Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש אלחוטי חדש. הכיוון שלי הוא מכשיר + שלוחה נוספת.

אני לא מחפש מכשירים יקרים ומשוכללים יותר מדי ואין לי בעיה לרכוש מכשירים "פשוטים" יותר.

יש למישהו המלצה על מכשיר מסויים? יש כל-כך הרבה אפשרויות בזאפ שאין לי מושג בכלל מאיפה להתחיל... :roll:

פורסם

תמורת 85$ (היה מבצע, היום זה 100) רכשתי מבסט ביי בחול וקרוב הביא לי לארץ

פנסוניק 4 שלוחות הדגם הכי גבוהה (כל שלוחה פחות זה 20$)

מה שהכי טוב בו זה שיש לו בלוטוט

ניתן לחבר אליו 2 ניידים+אזניה בלוטוט

וכמובן שמכל נייד הספר טלפונים מסתנכרן לטלפון הביתי, אז מהרגע שאתה נכנס לבית מצידך אתה יכול לזרוק את הנייד היכן שאתה מניח את המפתחות ודרך הטלפון הביתי יש לך שליטה מלאה על שיחות אל ומהנייד

ועוד משהוא ממש מגניב זה שאותו צלצול שיש לך בנייד מצלצל לך בבית וגם אם יש לך צלצול אישי לכל איש קשר זה עובד עם הקו הבית

כמו כן ישנם עוד הרבה פיצרים שאין בטלפונים פשוטים, כמו שעוני זמנים שאתה יכול להגדיר למשל בשעות הלילה שהשלוחות יהיו במצב שקט

הטלפון גם מקריא את שם המתקשר כמו בנוקיה רק יותר טוב

כל זאת ועוד רק בפחות מ400 שקל , פשוט חבל לקנות בארץ משהו קקמייקה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1. אין לי צורך בכל השיכלולים האלה. אני צריך טלפון אלחוטי פשוט שאפשר להתקשר ממנו.

2. אני נמצא בארץ ולא בחו"ל אז האופציה של רכישה בחו"ל לא רלוונטית כרגע (אין לי מי שיביא לי מכשיר מחו"ל).

פורסם

יש הרבה מכשירים גנריים זולים שיעשו את העבודה.

אישית יש לי נסיון טוב עם פיליפס, אם כי הם יחסית יקרים.

גם סטים גנריים במיתוג יונדאי היו טובים - סט אחד החזיק די הרבה שנים וכעת יש לי סט נוסף שאני מרוצה ממנו מאוד.

לאחרונה היו לי שני סטים של יונידן - הראשון אכזה (אמח מ-3 המכשירים היה לא תקין מיומו הראשון), השני (4 מכשירים תמורת $100 בבאג-דיוטי פרי בנתב"ג) מצויין, אם יי אני משתמש בו רק מזה כחודשיים וחצי.

אישית אני לא משתמש בפיצ'רים, ולדעתי התכונה החשובה ביותר מעבר לאיכות הדיבור היא תאורת הצג. אם אתה חושב להוסיף שלוחות בעתיד דאג לרכוש סט תומך GAP.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

SPERIAL - לא נראה לי שאני צריך יותר מ-2 שלוחות. אבל האופציה של תאורת מסך אכן חשובה.

דניאל - תודה על ההמלצה.

נ.ב.

1. מה ההבדל בין טכנולוגיה "רגילה" ל-DECT?

2. איך מתבצע החיבור בין היחידה המרכזית והשלוחה?

פורסם

ה-DECT הוא טכנולוגיה מודרנית, עם תקשורת דיגיטלית, שמציעה כמה יתרונות:

1. מדובר איכות שמע טובה (כמובן - תלוי גם בשאר מרכיבי המערכת, שום רכיב תקשורת טוב לא יוכל לנצח מגבר שמע ואוזניה מעוותים).

2. תכונת GAP אם קיימת, מאפשרת צירוף שלוחות נוספות לבסיס קיים.

3. במערכת DECT עם שלוחות יש, למעשה, תחנת בסיס אחת המחוברת לקו הטלפון ועליה יושב מכשיר נייד אחד. שאר היחידות הניידות יושבות על מטענים ומחוברות בקשר רדיו לתחנת הבסיס הראשית. סה"כ אפשר להגיע ל-5-6 מכשירים המחוברים לתחנת בסיס אחת. כאשר מופעל נייד אחד האחרים מושתקים (נסיון להשתמש בהם יעלה צליל תפוס) אולם אפשר להעביר שיחות משלוחה לשלוחה וכן לחייג ביניהן (תוכל לחייג לזוגתך כאשר אתה בסלון והיא מחדר העבודה) וכן ליצור שיחת ועידה שבה יכללו חלק או כל קוי ה-DECT וכן הקו המתקשר.

