Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כבר מספר חודשים שיש לי בעיה באוטו, האוטו ביקר במוסך 3 פעמים בהם הוא נגרר למוסך פעמיים וכעת כשהבעיה חזרה נמאס לי לשלם וכנראה שלא אלך למוסך, ברצוני להגיש תלונה לחברות צ'מפיון ופולקסווגן ברצוני לשאול להיכן עלי לשלוח את המכתב ואודה אם תוכלו להוסיף כתובות (אימייל ופיזיות) של הגורמים בעלי הכוחות שיכולים לעזור (צמפיון ו VW) תודה ויום טוב.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב שנת 2000 יד ראשונה עם 105 אלף קילומטר (עבודה וחזרה מהיום שיצא)

ללא תאונות או תקלות אי פעם מטופל בזמן.

בזמן האחרון הופיעה בעיה בנורות האזהרה שאומרת שהמפתח אינו מזוהה כמקורי.

בהתחלה בצ'מפיון החליפו כבלים, בית פיוזים ועוד כל מיני שטויות כאלה, בפעם האחרונה שהגעתי החליטו שהבעיה זה המצבר והחליטו להחליף אותו (מה שגם מגוחך כי על התקנה לקחו בסביבות 400 שקל). בקיצור הבעיה לא עוברת האוטו לא משמש אותי ואני לא שקט בקשר לזה.

עכשיו החלטתי שאם לא רוצים לתת לי לדבר עם המנהל שם וסתם זורקים אותי ליועץ שירות שמפזר הבטחות באוויר אז אני אשלח מכתב לדרג הגבוהה יותר.

מה שמצחיק בכל הסיפור הזה שבפעם האחרונה שהייתי במוסך אמרו לי כי הם לא בטוחים שהבעיה תוקנה אבל הם משחררים את הרכב.

בינתיים הכסף שולם לכל השטויות שהם עשו ועדיין אין מענה לבעיה.

ד"א צ'מפיון בירושלים.

פורסם

הרכב כבר לא באחריות

בשביל הראש הכי שקט שתוכל לקבל

סע לתל אביב למוסך רון - תקבל גם את השירות הטוב ביותר וגם את איבחון התקלה הטוב ביותר שניתן לקבל לרכבי VAG

Confidence In Motion

פורסם

תשלח הודעה למשתמש "צ'מפיון מוטורס", זה נציג שירות של צ'מפיון בפורום.

אגב, כמו נציג שירות נאמן לחברה בה הוא עובד, גם הוא נותן שירות לא משהו ולא עונה אף פעם!!!

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אל תטרח להתעסק עם הסנדלרים האלה.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לקחת יום פנוי ולסוע לרון בת"א.

ההבדל הוא שבמוסך שהיית בו עובדים בשיטת "בוא נחליף כל מיני דברים ונראה אם זה פותר את הבעיה"

ובמוסך רון טורחים קודם לאבחן את התקלה (כן, זה מדהים.אני יודע)

קיצר סע לת"א.

V5

פורסם
תשלח הודעה למשתמש "צ'מפיון מוטורס", זה נציג שירות של צ'מפיון בפורום.

אגב, כמו נציג שירות נאמן לחברה בה הוא עובד, גם הוא נותן שירות לא משהו ולא עונה אף פעם!!!

אכן כן. פניתי אליהם עם בעיה של לקוח שלנו שלא התייחסו אליה, ומה אתה חושב קרה? התקשר מישהו, הבטיח תשובה - וגם הוא לא מתייחס אליו. פשוט בלתי יאומן מה שכוח מונופוליסטי (בסדר, אוליגופוליסטי) עושה ליבואן. וזה עוד לקוח שקנה A7 חדשה, אז תחשוב מה מעמדך בשרשרת המזון...

לאחר שרון או מישהו אחר יפתור לך את הבעיה, אל תשכח לתבוע מהם את כל הכסף חזרה. חובבנים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בר לא הבנת,

זה הכל בגלל שצ'מפיון הינה חברה שלא למטרת רווח.......הם מקצים את קווי שירות הלקוחות לגיוס תרומות לאגודות שונות.

:-D

אהבתי ...

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

גם אני אכלתי לא מעט מרורים מצ'מפיון בירושלים.

עוד בזמנו שקניתי את הגולף הראשונה שלי 2001, מאותו ה"טיפול" לא דרכתי שם ועברתי למסוך המכונית לא רחוק משם.

בכל מקרה, אני לא רואה את הצורך להמשיך לטפל במוסך "חברה". אחריות כבר אין על הרכב אז חפש לך מוסכניק אמין אחר.

בכל מקרה יש לי בחור בירושלים, אשמח להעביר לך את המספר והפרטים בה"פ. (בכל זאת, רון בתל-אביב) ומניסיון זה לא הכי נוח להגיע אליו בכל פעם שצצה תקלה.

חג שמח

Golf 2008 MK5

• תוכן חדש...