Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעטים הם האנשים שעובדים במה שהם אוהבים?!

ההורים שלי -- עובדים במה שהם אוהבים.

אני - עובד במה שאני אוהב.

אתה ניסחת את עצמך לא נכון. מעטים הם האנשים בגיל צעיר שעובדים במה שהם אוהבים.

והכוונה לשליחויות בחברת שליחויות היא שהתנאים שם חרא בהשוואה לשליחויות נגיד בפיצריה.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב מצאתי את העבודה המתאימה ביותר בישבילך...

הרבה מהשכנים שלי עובדים ביהלומים אז כל פעם שהם יקבלו משלוח חדש תוכל לבוא וללטש אותם.

נ.ב ברוך הבא לעולם האמיתי.

בגלל זה יש אבטלה במדינה לא מוכנים לקחת עבודות שחורות איכס!

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
מעטים הם האנשים שעובדים במה שהם אוהבים?!

ההורים שלי -- עובדים במה שהם אוהבים.

אני - עובד במה שאני אוהב.

אז כנראה שהמזל האיר לכם פנים

אני יודע שאם אבא שלי נגיד, היה יכול לבחור עיסוק שהוא אוהב - הוא היה יושב בחצר הגדולה והמוצלת של וילה גדולה איפשהו רחוק מבני אנוש חטטנים ומשפץ מכוניות קלאסיות.

וכמו שאומר חיים הכט:

"לא, ממש לא"

אבא שלי היה צריך לעבוד בעסק המשפחתי כדי לעזור לפרנסת הבית (למרות שסבא שלי וסבתא שלי, מנוחתם עדן, לא גרעו ממנו ומהאחים שלו שום דבר) וכורח המציאות עולה על הרצון.

אז היום אבא שלי לא עובד במקום נוח. השכר לא כל כך גבוה. ממוצע. אבל זו עבודה. ואין זמן להתלבטויות. ממלאים טוטו מדי שבוע. אולי ה"בחור" למעלה יפצה את אבא שלי על כל השנים הקשות שהוא עבר.

פורסם
טוב מצאתי את העבודה המתאימה ביותר בישבילך...

הרבה מהשכנים שלי עובדים ביהלומים אז כל פעם שהם יקבלו משלוח חדש תוכל לבוא וללטש אותם.

נ.ב ברוך הבא לעולם האמיתי.

בגלל זה יש אבטלה במדינה לא מוכנים לקחת עבודות שחורות איכס!

שלא תחשבו שאני מפונק אני עבדתי פעם בעבודה קשה ונראה אם תגידו שהיא שחורה....

עבדתי בחנות לחיות ניקיתי שם את הכלובים של החיות (את החרא שלהם)וגם את המתקנים שלהם הייתי מרים אותם בידיים חשופות בלי כפפות בלי כלום , הייתי מביא לכולם אוכל ומים והייתי מכין אקווריומים ומדריך לקוחות ושופך את הזבל ועושה את הספונג'ה שם בסוף היום והייתי מרים שקים של עשרות קילוגרמים של מזון לכלבים ועולה איתם על סולם ומסדר אותם במקום, ועוד דברים כמו זה שבניתי כלובים ועוד דברים ששכחתי....

כל זה בלי הפסקה במשך 5 שעות רצופות ביום ואפילו נפלתי ונפצעתי שם ולא דרשתי פיצויים וגם לא היה לי כרטיס עבודה וגם קיבלתי 10 שקל לשעה בתור מתלמד, הפסקתי לאחר שבוע.

עכשיו עזבו את מה שהיה אם זה היה חוקי או לא להעסיק נער בן 16 בעבודה כזו ללא ביטוח לאומי או משהו כזה אני שואל שאם זאת עבודה שחורה?

אם כן עבדתי בעבודה שחורה ואני לא גאה בזה ואני מקווה שאני לא יצטך לעבוד בעבודה כזאת שוב כי היא באמת מתישה ועוד שיש לי בגרויות ולימודים אני מעדיף כסף קל.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אני מעדיף כסף קל.

