Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון,

משתלם להשאיר אם ההשקעה היא קטנה יחסית

הרכב עבר 152 אלף ק"מ בערך,

אסף, הבלאי נוצר לכל רכב גם הוא עומד ולא נוסע

יש חלקי פלסטיק וגומי שמתייבשים וגורמים לנזילות וכד'....

Suzuki Jimny

פורסם
בלנו בת 13 לא עולה 15K....אולי 8K!!

וכן לדעתי גם הריו תימכר במחיר קרוב לזה.

הבאלנו היחידה שנמכרת כרגע בלוח YAD2 במחיר של 8K היא בלנו מלימוד נהיגה במקור.

עוד אחת שנמכרת ב-9K היא עם 274K על מד הקילומטראז'.

מה לעשות שהמחירון הוא 15K, לא משנה איך תסובב את זה אני לא רואה אנשים מוכרים את הרכב שלהם בחצי מחיר כל עוד יש פראייר שישלם "כי זה יפאני" וכו'...

הקיה ריו משנת 2003 נמכרת בסביבות 10-12K ליוצאות ליסינג והשכרה.

עדיין, לא משנה איך תסובב את זה - הקיה יותר אטרקטיבית מהסוזוקי בגלל המחיר הנמוך יחסית לשנתון.

פורסם

לפי ההיגיון הזה הרכב הכי משתלם לקנות הוא שברולט אוויאו.

אני בכלל לא בטוח שהייתי מעדיף ריו 2003 עם עבר של השכרה (נדיר למצוא פרטי) וקמ גבוה מאשר בלנו פרטית.

בכל אופן לי יש איזה "סטייה" ונראה לי שאני היחיד שהעיצוב של הריו הנוכחית מוצא חן בעיניו. לא הייתי מתנגד לריו ידנית דיזל.

פורסם
לפי ההיגיון הזה הרכב הכי משתלם לקנות הוא שברולט אוויאו.

אני בכלל לא בטוח שהייתי מעדיף ריו 2003 עם עבר של השכרה (נדיר למצוא פרטי) וקמ גבוה מאשר בלנו פרטית.

בכל אופן לי יש איזה "סטייה" ונראה לי שאני היחיד שהעיצוב של הריו הנוכחית מוצא חן בעיניו. לא הייתי מתנגד לריו ידנית דיזל.

שברולט (דייהו) זה היצרן הנחות ביותר מהקוריאניות.

לגבי באלנו פרטית מול ריו מהשכרה - אל תשכח שרמת המחירים של ריו 2003 היא רמת המחירים של באלנו 98, מבוגרת ממנה ב-5 שנים. מה אתה חושב עשתה הבאלנו הפרטית ב-5 שנים? נסעה למכולת וחזרה?

היא נסעה קרוב ל-100 אלף ק"מ, פלוס מינוס :-) ככה שגם ככה, וגם ככה - יש לך ק"מ גבוה ביד.

אז יש כאלה שיעדיפו באלנו שנת 98 עם 180 אלף ק"מ ויש כאלה שיעדיפו ריו 2003 עם 180 אלף ק"מ. כל אחד והעדפתו.

אני אישית הייתי מעדיף את החדשה יותר (שוב, במגבלות התקציב הנמוך של 10K וקצת)

• תוכן חדש...