Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולכם,

הזמנתי היום את הצ'יטה דרך האתר של היצרן (http://www.speedcheetah.com)

העלות:

99$ עבור המכשיר

30$ עבור משלוח לישראל

סה"כ 129$ - שזה בשקלים = ₪483

הבדל משמעותי בהשוואה למוצר שנמכר מהיבואן בכמעט 1400 ש"ח !!!

עכשיו נשאר רק לחכות בסבלנות עד שיגיע :)

VW Scirocco TSI - DSG

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אמרתי שאני יעדכן לגבי עדכון של שני מכשרים על מנוי אחד

הציטה הגיעה אם גרסה 1081 היום כבר יש גירסה 1083

ואין שום בעיה לעדכן 100ציטה אם חבילת עדכון אחת ..........

פורסם

לאחר שהוצבו הגאטסו בכביש 2, לא נותרה ברירה-

הוזמן C50 מהאתר הרשמי, 99$ עבור המכשיר + 30$ משלוח= 129$.

למי שיכול לחיות צ'יטה דוברת אנגלית, ללא ספק מחיר מצויין.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

שאלה

החבילת עדכנים PLATINUM לדוגמא זה מזהו פיזי שאני צריך לקבל או זה רק קוד שאני משתמש באתר.

אני רוצה להזמין אבל לא ביחד בגלל המיסים 59$ זה עוד כמה עשרות שקלים למס שממש לא בא לי לשלם .

תודה מראש לעונים :roll:

פורסם
שאלה

החבילת עדכנים PLATINUM לדוגמא זה מזהו פיזי שאני צריך לקבל או זה רק קוד שאני משתמש באתר.

אני רוצה להזמין אבל לא ביחד בגלל המיסים 59$ זה עוד כמה עשרות שקלים למס שממש לא בא לי לשלם .

תודה מראש לעונים :roll:

אחרי שמגיע הצ'יטה לארץ אתה נכנס לאתר שלהם וקונה את חבילת העידכונים......

לאחר המתנה של 24 שעות (אישור כרטיס אשראי) אתה מקבל במייל קוד כניסה :lol::lol:

פורסם

מנהל האתר/פורום והיבואן של המכשירים לארץ, גיא, נעל את הפורום בפני גולשים שלא קנו את המכשירים בארץ, ממנו.

חבל, חוג המשתמשים המצומצם יחסית יפסיד את הידע שניתן לחלוק עם החוג הרחב יותר של כלל המשתמשים.

פורסם

אני צריך לשמוע את הצ'יטה מזהירה אותי? אין לה חיווי מנורות? כי זה אומר שלא ניתן לשמוע מוזיקה בוליום גבוה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בשעה טובה הגיעה הצ'יטה, רכשתי חבילת עדכונים פלטיניום והגרסא האחרונה והעדכנית עודכנה.

המחיר הסופי:

מכשיר+משלוח מארה"ב: 130$ = 470 ש"ח.

מע"מ= 75 ש"ח.

חבילת עדכונים "פלטיניום"- 50$= 185 ש"ח.

סה"כ = 729 ש"ח

המחיר הנ"ל במקום 1400 ש"ח, מחיר היבואן בישראל. 100% יותר מהמחיר בארה"ב וזה עוד אחרי שקלול עלות המשלוח!

המחיר אותו דורש היבואן לעניות דעתי מוגזם ומופרך, זוהי כנראה עוד דוגמא לסיבת המחאה החברתית המתרחשת בארצנו, בה הכל יקר פי 2 ביחס למחיר בחו"ל.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
אני צריך לשמוע את הצ'יטה מזהירה אותי? אין לה חיווי מנורות? כי זה אומר שלא ניתן לשמוע מוזיקה בוליום גבוה.

יש לה חיווי מנורות אבל אל תבנה על רק לראות ולא לשמוע.

בקשר לווליום הגבוה- אני יודע שלולנטיין יש מתאם מיוחד(כתוספת) שמחברים לר"ד ואז כשיש התרעה זה משתיק את המוזיקה כדי שתשמע.

בקשר לצ'יטה-אין לי מושג.

בכל מקרה,לפני כחודש קניתי ולנטיין וצ'יטה ומאז אני שם את המוזיקה בווליום כזה שאוכל לשמוע את ההתראות-לא יודע מה איתך,לי יותר חשוב לא לקבל דו"ח:)

פורסם

שאלה על רכישת צ'יטה באתר הבינלאומי.

ראיתי שניתן לרכוש במחיר של 119 דולר ומשלוח לצרפת (שם אני אמור להיות בעוד כשבועיים).

השאלה, האם כולל חבילת עדכון לאירופה. אני מבין שישראל נמצא ביחד עם אירופה. זה אומר שיש עדכון ולא צריך לרכוש חבילת פלטיניום במחיר 50 דולר נוספים.

אני שואל כי ראיתי גם במחיר של 99 דולר. מה ההבדל בין הגרסאות?

תודה, תמיר.

נ.ב. לא מפריע לי שהמכשיר לא מדבר עברית. אבל מאד יפריע אם לא מדבר אנגלית.. (צרפתית למשל). איזה שפות הוא כולל?

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

• תוכן חדש...