLI, TOYO שהם לא רעים אך פחות יקרים ממישלין/קונטיננטל.

פורסם

בכל טיפול תבקש להעביר את הקדמיים אחורה ואת אחוריים קדימה.

הרי בטיפול מפרקים גלגלים לבדיקת בלמים, אז על הדרך אפשר לעשות רוטציה, אבל ללא הצלבה.

בהחלט כדאי לשלם את ההפרש בין צמיגים סיניים למען אחיזה, מרחק בלימה ושקט.

אם אביך לא רוצה להשקיע בצמיגים יקרים, אני ממליץ על falken ze912, שהפרש במחיר בינם לבין צמיגים סיניים לא גדול (נכון לעכשיו).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות

בוא נגיד שה falken באמת נראות כמו בחירה זולה וטובה, אולי לא טובה כמו המישלין אנרג'י סייבר, אבל זולה כמעט בחצי.

שנה טובה :)

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...