Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי היום להתנסות בדאבל דין של חברת ניפון.

המכשיר חמוד מאוד נוח וקל לתפעול.

התפריטים בעיברית והדיבורית עבדה בצורה חלקה (עם אייפון).

כל הפונקציות פועלות ללא דיליי בקלות, והתפריט מאוד קל לניווט בין הפונקציות.

איכות הסאונד טובה ברמה בינונית ומספיקה למי שמחפש מערכת טובה עם שמיעה נקיה

מתאים בגדול לרוב האנשים אלה אם כן אתם מחפשים איכות קול ברמה גבוהה.

אז למי שמחפש מכשיר אמין קל לתפעול ובעברית אני ממליץ בחום.

הבהרה: לא יצא לי להתנסות במכשירים אחרים ולכן אני לא יכול להשוות.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

במקרה לאבא שלי יש את המכשיר הזה בB4 חדשה

זה התגלגל מזה שבחברה רצו איזה 9K בשביל יחידת מולטימדיה מלאה והתקציב היה משהו כמו 3K (בהתחלה).

אבא שלי מאוד מסופק סה"כ מהרמקולים המקוריים של הB4 וכל מה שהוא רצה זה GPS, כניסת USB ומצלמת רוורס.

פנינו לא.ד.י מערכות בשביל לבדוק כמה יעלה להתקין מערכת CASKA עם מתאם פאנל שישמור על המראה המקורי של הרכב - איכשהו מפה לשם הבנו שאיכות קליטת הרדיו של הקאסקה נופלת מזו של המקלט המקורי שהוא פשוט מצויין ובשביל 6K לא רצינו כי אבא שלי מאוד אוהב לשמוע רדיו.

נסענו לכמה מקומות כמו קיה מערכות בת ים אבל גם יחידות הראש הפשוטות של פיוניר - יקרות מידי.

הגענו בסופו של דבר לפומפה שם סגרנו על דגם 8000 ומשהו של פרמייר עם כל התוספות וכשהגענו למתקין הביאו פאנל חליפי של B4 דור קודם (שמתאים סה"כ גם לB4 החדשה בדרך לא דרך) ואז הם גילו להפתעתם הרבה שהפרמייר בגודל מאוד לא סטנדרטי והוא פשוט לא נכנס למתאם...

כפיצוי החליפו לנו את היחידה של פרמייר ללא תוספת תשלום (שזה מאוד יפה מצידם אפרופו - אחלה שירות בתכלס) ונתנו לנו את הניפון שעולה 4500 ש"ח כולל הGPS ומצלמת הרוורס כשבפועל שילמנו על מחיר של פרמייר נמוך יותר.

היחידה נכנסה ומפה לשם - הראשונה היתה דפוקה לגמרי והמסך שלה היה נכנס לריצודים.

חזרנו פעם שניה והחליפו ליחידה חדשה

הGPS התחיל לעשות בעיות... מה התברר - צריך את הכרטיס המקורי שמגיע עם היחידה באריזה שלה כי איתו היא נבדקה.

חזרנו פעם שלישית... הGPS עובד

נוסעים - קליטת רדיו חרבנה

כאן כבר קפצנו למתקין שאני מכיר היטב עוד מימי תחרויות הסאונד של EMMA בארץ - יוני סטריאו מראש העין - בחור מקסים, פשוט בחור זהב - עזר לנו לפתוח את הפאנל ברכב (פחדנו לעשות את זה לבד ברכב חדש מתברר שזה פשוט שטויות - הזמנתי כבר סט ידיות פלסטיק משלי) וראינו את הסקנדל שעשו שם בחיבור האנטנה ותיקנו את זה).

שלא לדבר על זה שביום הראשון אחלנו סרט עם מתאם ההגה וחזרנו לשם שוב עוד באותו היום (אני מדבר על פומפה)

בקיצור - סרט של ייסורי לידה להתקנה הזו אבל בסופו של דבר

היחידה עושה את העבודה שלה נאמנה, איכות הסאונד מספקת את "לאנוס סיניור" הלא הוא אבא שלי, יש שליטה מההגה, יש רדיו באיכות טובה, יש GPS IGO עם עדכון מפות עדכני, יש DVD, יש CD ויש שתי כניסות שונות לUSB וגם לIPHONE

סה"כ בשביל המחיר ששילמנו הגיע לנו לאכול קצת חרא אבל קיבלנו את החבילה הזו בתכלס במחיר הרבה יותר נמוך ממה שהיינו אמורים לשלם.

אחלה בתכלס למי שלא מחפש מערכת לאודיופיל המצוי (בטח ובטח שלא הרצוי).

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...