Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ותודה רבה לגדר ההפרדה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים, בה בעת שאני עושה את דרכי בכביש החוף מכיוון

צפון לדרום בואכה למפגשים, לפתע אני שם לב כי אין תנועה נגדית

כלומר מכיוון דרום לצפון, חלפה בי המחשבה, אולי סגרו הכביש למירוצי דראג?

רחמנא ליצלן....

בהמשך הדרך באופק אני מבחין במסלול הנגדי פקק עצום שלא ראיתי את סופו

מאותו מקום בו הייתי באותו פרק זמן בנהיגה, משהתקרבתי, הבחנתי במשהו מוזר, סיטרואן קסארה טיפסה על גדר הבטיחות, שמפרידה בין הנתיבים בכביש

מספר 2 להלן כביש החוף. אני לא רוצה אפילו לתאר לעצמי מה היה קורה אילו לא היתה מוצבת בדיוק באותו המקום גדר הפרדה :cry: , המכונית שכנראה נסעה באותן שניות מאחורי הקסארה היתה סובארו סטיישן שכנראה פגעה בה

מאחור, כולה היתה מעוכה מקדימה.

נשאלת השאלה, כביש ישר, ראות מצויינת, שעות אחה"צ, מה קרה כאן? :shock:

Picture 008.jpg

Picture 009.jpg

Picture 011.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

בכל מקום רואים לנטיס ? :D

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כנראה שנהג הקסארה האט מסיבה כלשהי, או רצה לעצור בשוליים שמצד שמאל( גם הגיוני בישראל..) ונהג הסובארו נכנס בו במהירות גבוהה מאחורה והעיף אותו על הגדר... :roll:

פורסם
כנראה שנהג הקסארה האט מסיבה כלשהי, או רצה לעצור בשוליים שמצד שמאל( גם הגיוני בישראל..) ונהג הסובארו נכנס בו במהירות גבוהה מאחורה והעיף אותו על הגדר... :roll:

יוכל ליהיות שאתה צודק

אבל תחשוב באיזה מהירות צריך לניסוע כדי להזיז מכונית, שלא נדבר על להזיז אותה כ"כ חזק שתעלה על הגדר.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מוזר מאוד ..

ככל הנראה , הם נסעו במהירות גבוהות בהרבה מהמותר.

ומזל שהיה גדר הפרדה..

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם
מוזר מאוד ..

ככל הנראה , הם נסעו במהירות גבוהות בהרבה מהמותר.

ומזל שהיה גדר הפרדה..

ואת זה קבעת כי???

אתה מומחה לתעבורה הייתה שם?

וכל זה קרה כי הם נסעו מהר נכון? אני נוסע מהר ואני לא עולה על גדרות מעניין :roll:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

לי זה נשמע כמו עוד מקרה שמישהו החליט שהוא מסוגל לקרוא עיתון לשתות קפה להתגלח ולגרבץ בו זמנית תוך כדי נהיגה , ואז הוא פגש בור או משהו בסגנוןת סטה מהנתיב ונכנס בגדר ואז מי שמאחוריו שכמובן לא שמר מרחק פשוט נכנס בו והרים אותו עוד קצת על הגדר .

פורסם
לי זה נשמע כמו עוד מקרה שמישהו החליט שהוא מסוגל לקרוא עיתון לשתות קפה להתגלח ולגרבץ בו זמנית תוך כדי נהיגה , ואז הוא פגש בור או משהו בסגנוןת סטה מהנתיב ונכנס בגדר ואז מי שמאחוריו שכמובן לא שמר מרחק פשוט נכנס בו והרים אותו עוד קצת על הגדר .

נשמה לי הגיוני אני לא חושב שזה מישהו מאחורה זה רק הנהג עצמו גרם לזה... אחרי זה מישהו נתקע...

לפחות ככה זה נראה לי ....

פורסם

נשמה לי הגיוני אני לא חושב שזה מישהו מאחורה זה רק הנהג עצמו גרם לזה... אחרי זה מישהו נתקע...

לפחות ככה זה נראה לי ....

מסכים איתכם

או שנפלה לו הסיגריה בין הרגליים או משהו...הסיבות יכולות להיות רבות ומגוונות... :roll:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

יוכל ליהיות שאתה צודק

אבל תחשוב באיזה מהירות צריך לניסוע כדי להזיז מכונית, שלא נדבר על להזיז אותה כ"כ חזק שתעלה על הגדר.

30 קמ"ש

פורסם

לי אישית נראה שהסיטרואן ניסתה להידחף שמאלה בכוח וקיבלה פוש מאחורה.. אגב, מקרה מעניין והגיוני, נניח כמו פה - סובארו DL, מלפניה משאית ומלפניה הסיטרואן - DL מתחילה לעקוף, מאיצה, פתאום הקסנטיה מנסה לעקוף מישהו ונכנסת שמאלה וזה בדיוק מה שיקרה... :idea: בשידור חוקר!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
מישהו שם לב שעומדת שם בחורה? ועוד בלונדינית? :lol: (אין לי שום דבר נגדם).

נו אז עכשיו ברור מה קרה, היא בטח רצתה להחנות את האוטו כדי לצאת לפיפי, ולא ראתה שום מקום פנוי חוץ מלמעלה :lol::lol:

• תוכן חדש...