Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

במסגרת חיפוש הרכב, יש סוגיה שכל הזמן עולה - ואשמח לשמוע את דעתכם עליה: שנתון אל מול קילומטראז -

למשל מזדה 2009 עם קילומטרז 60000 או מזדה 2008 עם קילומטרז 40, כשהמחיר זהה. אני הבנתי מאנשים שדיברתי איתם שעדיף ללכת על קילומטרז נמוך ו"להקריב" את השנתון.

במידה ואני אמכור את הרכב בעוד שלוש או ארבע שנים, וכעת אני מחפשת רכב שנת 2008 או 2009 - מה הייתם אומרים? איזו חשיבות לייחס לקילומטרז ואיזו לשנתון?

תודה תודה על העזרה

פורסם

היי

לא ציינתי אבל שני הרכבים שמורים מאד, מבפנים ומבחוץ, לא עברו תאונות ואין שום פגם (הם שניהם לא עברו בדיקה אז לשם הדיון נניח שגם אין פגם נסתר)...

מה דעתכם?

פורסם

אם מדובר במקרה כמו בדוגמא שהבאת - כדאי לבחור במודל 2009.

מודל 2009 עדיין נמצא תחת אחריות יצרן/יבואן (האחריות היא אצל רוב היבואנים היא ל 3 שנים), מודל 2008 כבר יצא מתקופת האחריות.

ההבדל בקילומטרז' הוא לא גדול.

אם את/ה מתכוון לא לנסוע הרבה - לאחר 3-4 שנים יהיה לרכב קילומטרז' ממוצע ומודל 2009 יעלה יותר ממודל 2008.

אם הדוגמא היא סתם דוגמא ובפועל מדובר בהבדלים גדולים יותר בקילומטרז' - למשל 40 אלף מול 100 אלף - יש לבדוק כל מקרה לגופו.

פורסם

בוקר טוב

קודם כל תודה.

ומה לגבי עניין השחיקה? ראיתי בפורום שהיו דעות רבות שאמרו שלמשל בדגם 2009, קליומטרז גדול משמעותו שחיקה גדולה ולכן עדיף שנתון נמוך...?

• תוכן חדש...