Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש וחצי חתמתי על חבילת שימור עם פלאפון שכוללת מכשיר גלקסי בזיכוי מלא עם חשבונית מעל X ש"ח.

בשיחת השימור שאלתי במפורש האם אני הולך לשלם סכום כלשהו בעבור המכשיר ונאמר לי שלא.

כשבדקתי את הוצאות כרטיס האשראי ראיתי שפלאפון חייבו אותי בתשלום של חודש על חשבון המכשיר, כמאה ש"ח.

כששאלתי מדוע, נאמר לי שהחוזה התחיל בשבוע השני של מאי ולכן חשבונית מאי היא יחסית לחלק החודש, ולכן אינה מגיעה לרף שמזכה אותי מעלות המכשיר.

אמרתי שנאמר לי בפירוש שבכל תנאי אני לא משלם על המכשיר ושזה תנאי מהותי להסכמתי לחבילה, ובתמורה הועברתי ל"מי שמתעסק עם חבילות", שכמובן לא ענה. בסה"כ הייתי איתם על הקו כשעה ומעלה, מתוכן 45 דקות בהמתנה.

כל השיחות מוקלטות ואני שוקל את צעדיי. ישנם גם עוד זיכויים שנציגת פלאפון התחייבה לתת לי ולא קיבלתי.

אני מניח שיש עוד הרבה אנשים שבחשבונית הראשונה או האחרונה שלהם מסתתר תשלום על המכשיר עקב אי הגעה לרף הזיכוי.

שימו לב לנקודה הזו והבהירו מראש שאתם דורשים זיכוי החל מהחודש הראשון. אם הספקית מסרבת, הכניסו זאת לעלות החבילה.

והכי חשוב - הקליטו את כל השיחות שלכם איתם!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מה שאתה מתאר קרה לי אחד לאחד עם אורנג' עם 3 מכשירי אייפון,פניתי אליהם,ביקשתי שאזינו לשיחה,ובאמת חזרו אלי ,התנצלו ואמרו שהנציגה לא ציינה שהזיכוי תלוי שווי שימוש ואני מזוכה בכל עלות המכשיר.

אם יש לך הקלטה אין שום סיבה שלא תזוכה - תתעקש

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני מתחיל לראות יותר ויותר אנשים שפלאפון משחקים איתם משחקים.

גם אני חתמתי איתם לפני כחצי שנה על חבילה שכללה 300 דקות ו300 SMSים.

לאחר חישוב עלויות וזיכויים (ניוד וניתוק זיקה, יענו זיכוי על מכשיר שנרכש "בחוץ") הגענו לסכום של 55 ש"ח.

שלושה חודשים חודשים רדפתי אחריהם כי לא קיבלתי זיכוי על המכשיר, כשכל חודש הבטיחו לי במוקד הטלפוני ש"זהו, עכשיו זה בסדר ובחשבונית הבאה יופיע הכל כמו שצריך".

לפני חודש וחצי נשבר לי ודיברתי עם מנהל שירות כלשהו שאמר לי (בדיעבד כמובן) שהתהליך של זיכוי על ניתוק זיקה "לוקח משהו כמו חודש וחצי והוא אמור לעבוד אישור בעוד שלושה ימים" (באמת..? איזה קטע, כמה נוח..)

בחשבונית הבאה קיבלתי את הזיכוי המיוחל סוף סוף (אחרי ש"שילמתי" קרוב ל350 (אמנם לא סכום גדול, אבל כשלוקחים בחשבון חבילה שאמורה לעלות 55 ש"ח זה יחסית מאוד הרבה) יותר ממה שהייתי צריך).

ובחודש הזה, שוב הפתעה, אין זיכוי.

היום ניגשתי למרכז שירות ומסתבר שהם מצאו אחלה שיטה להשתיק לקוחות, "בנושאים כספיים יש לפנות רק למוקד הטלפוני, פה מתעסקים רק במכירות ותיקונים"

אני אמנם לא עושה את מה שאני הולך לעשות, אבל הפעם זה עובר כל גבול. תחסכו לכם את כאב הראש, תתרחקו מפלאפון!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני חושב שזה נכון לכל החברות.

הפתרון הוא פשוט, גם אם קשה ליישום: תמיד להקליט, ותמיד להוציא מהנציגים הצהרות חד משמעיות ומצמצמות, כדי למנוע פרשנויות ודו משמעויות בעתיד.

אני דוגמא לזה שזה קשה ליישום בזמן אמת, הנה - נעקצתי...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ידידי היקר,

אני קודם כל מקווה שתצליח לקבל את כל הזיכוים המגיעים לך!

רק רציתי להמליץ, אני הבנתי שישנה אפליקציה למכשירים סלולארים

שמקליטה כל שיחה באופן אוטומטי (יוצאת ונכנסת) מה אתה אומר על זה?

פשוט אמרת שאתה שוכח / לא זוכר ברגע האמת להקליט - חשבתי אולי זה מתאים לך . .

אני חושב שיש את זה גם לטלפונים קווים של בזק / הוט, רק שפה זה עולה תשלום חודשי . .

סתם רציתי להעיר, אם לא ידעת - אולי יעזור לפעם הבאה.

