Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.יוני מגיע, מביא שתיה כוסות ושולחן.

2.עוזי מגיע עם שידרוג מטורף, מפרסם בשבילו כי הוא לא בפורום.3.evgeni432 מגיע, חדש דנדש אם לא יהיו בעיות... מביא שתיה כוסות.

4.עומריקו מגיע עם שתיה קרה... ומערכת חדשה.

5.eddy מגיע גם!

6.אם אדי מגיע אז גם אמיר כרגיל וכנראה גם מקס.

7.scoobido :razz:מגיע עם שתייה.

8.RUDY כרגיל, גם אני מגיע, מביא שתייה.

9.Zambia-protocol מגיע בפעם הראשונה אז לא בטוח שאני ימצא את המקום, מישהו יכול להסביר לי איך להגיע מצומת יגור?

10.nicegohm הפעם אני מגיע כמו גדול כרגיל שתיה :smile: עם יש על האש אז יביא בכיף בשר.

11.צוקי, חדש בפורום ומגיע מאזור הדרום לכן כול מי שצריך טרמפ מוזמן לשלוח הודעה פרטית , וכמובן אני מביא שתיה קרה וכול מה שמסביב (פיצוחים,פיסטוקים ועוד ועוד ).

12. ALÞћÃ מגיע עם שתיה.

13. volde מגיע עם לד שרוף בבגז !

14. Shaharm - מגיע, נשנושים עליי :)

פורסם
ליאור השארת אותנו במעורפל, זה אומר שאתה מגיע או לא? שנדע כי אם לא אני מביא אוהל ופותח מחאה חדשה:wink::-D

מור-

אינני נרשם בדרך כלל עד שאינני בטוח במאת האחוזים אם אוכל להיות נוכח במפגש.

על פניו ונכון לעכשיו אינני רואה מניעה להגעתי אבל מנסיון חיים עשיר קצת יותר,למדתי שממרחק הזמן שעד יום שישי-אלהים גדול. 8)

ליאור

פורסם

גם אני.

מזכיר לחדשים שיגיעו.לא להתבייש.להציג את עצמכם ,להצטרף למעגלים שיהיו,לבקש רשות לשמוע ולהצטרף ולהכנס לרכבי השמעה ומשם הכל כבר יתגלגל.

בהצלחה

ליאור

פורסם

אם ליאור בא אני לא יכול להרשות לעצמי להשאר בבית.

וכוסאומו המבחן (האחרון לשנה א') ביום ראשון.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

:inlove::inlove::inlove:

מתן-

סומך עליך ועל ראשך שתדע לנווט עצמך בנפתולי מבחן הישרדות בלתי אפשרי זה ותגיע אל חוף מבטחים שנמצא אי-שם בנשר.

ליאור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...