תשתול עץ כסף... :lol::lol::lol:

עדיין לא הבנת?

אין דבר כזה!!! :evil:

אין דבר כזה?

בוא ניתן לך דוגמא לכסף קל חוץ משדידת בנקים ואנשים אמידים :wink:

חבר שלי מוכר במשחקי כדורגל קסאטות, טרופיות גרעינים לפעמים צעיפים וכד'....

אתה מוציא בערב אחד משהו כמו 150 שקל ויוצא עם 800 שקל בערך תלוי מה אתה מוכר ואיך הלך הערב....

לא כסף קל?

אני שוקל ללכת איתו לפעמים עבדתי בזה פעם ביום העצמאות לפני שנתיים, מכרתי זוהרים לפה (אין לי מושג איך קוראים לזה) קניתי ב20 שקל ויצאתי עם רווח של 100 שקל לא שווה?

*תיקנתי שגיאת כתיב בעריכה.

פורסם
שלום ,

אני כמו כולם פה אוהב מכוניות ובעל רשיון כמו רובכם, בעוד כחודש נגמר לי המלווה.

אבא שלי אמר לי לאחר בקשות רבות ממנו שאם אני רוצה לקנות רכב אני צריך עבודה כדי להחזיק את המכונית....

אז יש למישהו כאן רעיון לעבודה (חוץ ממלצר) שאני אוכל לעבוד בה?

אין לי בעיה עם מלצרות אבל חוץ מזה אני רוצה להפתח לאפשרויות נוספות....

אז מה שאני צריך זו עבודה של כמה שעות ביום , עדיף לא קבועה עם ימים חופשיים (עדיין חופש ואני רוצה להנות) ועם זאת שיהיה כסף טוב ולא קשה מדיי לא עבודה שחורה.....

יש עצות אנשים?

יוסי.

השאלה היא עד כמה אתה רציני לגבי העבודה. אף מעסיק לא יעסיק אותך רק לחודשיים של החופש, זה לא משתלם לו כי לוקח לפחות שבועיים להתלמד ...

בעיקרון אתה צריך ללכת למקום שעובד ע"פ משמרות, כלומר רשת מזון מהיר כגון מקדונלד'ס, בורגר ראנץ וכו'. יש מקומות שיבקשו ממך להתחייב ל-6 חודשים ובצדק (כי הם מפסידים כסף על אנשים כמוך שבאים לעבוד חודשיים ואז עוזבים) ...

אם מתאים לך לעבוד בקניון איילון אז בדליקטיב מחפשים עובדי דלפק, אני עובד שמה כבר שנה ועכשיו אני עוזב. יש המון עבודה בחופש וכל חופש הם מכניסים הרבה חבר'ה לעבודה. אחרי החופש העבודה לאט לאט יורדת ואז נשארים הרבה עובדים ופחות משמרות, זה מאוד יתאים לך כי אז תוכל לתת רק 2 או 3 משמרות בזמן הלימודים (וגם המשמרות האלה יהיו ביום חמישי או שישי כי בימים האלה יש הרבה עבודה) ...

העבודה בדליקטיב זו העבודה העיקרית שלי (שגם רשומה במס הכנסה) יש לי עוד 2 עבודות שחורות (מלצר באולם אירועים בבני ברק והגברה באירועים) שזה הכנסה קטנה מהצד, 2 העבודות האלה תלויות בהזמנות וככה כשיש עבודה והתאריכים מתאימים לי אז אני הולך אם לא אז לא קרה כלום (אני לא חייב לתת 2 או 3 משמרות כמו בדליקטיב) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כמו שעמנואל כבר אמר לך- אין כזה דבר כסף קל!

אם אתה מכיר מקומות שיש שם כסף קל- לך לשם. למה אתה שואל אותנו בכלל?

רוצה כסף טוב? לך בכל זאת למלצרות. תמלצר במסעדה, תרוויח המון כסף מטיפים+משכורת בסיסית ותצא עם 200-250 שקל למשמרת.