ערב טוב ! :)

פורסם

אני מקליט בקלות רבה עם הפונקציה המובנית של רום Pilotx4 על גלקסי S.

זו לא הבעיה, הבעיה היא לוודא שאין שום חורים בהתחייבות המילולית של הנציג, כלומר לנעוץ הבטחות חד משמעיות ממנו.

Winston S. Churchill -

פורסם

גם באורנג' מקבלים זיכוי על המכשיר החל מהחודש השני.

לפי כך, את הזיכוי על החודש ה 36 מקבלים בחודש ה 37.

כך הוסבר לי ע"י שירות לקוחות.

בסך הכל איחור של חודש.

במיקרה שלך, התנאי לקבלת זיכוי הוא סכום מסויים עבור שימוש בשיחות\ SMS, לכן נפלת בגלל הסיפור הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם זה ככה באורנג' זה פתרוןן חכם.

ולא, אני לא מזוכה לפי השימוש בפועל, זו עוד נקודה שהבהרתי מולם בשיחות המוקלטות. אני מזוכה תמורת התחייבות לחשבונית חודשית מעל סכום X לפני הנחות.

Winston S. Churchill -

פורסם

מה שאני מוצא הכי יעיל, הוא בקשה להתחייבות בכתב, חתומה, בפקס.

רק אחרי שיש לי את זה ביד, אני פועל לכאן או לכאן.

קרו לי לא מעט מקרים (לא בפלאפון) שניסו לחייב אותי שלא לצורך, והמסמכים הכתובים פתרו את כל הבעיות. הייתי מעדיף מראש לא להגיע למצבים האלה, אבל מה לעשות שמנסים להפעיל את שיטת המצליח כל פעם מחדש על לקוחות הקצה.

!AWDSOME

פורסם

אני קיבלתי זיכוי מלא על מכשיר האייפון שברשותי כבר בחודש הראשון שרכשתי אותו מסלקום, ללא חיובים יחסיים.

דווקא החיוב היחסי שהם עשו היה עבור חבילת הגלישה לאייפון כאשר במקום 70 לחודש הם לקחו לי בחודש הראשון רק 35 ש"ח שהם החלק היחסי של החודש שבו השתמשתי באייפון.

עדיין (טפו טפו טפו) לא נתקלתי בבעיות עם סלקום אחרי חודשיים של שידרוג לאייפון.

פורסם

זו לא הבעיה, הבעיה היא לוודא שאין שום חורים בהתחייבות המילולית של הנציג, כלומר לנעוץ הבטחות חד משמעיות ממנו.

הטריק פשוט: עשה מעצמך מטומטם שלא מבין כלום, וחוזר על מה שאמרו לו עם שינויים קלים או עם "חורים" בהבנה.

לדוגמא:

שמוקדנית:אתה מתחייב לX דקות לחודש, אבל בלי שום קשר אתה מקבל זיכוי גם על המכשיר (תוספת בירווזי מוח של השמוקדנית על הזיכוי, כמה הוא גבוה תמיר חמוד מסוקס רומנטי וסקסי כדי להוציא אותך מהריכוז).

אתה:רגע, לא הבנתי- אני מתחייב ל-X דקות בחודש? אבל מה עם הזיכוי?

שמוקדנית (חוזרת על עצמה)

אתה: רגע! איך הזיכוי נכנס פה?! מה הגובה שלו שוב?

(חזרה על הריטואל ממוצע של 3 פעמים נוספות)

שמוקדנית: כל כך פשוט, מה אתה לא מבין?! אתה מדבר X דקות, אתה מקבל זיכוי על המכשיר! לא דיברת X דקות, לא תקבל זיכוי!

בדוק...

מה שאני מוצא הכי יעיל, הוא בקשה להתחייבות בכתב, חתומה, בפקס.

רק אחרי שיש לי את זה ביד, אני פועל לכאן או לכאן.

אתה קוסם- או מה? איך הצלחת להוציא את זה מהם?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היום התקשרתי ל"מוקד הכספים" של פלאפון (*122) ושם כמובן כל מה שיכלתי לקבל שקשור לכספים זה אופציה לשלם להם חוב, שום אפשרות אפילו לדבר עם נציג.

אחרי זה ניסיתי את המוקד הכלל (*166) ולאחר שבחרתי ב"לבירור בנושא חשבונית וכספים" וחיכיתי משהו כמו 10 דקות נאמר לי ש"למען שיפור מערך השירות (אהא.. בסדר..) נציג יחזור אליי במהלך שלוש השעות הקרובות"

אני ממש מרגיש כאילו נפלתי קורבן לאיזה חבורת נוכלים שעוקצים אנשים ולא חברת תקשורת לאומית רצינית. לאן הגענו?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הנבלות החביאו לאחרונה את הפונקצייה של נציג בשר ודם, היא עדיין שם באחד התפריטים, אבל לא זוכר איפה-מצאתי אותו בטעות.

מה שכן, אולי שווה לנות להתקשר למוקד פלאחו"ל, שם עונים תוך כ-30 שניות בממוצע ביום רע, ולבקש נציג שירות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...