Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעדיף לקבל את הרכב ללא נגיעת "טכנאי" שישחק בצבעי החוטים עם סבירות גבוהה לפתחי בעיות.

האם עדיף ללא : קודן , חיישני רוורס , מרימי שמשות וכהנה המותקנים בארץ או שהתוספות עולות על הסיכון?

שאלה נוספת האם קיימים חברות ביטוח שמבטחות רכבים חדשים ללא חובת קודן? האם זה מעלה את מחיר הביטוח?

אשמח לתגובות המבינים בדבר.

סוזוקי סוויפט 85 ידנית - משופצת ובועטת.

:evil:אונו טורבו ידנית - the force

העבר אין ,העתיד עדיין וההוה כ ה ר ף ע י ן ...........

פורסם

דרישות המיגון משתנות מחברה לחברה ומרכב לרכב.

מנסיוני עם קבוצת הביטוח לפאביה אם הפוליסה לא דורשת מיגון אז קיומו לא מוריד את המחיר ולהיפך - אם הפוליסה דורשת אז אין בלי

the london underground is not a political movement

פורסם

אני חושב שכולם דורשים קודן כמינימום,משם הלאה זה תלוי בגחמות הסוכן\חברת ביטוח.

אצלי דרשו רק קודנית ועלוקה (שהגיע עם הרכב).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מנסיון שלי ישנם רכבים שחברות ביטוח לא מבקשות כלל מיגון (אפילו לא קודנית), המון תלוי בחברת הביטוח, ברכב ובקשר הישיר שלך איתן...

על איזה רכב מדובר?

Confidence In Motion

פורסם

יש חברות שמסתפקות בכספת (שלא מצריכה התעסקות בחיווט של הרכב).

עוד דבר: כשבאתי לעשות ביטוח על הרכב שלי (בחתימה, והוא גניב מאוד) רצו ממני קודנית ואיתוראן. אז אמרתי לסוכן שאם הוא לא מבטל את התנאים הנ"ל- אני פשוט עובר לסוכן אחר. פתאום תוך טלפון (מבויים?) במקום של פחות מדקה הכל הסתדר ולא היה צריך כלום, בלי שום תוספת מחיר.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
עוד דבר: כשבאתי לעשות ביטוח על הרכב שלי (בחתימה, והוא גניב מאוד) רצו ממני קודנית ואיתוראן. אז אמרתי לסוכן שאם הוא לא מבטל את התנאים הנ"ל- אני פשוט עובר לסוכן אחר. פתאום תוך טלפון (מבויים?) במקום של פחות מדקה הכל הסתדר ולא היה צריך כלום, בלי שום תוספת מחיר.

זה אומר שהוא ביטח אותך בחברה אחרת (שלמה, מגדל, הכשרה וכו). אולי אחת שמשלמת לו פחות אחוזים ...

פורסם
מנסיון שלי ישנם רכבים שחברות ביטוח לא מבקשות כלל מיגון (אפילו לא קודנית), המון תלוי בחברת הביטוח, ברכב ובקשר הישיר שלך איתן...

על איזה רכב מדובר?

SX4 SUZUKI ארבעה דלתות 2011 (כרגע לפני קנייה מהיבואן).

פורסם
יש חברות שמסתפקות בכספת (שלא מצריכה התעסקות בחיווט של הרכב).

הסבר - כספת?

פורסם
הסבר - כספת?

משהו כזה:

1290758495-1.jpg

מותקן ברכב סביב מחשב הרכב ואמור למנוע מגנבי רכב גישה קלה אליו (על מנת לא להחליף אותו במחשב רכב "פרוץ" שלהם וע"י כל להתניע). עשוי לגרום להתחממות יתר של מחשב הרכב (יש כל מני טיעונים לכל מני כיוונים פה, אני לא סמכות בנושא)

פורסם
משהו כזה:

1290758495-1.jpg

מותקן ברכב סביב מחשב הרכב ואמור למנוע מגנבי רכב גישה קלה אליו (על מנת לא להחליף אותו במחשב רכב "פרוץ" שלהם וע"י כל להתניע). עשוי לגרום להתחממות יתר של מחשב הרכב (יש כל מני טיעונים לכל מני כיוונים פה, אני לא סמכות בנושא)

תודה על הפרוט.

• תוכן חדש...