4. לדעתי כדאי להשקיע במערכת DECT איכותית - סה"כ אפילו מערכת יקרה תעלה 100-150 ש"ח ליחידה, בסיסית גנרית 50-90 ש"ח

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תמורת 85$ (היה מבצע, היום זה 100) רכשתי מבסט ביי בחול וקרוב הביא לי לארץ

פנסוניק 4 שלוחות הדגם הכי גבוהה (כל שלוחה פחות זה 20$)

מה שהכי טוב בו זה שיש לו בלוטוט

ניתן לחבר אליו 2 ניידים+אזניה בלוטוט

וכמובן שמכל נייד הספר טלפונים מסתנכרן לטלפון הביתי, אז מהרגע שאתה נכנס לבית מצידך אתה יכול לזרוק את הנייד היכן שאתה מניח את המפתחות ודרך הטלפון הביתי יש לך שליטה מלאה על שיחות אל ומהנייד

ועוד משהוא ממש מגניב זה שאותו צלצול שיש לך בנייד מצלצל לך בבית וגם אם יש לך צלצול אישי לכל איש קשר זה עובד עם הקו הבית

כמו כן ישנם עוד הרבה פיצרים שאין בטלפונים פשוטים, כמו שעוני זמנים שאתה יכול להגדיר למשל בשעות הלילה שהשלוחות יהיו במצב שקט

הטלפון גם מקריא את שם המתקשר כמו בנוקיה רק יותר טוב

כל זאת ועוד רק בפחות מ400 שקל , פשוט חבל לקנות בארץ משהו קקמייקה

ממש אהבתי!

מה הדגם המדוייק?

פורסם

מתעלק:

אני מחפש גם טלפון אלחוטי, אבל עם תמיכה בבלוטות' בשביל אוזניה אלחוטית.

חיפשתי באינטרנט, חרשתי את החנויות ולא מצאתי. יש עדיפות שיהיה בעברית (בשביל ההורים) אלא אם כן הוא פשוט לתפעול ואז אפשר גם באנגלית. עדיפות לרכישה בארץ, אבל אפשר גם מחו"ל (בתנאי שברור לחלוטין שהוא נתמך בארץ!).

תודה מראש לעוזרים!

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

נ.ב. לאחר שיחה עם אישתי הגענו למסקנה שאין צורך בשלוחה נוספת אז החיפוש השתנה למכשיר אלחוטי בלבד.

חבר בודק איזו קומבינה אפשרית של קיצוץ במחיר :wink:

פורסם
ממש אהבתי!

מה הדגם המדוייק?

שלי זה KX-TG7644M , מחירו קפץ ל 139, אני קניתי מאותו קישור ב 85 ואז זה עלה ל99 ועכשיו כניראה שאין עליו בכלל מבצע

גם ככה זה מחיר רצפה יחסית לפה

בכל אופן גם סדרה 6XXX מעולה (גם עם בלוטוט

הנה:

http://www.bestbuy.com/site/olstemplatemapper.jsp?id=pcat17080&type=page&qp=q70726f63657373696e6774696d653a3e313930302d30312d3031~~cpcmcat245100050028%23%230%23%23o5~~cabcat0802000%23%230%23%232d~~cabcat0802001%23%230%23%231q~~f398%7C%7C50616e61736f6e6963~~nf67%7C%7C426c7565746f6f74682d456e61626c6564&list=y&nrp=15&sc=abComputerSP&ks=960&usc=abcat0500000&sp=-bestsellingsort+skuid&list=y&iht=n&st=processingtime%3A%3E1900-01-01

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם המחיר הוא המפתח נסה למצוא פוג'יקום בסיסי - נדמה לי שראיתי אותו ב-49 ש"ח בסופרסל דיל או משהו כזה. יש לי אחד כזה (בחדר של אחד הילדים) - לא שיר הטכנולוגיה אבל עושה את עבודתו בצורה סבירה בהחלט.

פורסם

CD-270 של פיליפס.

מעולה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...