קל? לא. אבל הרבה כסף

פורסם

רוצה כסף טוב? לך בכל זאת למלצרות. תמלצר במסעדה, תרוויח המון כסף מטיפים+משכורת בסיסית ותצא עם 200-250 שקל למשמרת.

קל? לא. אבל הרבה כסף

שאני אומר כסף קל אני מתכוון לכסף רב יחסית ללא עמל רב יחסית :D

כאילו כסף טוב בלי עבודה שחורה.....

פורסם

כמו שחולה~הגה" אמר-לך תעבוד בקאנטרי קלאב.

לא יודע הרבה פרטים על זה אבל זה נישמע טוב.

עוד אפשרות-לך תעבוד ברחיצת מכוניות,עובד בערך 10 שעות ביום,בן דוד שלי עובד שם-מרוויח הרבה מאוד לגילו(17)!בוא נגיד ככה-אתה חוכל להחזיק פיאט אונו בכיף,לחסוך לך בצד וקצת כסף לשעשועים.

פורסם
כמו שחולה~הגה" אמר-לך תעבוד בקאנטרי קלאב.

לא יודע הרבה פרטים על זה אבל זה נישמע טוב.

עוד אפשרות-לך תעבוד ברחיצת מכוניות,עובד בערך 10 שעות ביום,בן דוד שלי עובד שם-מרוויח הרבה מאוד לגילו(17)!בוא נגיד ככה-אתה חוכל להחזיק פיאט אונו בכיף,לחסוך לך בצד וקצת כסף לשעשועים.

חחח קאנטרי קלאב? בשביל זה צריך לנסוע למחוץ לעיר (לזה לבד צריך אוטו - עוד תירוץ למה כן לקנות) באור יהודה אין קאנטרי קלאב או משהו בסגנון אז זה גם מבעס ללכת לעבוד מחוץ לעיר במיוחד אם אין רכב....

(אה וזיזי תמסור ד"ש לצחי חח)

פורסם

קל? לא. אבל הרבה כסף

שאני אומר כסף קל אני מתכוון לכסף רב יחסית ללא עמל רב יחסית :D

כאילו כסף טוב בלי עבודה שחורה.....

אתה יכול לעבוד כגנב. עבודה מגניבה, פוגשים אנשים חדשים מידי פעם, סביבת עבודה דינאמית, אתה הבוס של עצמך, אתה קובע את השעות... הנה דוגמא

או שאתה יכול ללכת לחפש עבודה בגן החשמל... אני בטוח שתמצא שם עבודה מכניסה... מי יודע אולי אפילו תהנה מזה :lol:

אגב, לחלק לחמניות בבוקר זה ממש קשה. היה לי חבר שעשה את זה, אתה קם ב 3 בבוקר, מחכה לאיש עם הלחמניות, ומתחיל להיסתובב, מספיק שפיספסת מישהו אחד, איזה צעקות!!!

וביכלל, מי מכיר אותך? למה שיקנו ממך לחמניות?!

לחבר שלי לקח כמעט שנה עד שאנשים בטחו בו! הוא היה נוסע עם אופניים ומחלק לחמניות, עד שחסך מספיק כסף לקטנוע! ולא להפך!!!

בקיצור, עבודות מיזדמנות יש, צריך להיות חזק בשביל זה... נראה לי שאתה מפונק מידי... אז אולי לך לקבץ נדבות, תתלבש כמו איזה "שלוח" ותנדנד לאנשים בצומת, תגיד שאתה חולה ב"עצלת נפוצה" :lol: אולי מישהו יתרום לך!

בקיצור ולעניין, עבודות יש. עבודות זמניות יש ויש. כיף לעבוד בהן? ממש לא... ביגלל זה הן זמניות...

בכל אופן, אחרי שתסיים לחסוך יש לי אונו בישבילך, 1400 יפה...

רק תזכור, שאוטו לא ניגמר בקניה וביטוח... זה עוד המון הוצאות!

בהצלחה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...