Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

לוציפר, החתול שלי, הגיע לגיל 10. הוא ניזון בלעדית ממזון יבש catchow של פורינה בגרסה המיועדת לחתולי בית (עטיפה ירוקה).

ברוך השם הוא בריא, אבל חשבתי שלכבוד גילו כדאי אולי להעביר אותו למזון לחתולים בגיל השלישי. חשוב ציין שמאז גיל חודשיים הוא ממאן לאכול אוכל אחר מאשר קאטצ'או.

מה דעתכם?

עריכה: קראתי שוב את הכותרת. לא, הכוונה שלי היא לא להפוך את החתול למזון לקשישים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מזון סניור הוא במחשבה שחתול מבוגר מוציא פחות אנרגיה ולכן דל יותר בקלוריות

אם החתול לא עולה במשקל והוא אוהב את האוכל שלו אז לא היתי מחליף

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מסכים עם התגובה שמעלי.

בטח ובטח אם החתול מפונק ולא אוהב סוגים אחרים של מזון.

מעבר להבדל בכמויות הרכיבים התזונתיים, מזון סיניור מעט רך והכופתיות קטנות יותר.

כל עוד החתול מתסדר, שיהנה מהאוכל הנוכחי.

בתיאבון! :wink:

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

ברמת העיקרון, אנחנו ממליצים לעבור למזון לחתולים קשישים עפ"י צרכי החתול ולא עפ"י גיל כרונולוגי.

אם הוא עדיין מתנהג כרגיל, ללא סימני גריאטריה (מתקשה פתאום לקפוץ על שולחן האוכל וכו') ולא משמין, לא הייתי מחליף לו את האוכל למזון קשישים.

למרות זאת, ניתקלתי כבר מספר פעמים בחתולים שפתאום בגיל מאוחר חייבים להחליף להם מזון (מסיבות בריאותיות) והם מסרבים ולכן הייתי דואג כל הזמן קצת לשגע אותו עם המזון.

אתה קונה קט-צ'או באריזה של 3 ק"ג? קנה איזה מזון איכותי יותר באריזה של חצי ק"ג ותערבב לו בפנים, פעם הבאה קנה שוב קט-צאו אבל החלף את האריזה הקטנה לסוג אחר.

התוספת הכספית תהיה זניחה, התוספת הבריאותית תהיה משמעותית (קט צ'או נחשב למזון ביניים סביר, לא יותר מזה) והכי חשוב, ביום פקודה, תוכל להעביר אותו ביתר קלות למזון יעודי/רפואי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דרור, עודד ויניב - תודה רבה.

החתול ברוך השם עדיין אתלטי ולא מעלה במשקל.

אני אמשיך עם המזון הנוכחי שעובד, ואתבל במזון בריאותי יותר - המלצות תתקבלנה בברכה.

שוב תודה,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לוציפר, החתול שלי

אחלה שם :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

קאט צ'או כבר לא מיובא לארץ, ובחודשים האחרונים אני מנסה כל פעם מזון אחר (החתול מקבל את המזונות החדשים ללא בעיה, למרבה ההפתעה).

ניסיתי כל מיני מותגים שאני אפילו לא זוכר את שמם, ואת האחרון החתול אוכל בתאווה רבה כל כך שאני חושש שהמזון לא מכיל מספיק קלוריות או שהוא מלוח מידי, מה שחתולים אוהבים.

אשמח אם תמליצו לי על מזון מיינטננס איכותי וזמין בתקציב סביר (סביבות 70 ש"ח לשלושה קילו).

תודה רבה!

Winston S. Churchill -

פורסם

לי יש 2 חתולות עם בעיות כליות, אחת עם כליות כושלות אחת עם אבנים בכליות. בכל מקרה אני נותן להן אוכל רפואי ודיאטטי של Hills, אבל בכל מקרה ידוע לי שיש להם הרבה סוגים. כאמור, כאלו למטרות רפואיות ו/או דיאטטיות, כאלו של דיאטות בשיטות שונות, סתם כאלו רגילים בטעמים שונים. כל מה שאני יודע שלצערי אחרי שהן התחילו עם זה הן לא הסכימו לחזור חזרה, האוכל באיכות מעולה, ואפילו שמדובר באוכל רפואי הוא לא יקר כל כך. שווה לבדוק.

פורסם

2 החתולות שלי בנות 6 ו-8 אוכלות כבר כמה שנים מזון דיאט.

לפני 4 חודשים בערך עברתי מרויאל קנין דיאט בשק של 10 ק"ג לזה שמופיע בתמונה בשק יותר קטן.

באופן מפתיע הוא מחזיק לאותו זמן כמו ה-10 ק"ג (חודשיים) והבנתי שהוא נחשב לאיכותי יותר.

המוכר גם הסביר לי שזה פחות טעים לחתולים (לא שאלתי איך הוא יודע..) אבל יותר מזין.

בכל מקרה פחית פינוק של פנסי פעם בשבוע זה פיצוי סביר.

2012-07-26 13.07.051111.jpg

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

תודה רבה.

בחיש חי המליצו לי על אולטימה, יש למישהו נסיון עם המזון הזה?

Winston S. Churchill -

פורסם

נצל"ש - הכלב הזקן שלי (מאלמוט בן 11) נהיה נורא שמן לאחרונה (הוא היה שמן גם קודם אבל מאז שהבאנו לו אחות הוא משתגע)

הוא אמנם יותר פעיל כי הכלבה (האסקית בת שנה) מתזזת אותו היטב, אבל גם התחלנו לראות סימנים של דמנציה (מתבלבל בדלתות כשהוא מחפש את המיטה שלו) וחוסר רצון לטייל יותר מחצי שעה.

כמעט כל חייו אוכל Pro-Pac. יש סיבה בכלל להחליף לו את האוכל?

פורסם

כמעט כל חייו אוכל Pro-Pac. יש סיבה בכלל להחליף לו את האוכל?

את יכול להעביר אותו לפרו-פק לייט ולאחר הגעה למשקל הרצוי, לעבור לסניור שמיועד לגזעים גדולים.

בעיקרון מדובר במזון טוב ובתמורה טובה למחיר, כל עוד את משלמת בסביבות ה 250 ש"ח, אין סיבה להחליף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...