Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום. קיבלתי יונדאי I10 לפני כמה ימים. זאת פעם ראשונה שיש לי רכב יד ראשונה. כל כמה זמן ברכב חדש סביר לבדוק נוזל קירור ושמן מנוע? יש לי שאלה האם יתכן מצב ברכב חדש שיהיה צורך להוסיף נוזל קירור ושמן מנוע מדי כמה זמן. אם כן, כמה זמן זה סביר? אם כן, האם יש צורך לקנות מראש? איפה לקנות? שיהיה לי בבגז' זמין? או שאם פתאום חסר עד הטיפול שנתי סימן שצריך להגיע למוסך?

פורסם

כיוון שהרכב חדש כול כמה ימים אפשר לתת הצצה,לדעתי אחרי ההרצה,שזה בערך 1000 ק"מ,השמן אמור להיות יציב,לא מחייב שהוא ירד לפני.

לא צריך לקנות,אתה יכול לגשת למוסך מורשה וימלאו לך לדעתי אפילו בחינם.

אם חסר עד הטיפלו,כניראה שיש בעיה,הרכב באחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה. מתי כן התופעה של איבוד מים ושמן תתחיל להופיע? אפילו קצת. אחרי שנה, שנתיים, שלוש? כל עוד יש אחריות אם תופעה תופיע ללכת למוסך יבואן שיחפשו סיבה?

פורסם

גם רכב בן 20 לא צריך לאבד מ"ל מים וגרם של שמן כל זמן שהוא מתוחזק נכון למעט יצרנים המצהירים כי צריכת שמן X תקינה בכך וכך קילומטרים, וככל הידוע לי יונדאי לא ביניהם, בטח לא ברכבים חדשים מתוצרתם.

יש הטוענים שרכב חדש יכול לאבד קצת שמן במהלך אלפי הקילומטורים הראשונים כמו גם איזה הסבר תמוהה שמישהו כתב פעם על איבוד מים ברכב חדש.

אם יחסר לך אחד מהנוזלים האלה - בשביל זה קיימת אחריות ובשביל זה קיים מוסך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מים לא צריכים להיות חסרים בכלל ברב חדש! אפילו לא מ"מ, אם חסר יש לגשת למוסך כי זה לא תקין.

בכל מקרא לא אמורים להיות חסרים יותר מ3 ס"מ במקרה הכי גרוע שלא נוקז אוויר כמו שצריך במפעל

יש לבדוק מים כאשר המנוע קר לחלוטין(כי שהוא חם המפלס יכול להיות מעל המקסימום), והמים אמורים להיות בין מפלס המינימום למקסימום.

פורסם
יש הטוענים שרכב חדש יכול לאבד קצת שמן במהלך אלפי הקילומטורים הראשונים

לא קצת, עד הטיפול הראשון סביר שישרף 300-500 סמ"ק של שמן.

פורסם

תודה לכולם. כרגע יש לי מים קצת מעל קוו המינימום. יכול להיות שככה קיבלתי . לא שמתי לב במדויק כמה היה כשקיבלתי רכב. בטוח לא היה על קוו העליון.

אם פתאום ירד למתחת לקוו המינימום למלא מים מזוקקים ולנסוע למוסך או לנסוע למוסך ככה או להזמין גרר?

שמן קצת מעל קוו העליון. לא נורא?

• תוכן חדש...