Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום נסעתי בקו 845 לתל אביב, התיישבתי וחגרתי.

למקום עבודתי אני מגיע באוטובוס הסעה מאורגן, וגם בו אני חוגר.

תמיד אני מרגיש כאילו כולם מסתכלים עליי כאילו שנפלתי מהירח.

מעוניין לשמוע כמה מכם חוגרים באוטובוסים שיש בהם חגורות.

תודה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחיים לא ראיתי חגורה באוטובוס.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
וממתי יש בו חגורות בטיחות?

אני מדבר רק על אגד.

באוטובוסים העירוניים, שנגישים גם לנכים (אני לא יודע לגבי הדור החדש של האוטובוסים), ישנה חגורת בטיחות רק לאדם שנעזר/משתמש בכסא גלגלים (לא מצאתי דרך טובה יותר לנסח את המשפט).

באוטובוסים הבין-עירוניים, שמשמשים לנסיעה מעיר לעיר, ישנן חגורות למותניים בעלות 2 נקודות עיגון, ובמושבים הקדמיים ישנן חגורות בטיחות בעלות 3 נקודות עיגון.

פורסם
אני מדבר רק על אגד.

באוטובוסים העירוניים, שנגישים גם לנכים (אני לא יודע לגבי הדור החדש של האוטובוסים), ישנה חגורת בטיחות רק לאדם שנעזר/משתמש בכסא גלגלים (לא מצאתי דרך טובה יותר לנסח את המשפט).

באוטובוסים הבין-עירוניים, שמשמשים לנסיעה מעיר לעיר, ישנן חגורות למותניים בעלות 2 נקודות עיגון, ובמושבים הקדמיים ישנן חגורות בטיחות בעלות 3 נקודות עיגון.

לא,לא חוגר מסיבה פשוטה,כי לא ראיתי אף פעם אוטובוס עם חגורות בטיחות,אולי פעם באגד וגם זה ממזמן,מונית (ספיישל) תמיד חוגר.

ההגה הוא עגול!

פורסם

חגורה זה לעומואים גבר אמיתי נותן קונטרה עם הידיים. 8)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אוטובוס זה שם נרדף למרצדס/ וולבו עם נהג צמוד. יש דברים שאנשים לא יכולים להרשות לעצמם...:roll:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
לא,לא חוגר מסיבה פשוטה,כי לא ראיתי אף פעם אוטובוס עם חגורות בטיחות,אולי פעם באגד וגם זה ממזמן,מונית (ספיישל) תמיד חוגר.

כבר 4 שנים שיש באוטובוסים חגורות בטיחות.

זה בגלל חוקים של הסעות תלמידים (פנסים מאותתים וחגורות).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בתקופת הצבא וקצת אחרי שבה הייתי עם מתנייד עם אוטובוסים מעולם לא חגרתי, לא מתוך עיקרון שאני לא רוצה לחגור אלא פשוט

אף פעם לא חשבתי על זה בכלל.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני במיניבוס\אוטובוס לא חוגר.

לא נתקלתי באף אחד כן חוגר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא חוגר באוטובוס, אני כבר נוסע קרוב ל 5 שנים באוטובוסים יום יום? (תלמיד ועכשיו סטודנט לפני הצבא)

אז לרוב אני יושן באוטובוס חחח

רק באוטו אני חוגר, זה כ"כ מפגר =\

לחגור באוטו אבל באוטובוס לא

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תוכן חדש...